E trisare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Lorelai182003 spune:
Io m-am cam saturat sa aud faze de genu "e si el barbat" sau "simte si el nevoia" sau "a fost doar pura curiozitate" si ar mai fi " barbatii au anumite necesitati".
Da sa se duca sa se trateze daca au atatea probleme pe cap. Si mai spun ca ei sunt sexul tare! Ce porcarie!
Eu personal ii detest pe barbatii care fac asta! Si da, este tradare pe fata!
Pe langa ce au spus fetele mai sus eu cred si ca nu e in stare sa-si asume niste responsabilitati. Relatiile astea pe care le are el acum nu il obliga la nimic. Poate renunta in orice secunda, nu are datorii nu tre sa se strofoace prea mult. Pe cand o relatie adevarata e muuuuult mai mult, mai ales o casatorie!
Virtual, nevirtual tot inselat se numeste. Ce nu-i mai ajunge ce are acasa? Foarte bine pa si pusi! Nici o femeie nu ar trebui sa se injoseasca pt nimic in lume. Si daca el are atata respect acum dar mai tarziu peste ani si ani?
Imi pare extrem de rau pt ceea ce pateste prietena ta. Imi dau seama ca o doare extrem de rau.Daca reuseste sa-l dezvete atunci e perfect. Dar cred ca va fi cam greu sa-l aduca cu picioarele pe pamant.
Multa sanatate.
Adrian,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Roxy Trixy spune:
IZI garl!!!
Ca nu zice nimeni ceva de injosit aici!
dar poate nu stii ca barbatii au si ei unele metehne de care nu se pot descotorosi... si decat sa faca ceva pe ascuns mai bine sa stim si noi nu?
Dragele mele, eu am facut facultate de informatica, numai printre baieti, care mai de care obsedat de cel calculator, si toti aveau probleme cu fetele lor din cauza asta, dar nu am auzit pe unul macar sa zica "bai ma las" ca se supara iubita mea...
Intai poate e mai bine sa aflam si noi cam cati anisori are individul...
Ar fi mai multe de spus... dar vad ca trebuie sa ma abtin!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianamaria/dianamaria.jpg)
dianamaria spune:
Una e obsesia calculatorului si alta sunt "anumite" conversatii... (ca pana la urma si noi suntem obsedati si dependenti de computer ). Dar tipul (dupa parerea mea) are un comportament deviat si clar e vorba de tradare.
Diana
Roxy Trixy spune:
Ma refeream inclusiv la cei care si intra pe chat-uri de genul discutat in topicul de fata.
Fetelor, haideti sa o luam altfel :
(Intai vreau sa se stie ca nu sunt de partea obsedatilor de barbati pentru ca sunt femeie destul de cu picioarele pe pamant ca sa stiu ce la poate capul)
Cati dintre sotii/fratii/conoscutii vostri se uita sau se uitau la filme cu prostii?()
Cate femei se uita la aceleasi lucruri?(sau s-au uitat vreodata)
... de buna voie si nesilite...
si hai sa nu avem prejudecati!
Si permiteti-mi sa raspund eu prima:
99,99% din cei pe care ii cunosc, barbati, au practicat sau practica sporturi de genul asta, sau recunosc asta
Femei? cred ca 60% din prietenele mele cu care am discutat mi-au spus ca au vazut, ca au fost curioase sa vada sau ca sunt in continuare. Inclusiv eu.
Nu am auzit in schim de obsedati care sa faca din asta o manie, vorbesc de persoane normale, obisnuite, pe care le vedem zi de zi.
Considerati asta inselat? Sau comportament deviat? Sau tradare?
Respectele mele!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
casandra spune:
Una e sa fii spectator PASIV, si alta e sa fii participant ACTIV pe chat, la telefon, .....
Milia spune:
Casandra are dreptate, cred eu.
quote:
Originally posted by Roxy Trixy
Nu am auzit in schimb de obsedati care sa faca din asta o manie, vorbesc de persoane normale, obisnuite, pe care le vedem zi de zi. Considerati asta inselat? Sau comportament deviat? Sau tradare?
Manie? Obsesie? Da, fiindca se intampla in fiecare seara. Vezi postarea de la inceput.
In plus, pe fata o deranjeaza. Altfel nu ar fi pus problema, nu ar fi ajuns sa se planga la prietena ei, nu ar fi aparut topicul pe forumul acesta. Daca pe ea o deranjeaza, cred ca e o problema intre ei. Si pe mine cred ca m-ar deranja. De ce sa sufere ea?
In plus, daca chestia asta a aparut inainte de casatorie, ce ar urma dupa? Si eu o consider, ca si Lorelai, o lipsa de respect. In plus, nu vezi ca unele persoane care au postat pe aici au ajuns chiar la despartire din cauza asta?
Ca l-ar convinge sa renunte, nu cred sa ajute la ceva. Daca are microbul in el, mai devreme sau mai tarziu viciul va iesi din nou la suprafata.
Arboria (Julia), ce a mai facut prietena ta?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arboria/arboria.jpg)
arboria spune:
Draga de ea, este atat de ravasita.
Cred ca abia acum incepe sa isi puna niste intrebari vis-a-vis de "semnele" pe care le-a avut inca de la inceputul relatiei. A fost oare dragostea ei atat de oarba incat nu le-a luat in seama sau a crezut ca il poate schimba... nu stiu.
Trece printr-o perioada mai grea acum, ca a luat hotararea sa nu mai aiba de-a face cu amicul. E convinsa ca a facut ce trebuie, dar mai dureaza putin pana "reajusteaza" realitatea ei la a lumii.
A considerat ca daca mai continua acea relatie, face un compromis pe care il va regreta mai tarziu.
Sper sa isi gaseasca repede linistea sufleteasca.
Julia
Lorelai182003 spune:
Eu cred ca a facut pasul corect, parerea mea.
In fond si la urma urmei sunt destui barbati pe pamant care ar trata-o cu mult mai mul respect decat respectivul. Nu trebuie sa se consume ea pentru cineva care o trateaza asa.
Si daca acum face ce face......
Este foarte greu sa treci peste o despartire mai ales daca ea tine la el mult dar sa se gandeasca spre ca parte inclina balanta! Poate sufera acum 1 an, sa zicem dar dupa aceea isi reface viata si poate gaseste pe cineva demn de ea. Dar daca ramane cu el......sirul acesta de suferinte va continua la nesfarsit daca el nu se schimba. Deci eu cred ca mai mult ar suferi daca ar ramane cu el.
Sa-i dea Dumnezeu putere si vointa sa treaca peste durere si sa fie puternica, sa nu cedeze!
Adrian,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Lorelai182003 spune:
P.S. Cineva de pe forum(nu mai stiu cine ca deh, batranetile astea) a spus(cred ca era un citat):
"Nici un barbat nu merita sa plangi pentru el, iar cel care merita nu te va face sa plangi"
Nu stiu daca este exact citatul, dar pe mine m-a miscat enorm si consider ca este foarte adevarat!
Adrian,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by Lorelai182003
Si mai spun ca ei sunt sexul tare! Ce porcarie!
Pai sunt sexul tare.......ca umbla cu el mai mult tare
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ina