E trisare sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Daca el ia povestea asta in serios normal ca tot inselat se cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Initial creeata de arboria

Ultima concluzie la care ajunsese azi e ca mai bine nu ar fi stiut de asta.
Julia

Daca nu stia, oricum mai devreme sau mai tarziu ar fi aflat. E bine ca a fost mai devreme ...

Sunt convinsa ca prietena ta se consuma mult pe tema asta, dar a incercat sa-i explice si lui cum se simte ea atunci cand el prefera femeile de pe chat iubitei lui reale?

Chestia cu "nu e serios" e o prostie. E serios si as sfatui-o sa se gandeasca de doua ori la casatorie. Bine, asta in cazul in care baiatul e chiar dependent de chatul ala, asa cum am inteles eu.

Stii ce-as face eu? As incerca sa cochetez cu alti baieti, desigur nimic serios

cine stie de unde sare iepurele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

E mai mult decat trisare, se cheama lipsa de respect fata de prietena ta. Sa fiu in locul ei, i-as da imediat papucii imediat. Am o curiozitate: tipul face asta in secret si ea a descoperit intamplator sau nici macar nu se fereste de ea? Oricum, si intr-un caz si in altul ar face cea mai mare greseala sa se marite cu el. Altul in miez de noapte isi strange iubita in brate pe cand asta o lasa sa doarma singura de dragul unor discutii fierbinti... nu cred ca un astfel de tip poate avea intentii serioase. E clar ca nu s-a maturizat si are un mod foarte socant de a o arata. Cine stie de cand face el chestia asta si ce idei ii vor mai veni! E pacat sa se lege la cap cu un obsedat cand ar putea gasi unul normal.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sigur ca o inseala, cu gandul si cu fapta, chiar daca lipseste actul propriu-zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu mi-s geloasa pe al meu sot cand joaca fifa la comp...cred ca daca ar conversa (nu spun ca ar fi fierbinti) as scoate fum pe urechi ca o locomotiva si l-as racori nitel.
Nu mi-ar place, acum serios...mi s-ar parea ca ma tradeaza...

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

I-am aratat prietenei mele postarile voastre, care au pus-o rau pe ganduri. Probabil nu era hotarata sa puna piciorul in prag, insa acum s-a decis. Va vorbi cu el si ea spune ca daca nu va primi raspunsul pe care il asteapta (ca el sa renunte la obiceiul asta) va incheia relatia. Ii tin pumnii si va multumesc si voua ca ati contribuit la a-i deschide ochii.

PS. Cred ca cel mai mult a marcat-o faptul ca toate mesajele voastre descalifica purtarea lui.

Sa fiti iubite!

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

daca nu vrea sa-l lase atunci sa-si traga un scaun langa calculator si sa stea cu el in timp ce este pe chat . Dar de fiecare data!

Cand eram si noi tineri si nelinistiti, sotul meu avea un joc pe calculator si petrecea prea mult timp acolo, m-am agitat, am tipat, degeaba...daca intram in baie 1 min cand ma intorceam era la calculator si imi luat jumatate de ora de nervi sa-l dau jos de acolo . Intr-o zi i-am zis ca daca asta e hobbyul lui, am sa iau si eu parte , in felul asta se joaca si petrece timp si cu mine. Mi-am pus un scaun la calculator langa el si am inceput: ce-i aia? dar aia? de ce faci asa? nu-i mai bine sa mergi acolo? nu, nu, NU fa cum zic euuuu...ai vazut! ti-am spus sa nu faci asa! a renuntat la jocul ala in mai putin de o saptamana , apoi s-a nascut copilul si nu a mai avut timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Eu am la munca o prietena buna care dupa doi ani de casatorie s-a despartit din cauza asta!!!
Sotul ei umbla pe chaturi deochiate si conversa sexual cu oricine... Era in special interesat in acte din alea matzochiste, il fascinau imbracamintile din piele si biciuirea pina la singe, ace lungi infipte in piele si ciudatenii de genul asta...
Prietena mea a aflat de pe history... i-a vazut profilurile, i-a urmarit conversatiile...

Eu nu cred ca e ceva normal sa ai o persoana reala linga tine sau cu tine si tu sa preferi sa intri pe chaturi si sa vorbesti de sex cu persoane necunoscute...

Spune-i prietenei tale sa fuuugaaa cit mai departe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

da, chiar asa: sa se aseze linga el, sa vada si ea ce se discuta acolo, daca e ceva chiar atit de... inocent :)

acum serios: una e sa se uite la filme pt adulti, si alta e sa converseze direct cu o "artista"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Prietena ta trebuie sa se intrebe daca nu cumva lipseste ceva din relatia lor...
Intrebare: voi considerati trisare daca partenerul obisnuieste sa se uite la filme cu "prostii"... mie mi se par doua lucruri cam asemanatoare.
Dar daca al meu se uita, imi spun ca poate nu ii dau ce ii trebuie si caut sa remediez problema, sau ma uit cu el, nu il las singur mai ales atat timp cat vreau sa il pastrez
So, poate e doar o problema de comunicare

Kiss!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput