E trisare sau nu?

E trisare sau nu? | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

Una din prietenele mele se plange ca prietenul ei o insala. Virtual, pana acum. In fiecare seara el intra pe cele mai obscure chat-uri si poarta conversatii din cele mai fierbinti cu...cine stie cine.
Acum, ea se intreaba daca mai e cazul sa se marite cu el. Sa il creada ca flirtul asta virtual nu e serios sau sa se intrebe daca e ceva in neregula cu ea sau cu relatia dintre ei, din moment ce el are nevoie de asta. Si daca nu o sa ii ajunga in viitor doar flirtul pe net? Daca va dori sa cunoasca persoanele cu care converseaza?
Ultima concluzie la care ajunsese azi e ca mai bine nu ar fi stiut de asta.
Eu cred ca mi-as fi ales pe cineva care sa nu stie mai mult decat sa lucreze in Office
V-ati lovit de asa ceva?

Julia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pana acum nu am auzit de cineva care sa faca sex pe chat asa ca.... Dar poate am imbatranit...

Dar acum fara gluma: daca el prefera sa vorbeasca cu o necunoscuta pe net in loc sa o scoata la o cofetarie (precizez – sunt de moda veche asa ca nu radeti la treaba cu cofetaria ! ), la o plimbare si la un film, atunci eu spun ca ceva e in neregula cu relatia lor.

Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

scuze, julia, mi-am editat mesajele, pentru ca m-am gandit ca nu e problema mea si ca nu ma mai bag in genul asta de probleme, pentru ca nu-i cunosc, deci nu am dreptul sa dau nici un sfat

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

hai, mania cetuirii e una, dar cybersexul nu mai e inocent absolut deloc!

singura parte buna in asta e ca macar e safe-sex
Acum, serios, ce te faci cand cel pe care il stiai al tau si numai al tau se "infecteaza" pe parcurs. Clar ca nu merge ceva in relatie, dar e mai bine sa ii spui ca te doare sa stii ca are nevoie de asta sau sa intorci foaia: 1."te parasesc daca mai continua povestea" sau 2."ma apuc si eu de sportul asta"? ...3. sau de asta ?

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Eu am fost in situatia asta... si daca la inceput am luat-o cu usurinta, "ei, e barbat, e curios, e....nu mai stiu cum.." pe urma m-am ingrijorat, apoi m-am ingretosat si am sfarsit prin a-mi lua lumea in cap. Pentru ca putinul timp pe care-l aveam nu-l petreceam impreuna, el era la calculator, si-a cumparat webcam si scanner special ptr asta, in timp ce eu trebuia sa fac pe furnicutza si sa-i bag sub nas eventual farfuria cu mancare sa nu-l lase puterile la chatuit. Si imi mai dadea si garantii ca nu e nimic in neregula cu a vorbi cu altele (apropo, era si ghinionist, a nimerit de doua ori peste tipe pe care le cunosteam-ca sa vedeti ce mica e lumea, chiar si cea virtuala, pe urma peste colega de banca a vara-mii...) nu era nimic nelalocul lui sa ai cont pe diferite siteuri matrimoniale...Cateodata ma gandesc cum puteam sa fiu asa naiva si batuta in cap? Cum de n-am aruncat calculatorul ala pe geam? Sau pe el cu calculator cu tot?

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpic spune:

Ciudata situatie.Sincera sa fiu eu daca l-as vedea pe barbatemiu pe asa ceva cred ca i-as zice ori calc. ori eu.
Ok inteleg situatia in care sa avem un film sau sa vedem niste poze amandoi pt. "cultura noastra" dar....ATAT!
Ce viatza este aia sa stiu ca iubitul meu sta si isi face"....." cu altele .Indiferent ca este virtual.Si acest " virtual" poate duce la dependenta.
Dupa parerea mea acest lucru mi se pare 'ANORMAL'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

scuze, julia, mi-am editat mesajele, pentru ca m-am gandit ca nu e problema mea si ca nu ma mai bag in genul asta de probleme, pentru ca nu-i cunosc, deci nu am dreptul sa dau nici un sfat

pupici!

Gandacelu, nici problema mea n-ar fi (poate numai putin, pentru ca trebuie sa stau sa ascult noi episoade).
Si tu stii ca sfaturile-s date ca sa nu fie urmate , dar asa suntem noi, femeile, trebuie sa vorbim despre ce ne doare, asa gasim solutii.
Mie mi se pare aiurea sa ii dau un sfat, dar ma intreb ce as face eu in situatia aia.
Deocamdata n-am gasit raspuns.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Nu stiu daca e trisare dar stiu ca poate duce la ... boala (adica un fel de dependenta care in timp duce la disfunctii sexuale, probleme de erctie, etc.)

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eu una nu as accepta.
Mi se pare ceva pervers .

Ar trebui ca ea sa-si gaseasca pe cineva care sa fie interesat de ea, nu de fetele de pe chat.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

E UN VICIU! E o boala! Asa cum se intampla pentru unii si cu jocurile de noroc, cu tigarile, cu bautura, cu femeile etc.
Daca il iubeste cu adevarat, trebuie sa-l ajute sa se trateze, dar va fi greu.
Daca nu, sa-l paraseasca. Si asta e greu, dar daca continua chestia asta, nu duce la nimic bun. El e interesat de alte femei probabil si asta e primul pas spre inselat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu cred ca e dependent. Prefera lumea virtual realitatii. Intradevar poate duce la impotenta.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput