Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 14
narancea spune:
Nu sint multzi care stiu asta, dar un springerspaniel este un ciine de paza excelent.
Si plezneste de energie !
De fiecare data cind borfasii imi viziteaza casa, vine springerspaniel al meu si tabara pe ei, incepind sa ii muste si sa ii sfisie. Si apoi ma reped si eu, cu nunchaku si le trag la moaca.
Uneori iese si nevastamea din baie, zbierind si incepind sa dea si ea unde nimereste.
Baietzelul meu a gasit o data o broasca in santzul de pe marginea drumului.
Springerspaniel asta al meu a nenorocit multzi borfasi.
Matusa mea a surprins o data niste hotzi in garaj, sa mor de mint, i-a tabacit pe aia de erau numai vinatai tot corpul.
Sa chiaunesc de mint, daca nu am ris de broasca aia zile in sir.
Sprigerspaniel al meu merita tot ce este mai bun.
O data era matusa Ana in vizita si aveam doi hotzi legati in hol. Sa mor de mint, matusa Ana s-a bucurat nespus.
Si acu citeva zile, fi-miu a venit acasa cu o broasca care o gasise pe marginea drumului.
Si am stat acolo toata ziua si le-am tras la joale la hotzii aia, pina i-am casapit.
Era ce-i drept cea mai misto broasca care am vazut-o vre-o data.ne-am jucat cu ea toata vara. Si pleznea de energie!
Cind te intorci acasa dupa o asa zi, te alegi pe cap cu o trimitere in judecata, ca ai snopit niste borfasi. Si atunci este placut sa scoti broasca afara si sa o mingii….
Multzi din prietenii mei ma viziteaza daca vor sa isi verse agresiunile din ei, si mergem jos in subsol in camera de tortura unde ii tin agatzatzi pe hotzi, sau in weekend mergem in camera vecina unde am broastele.
Nu sint multzi care stiu asta, dar o broasca otravitoare este foarte buna sa o lingi. Incepi sa vezi asa niste culori aiurea, apoi ti se face rau, dar dupa aia este nemaipomenit.
Vara trecuta l-am luat pe springerspaniel in subsol si i-am dat drumul pe borfasi. Sa mor de mint, s-au albit aia la fatza ca varu.
A fost cea mai uschita broasca, am vorbit de ea zile in sir. In fiecare luna intram in coma. Baiatul nostru o data a mincat o broasca cu totul. Si intram acolo in cusca broastelor si le facem chiselitza.
Nu sint multzi care stiu asta, dar broasca otravitoare este o broasca de paza excelenta.
Si plezneste de energie !
Adela99 spune:
narancea bine ai revenit in sanurile noastre... da' spune drept ce ai visat azi-noapte?... sau ai lins vreo broasca otravitoare ... si pleznesti de energie
asta a fost vreo compozitie proprie?
'neatza la toata lumea!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
narancea bine ai revenit in sanurile noastre...
Da, da, da...bun revenit narancea...dar nu in sanurile noastre, bre Adeluci...si nici la san (daca ar fi si Rayu, p-aci!!!)...
No, atseptam si continuarea narancea, ca asa fara epilog nu putem face analiza pe text!!! si a propos...citi borfasi ai la subsol??? (poate faci schimb de experienta cu Frantz ca si ei i-au lasat 3 sticle de Cotnari...hehe )
pozulici
Rayuela spune:
neata fetili!io am mai fost pe aici dar v-ati facut ca ploo!
naranceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
adica,bina ai revenit!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
neata fetili!io am mai fost pe aici dar v-ati facut ca ploo!
Haaai, ma rayu, nu te supara ca si io am vorbit vreo doua zile singura pe-aci!!!
pozulici
Rayuela spune:
lulutza hai ca mi-a trecut!
Psssst:a turbat narancea?
poze Amelie
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Psssst:a turbat narancea?
nuhu...a lins o broasca otravitoare
Rayuela spune:
Adeluci adeluci,tu pe unde umbli?Mi-a placut rau aia cu musarm,o sa o arat si golanilor cind vin acasa
poze Amelie
Katarina spune:
Buna la fetili
Ca tot vorbirati acilea de prostitutie, gasii intr-un loc scris, ca prostitutia e considerata in Suedia o forma a violentei masculine impotriva femeilor si copiilor.Se recunoste oficial ca prostitutia e o forma de exploatatre a femeilor si copiilor si ca este o problema care aduce prejudicii atat indivizilor, cat si societatii.Legea despre interzicerea cumpararii de servicii sexuale
a intrat in vigoare in '99. Sa cumperi sau sa incerci sa cumperi servicii sexuale se pedepseste cu amenda sau cu pana la 6 luni inchisoare. Femeile care se prostitueaza nu risca in schimb nici o sanctiune.Cica e un lucru f important ca ele sa fie motivate sa renunte la prostitutie fara a fi pedepsite.Se considera ca victimele sunt femeile, iar infractorii, barbatii..Cica daca n-ar exista " cererea", n-ar exista nici " oferta". Asa ca suiedezii nostri actioneaza direct la radacina, la sursa raului.