Jocul cu filmele (partea a 16-a)
Raspunsuri - Pagina 6
bombi spune:
tu vorbesti?
Si indiciul cu partea comuna cu alt film e foarte serios ... si ... l-am descoperit intimplator
Indiciul asta nu se refera la filmul in sine (actiune, personaje, actori, regizor, etc.), ci la ALTCEVA
-----------------
In timp ce ma conversam cu gandacelu, Irimell a raspuns corect.
Acuma stie cineva la ce se refera indiciul sus mentionat?
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bombi
Acuma stie cineva la ce se refera indiciul sus mentionat?
nu!
nici n-am auzit de el!
dar m-am enervat ca am cautat ultimul tau film postat si nu l-am gasit... pe topicul asta!
mai departe... nu m-au mai tinut nervii!
acuma zi macar ce era cu filmul precedent si cu indiciile! sa nu mor proasta
Irimell spune:
quote:
Originally posted by bombi
Hai sa vedem cine se prinde de indiciul asta: Filmul are ceva in comun cu penultimul film postat de mine
Care e penultimul film postat de tine?
Ghicitoare: Trei carti...care e originalul?...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
bombi spune:
Pai
1. nu-i in topicul asta
2. era penultimul film
3. il cauti in rezumate si vezi ca filmul e Eternal sunshine ...
4. cauti prin partea a 15-a la pag 5 unde a fost postat si vezi comentariul dat la confirmarea raspunsului
Nu cred ca e mai greu decit evadarile ...
Irimell spune:
Cartile au cite trei modificari...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Irimell spune:
Hint: 3 x 3 =...
mara03 spune:
daca e a noua poarta, a mai fost...
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
Irimell spune:
Atunci, Mara, iti predau stafeta...moooor de somn...Multzam!
PS: eu abia azi am vazut filmul...tu ce concluzie ai tras la sfirsit?...pe mine m-a lasat un pic in ceata...
mara03 spune:
irimell, daca nu stii de ce se gata filmu cu aia doi facand sex, nu stiu nici io ce sa-ti raspund...
noapte buna!
mai multi indivizi pasionati de pescuit se intalnesc sa prinda premiul cel mare.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)