Jocul cu filmele (partea a 16-a)
Raspunsuri - Pagina 3
Kehleyr spune:
Un fost politist este exilat din oras si ajuta niste copii sa ajunga acasa, dupa ce se razbuna pe cea care l-a exilat.
Dana si
Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Kehleyr spune:
Da, Sabrina. Mad Max III mai exact
.
E randul tau sa pui o ghicitoare, vezi sa te uiti pe rezumatele de la inceputul subiectului ca sa nu pui un film care a mai fost
.
(Daca nu apare Sabrina in timp util sa nu ma asteptati pe mine cu ghicitoare noua ca n-o sa am calc peste w/end)
Dana si
Stefania (27.06.2003)
iileana spune:
E-he-hei, va mai amintiti timpurile cind mergeau joculetele astea tzac-pac, intrebare-raspuns, ca-n ping-pong, de nu apucai sa rasufli? Ce vremuri, ce vremuri...
Kehleyr spune:
S-au cam si terminat filmele de interes "general". Acum e si greu sa gasesti unul care sa aiba sanse sa fie ghicit si sa nu mai fi fost pus... Noroc cu rezumatele Cristinei
.
Dana si
Stefania (27.06.2003)
gen68 spune:
hai mai fetelor, ca eu mi-am facut si temele (mi-am listat toate rezumatele) si mi-am facut si lista cu filmele care n-au fost, sic!
gen, o mamica de
marius
Kehleyr spune:
Invata Sabina, nu Sabrina
.
Eu vroiam sa spun ca intrucat cea care invata pentru doctorat e Sabina, Sabrina (am verificat la subiecte, nu le are cu cel cu doctoratul) poate sa vina sa posteze o noua ghicitoare... hai ca despic firul in 4
.
Dana si
Stefania (27.06.2003)
mara03 spune:
ce povestiti voi aici????
eu zic ccc ca pana conspecteaza sabrina sau sabina
noi putem continua joculetul si ne revansam pe urma cumva, ca prea multa lume s-a strans pe aici...
deci cine "zice" primul "pic" pune urmatorul film. gata? start!!!!!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
gandacelu spune:
se da o spargere pentru o mare suma de bani cu niste pusti care faceau mai mult decat suma aia de bani![]()

ma alatur si eu voua. sper ca ma primiti!