Jocul cu filmele (partea a 16-a)
Raspunsuri - Pagina 13
mara03 spune:
da iren, ala e . se numeste john q.
e randul tau...
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
iren spune:
Bey, taman acu, cind ghicii si io ceva, habar n-am ce sa dau...
Hai c-am gasit ceva, sper sa nu fi fost...Deci: el e un preot catolic, trimis in Israel sa cerceteze ceva ce poate rasturna lumea.
Hint: o tzigara aprinsa in goana...masinii
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
mara03 spune:
no io nu ma mai joc...si eu stiam filmul, dar pana i-am dat (nu stiu de ce? ) un refresh la pagina mi-a luat-o lilanda inainte. si am vazut ca e on-line, si m-am rugat de calculator sa se incarce mai repede ca mi-o ia lilanda in fata, da' nu m-o ascultat!
mara03 spune:
mda...oricum, eu ma crizez aici si iren n-a confirmat inca raspunsul tau...
iren spune:
Lilanda
Mara, las ca si tu ghicesti pe rupte, nici n-apuc bine sa citesc hintu si sari tu repede cu raspunsul...Nu ca as sti prea multe filme- mde, memorie pe duca, da asa, sa mai zic si io ceva...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Sabrina spune:
Buna, fetelor!
am revenit si eu, cam tarziu ce-i drept... nu am mai putut accesa netul de vineri si cand m-am uitat nu mi-a venit sa cred cat s-a scris in ultimele doua zile. felicitarile mele!
ma mai primiti si pe mine? dar acum ce trebuie sa fac? trebuie sa ghicesc un nou film ca sa pot pune si eu o ghicitoare??
oricum, eu va urmaresc cu placere si cand se va mai ivi ocazia sper sa mai ghicesc un film....
va pupic!
Donia spune:
Sabrina, asta e regula, trebuie sa ghicesti un film, dupa care pui tu o ghicitoare. Daca nu ghiceste nimeni, dupa 24 de ore pui alt film. Dar in tot timpul asta trebuie sa mai dai si indicii.
Daca vrei sa intri in joc, asigura-te ca ai ochi de soim, ca iti alearga degetele pe tastatura si ca ai nervii tari, ca sunt cateva fete care nu iarta nimic.