GERMANA daca vreti.....
Raspunsuri - Pagina 7
Cotty spune:
Buna fetele,
invatati?? cum merge ? as vrea si eu
poate asa o sa se prinda ceva si de mine
daca ma primiti: melacotti@gmx.net
Numai bine,
mela
gianina-d spune:
Va rog fetelor ati uitat de noi .....cine urmeaza are ceva pregatit?daca da sa ne trimita la toate.adunarea.....
aniem spune:
quote:
Originally posted by ariadne
fetelor,
dupa ce va intra cat de cat totul in normal la noi acasa ma inscriu si eu la "teme".
eu personal am foarte multe neclaritati in privinta germanei si poate ne putem ajuta reciproc.
pt.incepatori am primul curs de larousse( germana) este f.bine conceput , usor de abordat si daca nu ma insel undeva la sfarsit sunt si rezolvarile corecte daca intereseaza pe cineva.
eu as vrea un dictionar medical roman-german, are cineva idee unde pot gasi?????????
ari&celine
Draga ariane, eu sunt studenta in anul 4 la germana-romana in Sibiu si lucrarea mea de licenta consta in a face un dictionar anatomic german-roman. Mi-a venit aceasta idee, cand a trebuit sa traduc pentru cineva o brosurica cu dezvoltarea bb-uluui de la conceperea sa si pana la nastere si atunci as fi avut nevoie si eu de un dictionar anatomic, dar mi-au spus profesorii universitari, ca nu exista asa ceva: ro-germ. sau germ.-ro.... Asa ca nici dictionar medical ro-germ. sau germ.-ro nu cred ca exista. Din cate stiu eu. Daca gasesti te rog sa ma anunti si pe mine. Dar pentru ce ai avea nevoie de un asemenea dictionar? Eu daca vrei ti-as putea trimite cateva cuvinte cate am adunat pana acuma, si mai incolo cand termin celelalte. Sau poate vrei sa stii intelesul numai unui singur cuvant???Poti sa-mi raspunzi tot aici sau pe adresa ani_em05@yahoo.com
APROPO FETELOR; IMI PLACE CE FACETI! SUNTETI FOARTE DRAGUTE SI ENTUZIASMATE! OARE SA MA INSCRIU SI EU?? PROBLEMA E CA NU PREA AM TIMP TREBUIE SA LUCREZ LA LUCRAREA DE LICENTA; SA INVAT......Totusi, trimiteti-mi si mie exercitiile, sa mai exersez, si poate pot ajuta si eu cumva pe cele care sunt incepatoare...Insa va rog sa nu va suparati daca nu raspund repede.
Pa! Pa!
iris spune:
eu una sint lovita de astenia de primavara, am dat de grau cu imperfectul si imi vine sa imi bag tai venele....cam dur spus dar m-a lovit depresia..o fi din cauza kg pierdute?!!!!
auf wiederhoeren!!!
tinatache spune:
subiectul asta cred ca e interesant pt "nemtoaicele" de aici, nu?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7187
Cristina
alina_c_nica spune:
Dragele mele,
eu sunt medic si am mare nevoie de un dictionat medical roman-german. A aflat cineva de asa ceva intre timp? Am vazut ca a mai intrebat cineva de el. Daca stiti ceva, va rog mult sa-mi spuneti. Va pup, Claudia.
Elena I. spune:
Am plasat mesajul asta si pe "Cursuri de Germana in Germania", dar mi-am dat seama ca mai bine merge aici.
Pentru cele care au timp, rabdare si vointa, si mai stiu ceva germana, propun: http://www.deutsch-als-fremdsprache.de/daf-uebungen/ergebnis.php3, unde gasiti o gasca de adrese ce va trimit la teme si exercitii mai simple sau mai dificile.
Succes,
E.
denisa73 spune:
Ce mult mi-ar place sa invat si eu germana! Poate ma ajutati si pe mine macar cu incurajari ca, nu am nici o tragere de inima.
viorela hoff spune:
Aaaaa, ce rau imi pare, abia acum v-am descoperit, ziceti-mi si mie cum sa-mi "dezloeg" limba?
Parca sunt muta sitot pe engleza imi vine sa vorbesc!
Dar probabil ca voi ati terminat deja cursul si sunteti profesioniste..........