nu bea, nu fumeaza, nu femei = vai ce baiat bun!?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by sunshine

"Suma viciilor la un om e constanta" - e un proverb.
Depinde de fiecare in parte care vicii le putem tolera si care nu.

Nah, ca ma pregateam sa dau acelasi raspuns.
Dar depinde si de valoarea acestei constante, daca se incadreaza intre anumite limite ( suportabile) stabilite de partener.
Vorbe de duh...mama ce-am imbatrinit...

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Pai dragele mele, eu tocmai am divortat de un baiat de asta bun!
Si m-am trezit exact in ipostaza de femeie judecata, ca "ce ii mai trebuie oare domnule?"
Dar realitatea si viata de zi cu zi nu sta in cum te vede lumea de afara, baiat bun sau fata buna sau nu
Ca daca vine acasa si isi ia femeia la injurat si la balacarit, degeaba e el baiat bun, vazut de altii...
Si poate nu chiar asa de departe cum a fost la mine, dar cum spuneati si voi, mai trebuie sa ti se si potriveasca, oricum ar fi el!
Si sunt convinsa ca nu exista padure fara uscaturi!!!
Bye!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Fiecare om are propriul lui adevar.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca expresia "nu bea, nu fumeaza..baiat bun" incearca sa defineasca un om vazut de cei din afara ca in general fiind "de casa", unul care nu are vicii majore. Cred ca este doar o expresie si am auzit-o si in variante mai lungi "nu bea, nu fumeaza, nu o bate, nu umbla cu femei...ce baiat bun", desigur Asta pentru ca sunt atat de multi barbati care au aceste defect "majore" si care din start ii fac incompatibili cu viata de familie. Niciodata nu prea am inteles de ce se pune si fumatul pe lista defectelor majore, dar ma rog...o fi ramas din vremurile mai vechi:)) OK! Deci aceasta "zicatoare" vine din "intelepciunea populara", izvorata din vremurile in care femeile nu lucrau (unele sunt in aceasta situatie si azi sau chiar dc. lucreaza nu ar putea trai din leafa lor), nu se puteau intretine singure si prin urmare defectele enumerate in expresia comentata aici erau singurele considerate demne de luat in seama la un barbat, restul fiind mofturi.

Ei acum noi nu trebuie sa consideram ca asta se mai aplica si in ziua de azi si tuturor femeilor. Noi ne putem permite sa ridicam stacheta si sa cerem mai mult. Care putem. Asa ca si nr. divorturilor a crescut O relatie este foarte greu de mentinut si cu siguranta ambii au defectele lor. Totul este ca personalitatile celor doi sa fie in asa fel potrivite incat aceste defecte sa nu le faca celor doi viata un iad si dupa perioade in care stresul sau mai stiu eu ce probleme isi pun amprenta sa vina mai multe zile cu soare. Dc. cei doi se iubesc si se respecta de regula reusesc.

Numai bine!

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

--------
ruxij:
Niciodata nu prea am inteles de ce se pune si fumatul pe lista defectelor majore
--------
Tigarile costa, iar unde-s bani nu prea multi, si mai multe persoane de intretinut se simte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ahaaa...barbata-miu cumpara CD-uri prea multe, se pune la fumat?

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

eu cred ca fiecare ne-am nascut cu defecte si in timp toti ne modelam incercam sa inlocuim defectele cu,calitati dar pentru uni ori nu au avut destul timp la dispozitie ori nu au avut un exemplu pozitiv deaceea eu sunt ca"orice cal ajunge gloaba ori ce gloaba ajunge cal" si deaceea daca omul de langa voi are anumite goluri incercati sa-l indreptati voi fiinca singur nu va reusi deaceea eu sunt convins ca intr-o relatie totul este comunicarea de ce credeti ca numai barbatii au defecte?intr-un cuplu daca unul dintre parteneri nu-si vdede greselile inseamna ca nu are cum sa se corecteze "vezi prajina din ochiul tau si dupaaceea gunoiul din ochiul meu"si inca un sfat nu lasati pe nimeni sa vorbeasca despre relatia ta(mama soacra frate vecin prieteni etc)fiinca nimeni nu cunoaste mai bine decat tine omul de langa tine si sa nu uitam ca "Viata este o curva si trebuie sa traim cu ea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu ruxij, pentru ca tututnul creeaza si DEPENDENTA. Tigarile trebuie cumparate ZILNIC, un fumator inrait mai degraba cumpara tigari decat mancare pentru copil. Ai n-ai bani, dar tigari trebuie sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by casandra

...tututnul creeaza si DEPENDENTA. Tigarile trebuie cumparate ZILNIC, un fumator inrait mai degraba cumpara tigari decat mancare pentru copil. Ai n-ai bani, dar tigari trebuie sa ai.

Dependenta asta de tutun nu are cumva legatura cu vointa individului? Daca nu are bani de mancare insa gaseste pentru tigari, este baiat rau, dependent ori iresponsabil?

Am vazut doar raspunsurile de-ale fetelor aici dar trebuie sa fiu de acord cu spusele Roxanei: am purtat de cateva ori eticheta asta si cu toate astea recunosc ca si eu le am pe-ale mele... numai jumatatea mea e "vinovata" ca mi le suporta!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by icradulescu

"Viata este o curva si trebuie sa traim cu ea"

cum vine chestia asta? Ce inseamna curva? Viata cred ca stiu.

Mergi la inceput