nu bea, nu fumeaza, nu femei = vai ce baiat bun!?
De multe ori aud in jurul meu fraze de genul : vai saracul ce baiat bun, nu bea, nu fumeaza, nu merge la femei de ce l-o fi lasat? Sigur ea este de vina! Cine stie pentru cine l-a lasat, etc...
De ce pentru barbati lipsa unor vicii=calitati?
Uneori imi surprind chiar si eu sotul spunand : daca as veni nu stiu de unde (da la bar sau de la amante) poate ai avea ce sa-mi reprosezi cu adevarat. In opinia multora(barbati sau femei) doar acestea sunt defecte adevarate. Restul... mizilicuri.
Voi ce credeti?
Raspunsuri
bebi spune:
Nu bea, nu fumeaza, nu femei.... esti sigura ca doar acestea sunt vicii?
Mai exista si altele. Incepem o lista:
1. egoist, indiferent la nevoile celei de langa el
2. zgarcit
3. pisalog
.............
Eu cred ca suma viciilor e constanta
AlbaIulia spune:
Alina,
ai perfecta dreptate; unii barbati (nu vreau sa generalizez, dar marea majoritate) vad viata foarte simplu, au cateva lucruri considerate importante, restul cum ai spus tu sant "mizilicuri".
Chiar ieri am avut o astfel de discutie cu sotul meu, ii cumparasem fetitzei gablonturi (sau cum sa le zic de pus in par) iar sotul meu mi-a zis ca lui nu i-ar trece prin cap vreodata sa-i cumpere asa ceva copilului, dupa parerea lui astea sant exact "mizilicuri". Tocmai ca aceste mici lucruri care ne fac viata mai frumoasa in ochii unui barbat nu prea au importanta, cu ele sau fara ele cam tot aia ar fii. Cand vreau sa-i iau sotzului o haina noua, zice: 'ia-ti tie, femeile trebuie sa fie elegante si moderne, eu am destule' chiar daca eu am de 5 ori mai multe lucruri ca el. I-am spus sotzului ca in ce ma priveste femeile sant mai 'profunde' si s-a cam sifonat.
Iar cand comenteaza unii ca nevasta l-a lasat pe unul care nu bea sau nu fumeaza, eu ii intreb: "Dar cat de bine le cunoasteti familia, cat ii stiti pe fiecare?"
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Bic spune:
Asa m-am satura de barbati din astia care nu inteleg ca trebuie sa dea mai mult intr-o relatie decit bani si fidelitate...
oz spune:
quote:
Initial creeata de alinat
De multe ori aud in jurul meu fraze de genul : vai saracul ce baiat bun, nu bea, nu fumeaza, nu merge la femei de ce l-o fi lasat? Sigur ea este de vina! Cine stie pentru cine l-a lasat, etc...
De ce pentru barbati lipsa unor vicii=calitati?
cine spune asta? barbatii sau femeile??
din experienta mea: femeile! am auzit astfel de lucruri NUMAI de la ele. Un exemplu socant (pentru mine) este soacra-mea care considera ca ginerele ei e baiat ok, desi e alcoolic, nu castiga mai nimic, nu are nici un fel de planuri si asteptari de la viata DAR nu o bate pe nevasta-sa . Este adevarat ca tipul nu este agresiv, e mai degraba o leguma, unde il pui acolo sta atata timp cat are o sticla la indemana, mananca daca i se da, se spala si isi schimba hainele daca i se cere, etc. Cred ca femeile romance au standarde extrem de joase la capitolul barbati, chiar si fetele educate.
Dena spune:
Descrierea asta imi aduce aminte de mama... Eu m-am maritat tarziu ... pt simplul motiv ca nu imi gaseam jumatatea mea , a mea, nu o jumatate oarecare... Mama saraca... nu a iubit decat o data in viata si atunci l-a iubit pe tata... nu putea sa inteleaga treaba asta cu matchuiala. "E baiat bun, nu bea , nu fumeaza, nu e violent etc" descria ea cate un baiat ale carui avansuri le refuzam ... Ajunsesem sa nu mai suport eticheta "baiat bun". De un lucru eram sigura: ca nu trebuie sa fie "baiat bun" ...
"Baiat bun" era in acceptiunea mea sinonim cu... inodor, incolor, insipid... ceva maladiv... si cumplit de plictisitor.
Cand l-am cunoscut pe sotul meu pur si simplu fara sa realizez(ironia soartei) :) am spus ca pt mine "ce baiat bun esti!" , la care el mi-a replicat ofensat... "Nu sunt baiat bun! Sunt un nebun!"
Am zambit...amintindu-mi ca prin ceata de aversiunea mea pt cliseul "baiat bun"...
Bun poate fi si chiar cred ca este absolut necesar , dar niciodata suficient... trebuie sa fie ...AL TAU! ... bucatica rupta din tine... sa ti se umezeasca ochii atunci cand il privesti... sa simti ca o eternitate nu ar fi suficienta sa te obisnuiesti cu fericirea...
sa multumesti Domnului in fiecare secunda ca ai reusit sa gasesti acea unica jumatate care sa te intregeasca... propria-ti oglinda.
Suntem de ani buni impreuna si timpul ne-a confirmat ca inseparabilitatea emisferelor de pe Poarta Sarutului nu-i doar un mit.
De ce l-a lasat tanti invocata de tine alinat??
Pur si simplu pt ca nu era al ei...
Denisa si bebica din burtica - 35 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
alinat spune:
quote:
Originally posted by Dena
Bun poate fi si chiar cred ca este absolut necesar , dar niciodata suficient... trebuie sa fie ...AL TAU! ... bucatica rupta din tine... sa ti se umezeasca ochii atunci cand il privesti... sa simti ca o eternitate nu ar fi suficienta sa te obisnuiesti cu fericirea...
sa multumesti Domnului in fiecare secunda ca ai reusit sa gasesti acea unica jumatate care sa te intregeasca... propria-ti oglinda.
Suntem de ani buni impreuna si timpul ne-a confirmat ca inseparabilitatea emisferelor de pe Poarta Sarutului nu-i doar un mit.
De ce l-a lasat tanti invocata de tine alinat??
Pur si simplu pt ca nu era al ei...
Denisa si bebica din burtica - 35 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Foarte frumos! Iti multumesc ca ai raspuns si ca gandurile noastre se aseamana.
melina34 spune:
fetelor sint de acord cu voi si, in egala masura, stiu ca si altele gindesc ca noi;eu cred ca de fapt este vorba despre o mentalitate veche, cea a mamelor noastre; asa erau vremurile lor, atunci ele se multumeau doar cu ,,un baiat bun" care nu le bate si aduce salariul acasa;
trist de putin pentru ca trebuie enorm de multe ca sa-ti fie bine alaturi de partener;vorbesc de calitati,caracter, educatie, stima de sine, respect, admiratie, imaginatie...
M.
ionela-roxana spune:
DENA , tare frumos ai scris!
Soacra mea spune :Fiecare are ceva,daca nu bea,nu fumeaza ,nu te bucura ca tot are el ceva!
Sa stiti ca mare dreptate are!
Al meu nu bea,nu fumeaza,nu ma bate,i-mi aduce toti banii acasa dar pt. asta tot le are pe-ale lui!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
danat spune:
[quote...Cred ca femeile romance au standarde extrem de joase la capitolul barbati, chiar si fetele educate.
[/quote]
Te cam contrazic oz, nu stiu daca sunt sau nu fata educata (cum zici tu - chiar cum ai defini cuvantul asta?!), dar in orice caz romanca sunt, sigur (!) si tin sa-ti spun ca am standarde destul de ridicate la capitolul barbati. As fi curioasa sa inteleg mai bine ceea ce ai vrut sa spui...altfel inteleg ca tu crezi ca femeile romance sunt o natie de femei nefericite! Si din ceea ce vad pe-aici pe DC nu prea inclin sa cred asa ceva!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu