Bebelusi de iulie-august 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
Ca io acum apuc sa mananc de dimineata!
Sa traitzi, la raport!
Buburuza mea nu mai mananca (adica...mananca 50ml la o masa care dureaza o ora!!!)
Ma duc la doftor cu ea cand vine omu' ca nu e p'acasa si's singura.
Vesela e, vioaie e, numa' ca nu mananca. Si mi-e ca se imbolnaveste cu regimul asta de lagar!
Trage niste urlete cand ii bag biberonul in gura de zici ca o otravesc.
Dimineata in schimb ii place la sucul de fructe (vreo juma de ora dureaza sa manance 20-30ml!) dupa care nu mai are chef de lapte!...Si urla daca incerc sa-i dau!

Ma duc sa cetesc ce ati mai scris (ca daca numa mesele dureaza cel putin 5 ore la noi eu nu mai am timp nici sa deschid calculatorul!)...:)
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Roxana & Eli: Nu dati frate cu paru'!!!!! Da, i-am dat 40 ml ca n-a protestat, ba dimpotriva, se lingea pe botic si mai deschidea gura sa-i mai dau. Eu de unde sa stiu cat si ce???? Am gresit si io!
Dar acuma ce sa fac, sa-i mai dau sau nu????
Mama zicea ca mai degraba l-a durut burta de la ce am mancat eu.
E adevarat i-am mai dat inainte 1 linguritza -doua. E greu frate sa storci sucul din morcovii englezesti. Intrebati-o pe Mani.

Mani: asteptam inca pasaportul, o sa ne creasca barba. dupa aia trebuie sa mergem la Croydon sa ne punem vizade rezident permanent la toti 3, si de-abia dupa aia luam bilete de avion. Mi-ar fi placut sa ne nimerim in acelasi timp in Romania. Voi cand plecati???? Merci ptr ideea cu cartea. Sunt bulversata de tot cu diversificarea asta. daca intrebi moasa zice sa-i dai lapte pana la 6 luni si sa incepi apoi cu solide, direct cu carne !!!! si legume.
In schimb in supermarket se gasesc sucuri de ananas si citrice ptr bebii de la 3 luni+. Eu ce sa mai inteleg??

Lia: pai de 4 kg in plus te plangi tu??? Eu inca am aproape 10kg!! Ciudat este ca am inceput sa incap in hainele de cand aveam 50 kg, desi pe cantar am tot 60.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

quote:
Originally posted by irrinuca

Roxana & Eli: Nu dati frate cu paru'!!!!! Da, i-am dat 40 ml ca n-a protestat, ba dimpotriva, se lingea pe botic si mai deschidea gura sa-i mai dau. Eu de unde sa stiu cat si ce???? Am gresit si io!
Dar acuma ce sa fac, sa-i mai dau sau nu????
Mama zicea ca mai degraba l-a durut burta de la ce am mancat eu.
E adevarat i-am mai dat inainte 1 linguritza -doua. E greu frate sa storci sucul din morcovii englezesti. Intrebati-o pe Mani.

Irrinuca, nu te supara, eu te-am intrebat pt ca nu mai stiam daca tu ai inceput de mai dedemult diversificarea sau nu. E omenesc sa gresesti. Va pupam pe amandoi, mai ales pe Andreas pe burtica.

Eu tot ma invart -bebe-computer-frecat oala, caci acum cand vreau si eu sa termin la bucatarie bebe doarme 5 min si dupa vrea numai in brate.

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Eli: Mi-am dat si eu seama de gafa facuta, cand a inceput copilul sa urle de durere de burtica. O sa-i mai dau, insa numai morcov si doar un pic!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Mihaela....ce ti-e si cu limbile astea ...dar in ro ai idee cum s-o numii? Oricum si al meu sta acolo si se strimba la el insusi in oglinda, are un ocopus pe care-l invirte toata ziua si la picioruse o stanganitoare..si ce-i mai place sa se auda ce activ e !!

Multumesc de sfat ptr sterilizat....nici nu ma mai car cu magaoaia aia de aparat.

Irinuca..noi plecam vinerea asta. Imi pare rau ca dureaza atit pasaportul ...stiu cum e din cauza asta noi am renuntata sa-i mai facem pas romanesc. Pina sa mosteneasca el ceva din Ro sta cu asta englezesc...care ti-am zis l-a scos intr-o zi ( si nu suntem in UK ci doar la un bat de RO - Ungaria ) si nici n-au vrut sa vada copilul !!!
Bafta multa ca stiu ce grea e birocratia romaneasca !!!

Monica...pai si eu mi-am amintit citindu-te pe tine ca am sarit peste 2 mese...asa ca fug sa-mi iau ...brunch-ul!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ELI, NU SE POATE COMANDA IN ROMANIA CARTEA AIA CA NU E ROMANIA IN LISTA MAMA !

SAU NU STIU EU SA FAC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Lia, dupa cum am scris, link-ul era pt fetele din SUA si Canada. Daca ai cunostinte acolo roaga-i sa comande pt tine cartea si sa ti-o trimita!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

OK, ELI, MERCI, SORRY, N-AM FOST ATENTA. DAR CU CE E ESTE EXACT CARTEA? sI NU TREBUIE SA PLATEASCA CEL CARE COMANDA, NU? EVENTUAL NUMAI TAXE POSTALE PT A O TRIMITE AICI, NU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Tiza Marina....de fapt stau mai mult spre lac desi locuiesc pe Sincai...ziceai ca o sa ai un mobil aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

multumim la mamici si puiuti pentru complimente!

astazi iubitica mea a batut recordul la papat, a mancat 130 ml !
tot astazi ne-am si cantarit si la 3 luni avem fix 5 kg, e ok avand in vedere ca e tare vioaie, astazi in Mall chiar m-a intrebat o doamna mai in varsta "are 6 luni?", cand i-am spus ca doar 3 a zis ca nu-i adevarat, ca pare mai mare, e foarte expresiva!

Mani si Marina, cred ca stati in acelasi bloc ! sau pe aproape ...

Mani, ne vedem sigur dupa ce veniti, in Bucuresti e o toamna ff calduroasa, de nota 20+, sper sa fie asa si saptamana viitoare!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput