Miresele anului 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza.
Ai dreptate, ziua este a noastra, insa, asa imi place mie, sa iasa totul bine si frumos...Fermitate? Categoric, iar pana in 2006, e timp destul. 29 decembrie? amuzant, asa e, dar ingrozitor de frig, sunt convinsa.....cred ca mi-ar fi inghetat mana pe buchet...brrrrr Cum te-ai descurcat?
Bafta cu soacra!

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

A fost o adevarata aventura si cu actele.
Nu am vrut sa stie nimeni, dar pana la urma au aflat si rudele si ne-am trezit cu ele la primarie. Noi vroiam sa mergem doar cu nasii, dar nu am mai avut ce face.
Pana acolo,- era sa si intarziem, evident, desi eu si "printul" meu ne trezisem de la 6 am de emotie, iar ceremonia era la ora 11 am - am prins toate semafoarele cu rosu, dar absolut toate. Ultimul era galben iar Claudiu-printul- a accelerat si a trecut.
Insa vremea a fost neobisnuit de calda pentru acea vreme, asa ca nu am inghetat deloc, ba chiar am stat fara haina. Poate ma incalzisem si din cauza emotiilor, dar a fost soare puternic si senin. Iti dai seama ca nu am sa uit acea zi prea usor, insa am fost " o mireasa zambitoare" dupa cum a zis si fotograful, care mi-a zis ca rad tot timpul.
Daca eram fericita ce sa fac?!!??!!!

Mergi la inceput

Stiu ca probabil multe dintre voi sunteti foarte ocupate dar va rog mult, nu ma uitati...
Si nu caut ceva foarte scump, dar cochet si cu gust, iar de pe internet nu am ce afla, oricat am incercat, nu exista mai nimic despre firmele din Constanta, parca nici nu exista...
Ma gandeam la o nunta cu maxim 100 de invitati, desi cei de pe lista noastra sunt cam 120, sunt sigura ca nu vor veni prea multi si vreau sa iau toate masurile necesare.
Imi place si mie ideea cu meniul legat cu panglicuta dar nu m-am hotarat inca la plic...
Si ai putea, te rog mult, ankalaura, dupa nunta ta si dupa ce ne spui cum a fost, am vazut ca esti foarte ocupata--- nu-ti mai face atatea griji, incearca sa te bucuri de fiecare grija si fiecare gand, caci vor fi doar o zi si apoi vei avea impresia ca a trecut totul ca un vis --- sa-mi dai adresa de web pe PM,despre care vorbeai, dar numai sa fie din Constanta.
Si inca ceva, targul ala este in fiecare an? Si unde are loc?

Va pupic pe toate miresici de 2006 si mai departe.

Mergi la inceput

Hihihi, ce frumoasa aventura....mai cunosc eu niste situatii asemanatoare..o prietena si-a uitat buletinul pt civila..o alta prietena a uitat piscoturile pentru restaurant. Ah, esti tare, la 100 de invitati :) , draguta ideea cu meniul, eu ma gandeam la el pus direct pe masa intr-un stativ frumos....(mai vedem), si cu biletel pe masa,ca sa stie omu' unde sa se aseze, nu?
Hai ca o sa incerc sa caut si eu ceva de pe la tine, din Cta. ce gasesc, iti dau in PM, ok?

Krelia

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa-ti zic de targ, nu stiu nici eu prea multe, stiu ca se tine cam prin februarie-martie, anul asta am citit ca ar fi avut loc ba la marriot, ba la sofitel. Nu stiu daca astfel de targuri sunt si in alte orase, in afara de Buc.

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

La Buc Targul este in perioada februarie -martie. Sunt 2 targuri - unul la Sofitel (primul) si al doilea la Mariott.
O sa ma intersez daca sunt si prin tara. AM impresia ca la Cluj, dar nu bag mana in foc.

Mergi la inceput

Neatza fete!
Aha, deci nu am citit prost, despre targuri .
ralucah, ai idee, targurile astea au date fixe sau nu?
Oare cum putem afla cand vor avea loc?

Krelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Parerea mea despre rochie:
Si eu credem ca este putin ciudat sa ma imbrac mireasa, din moment ce am deja un copilas. Am vrut sa-mi cumpar o rochie de ocazie, deosebita, sa o pot purta si dupa nunta. Insa Ovidiu nu mi-a spus decat atat: "Si care va fi diferenta intre tine si o alta invitata, oarecare?"
Mi-a fost suficient.
Am ales o rochie crem, nu pentru a nu fi alba, ci pentru ca asta mi-a placut cel mai mult. Este un crem foarte deschis atat de frumoasa... abia astept sa va arat poze!
Si inca un mic sfat: tineti cont si de parerea parintilor, dar nu prea tare. oricum, nu se vor supara. mama mea, care atat de tare m-a suparat, ca mi-a spuns ca noi facem "un fel de nunta" - am postat si subiectul cu nunta dupa bebe tocmai de asta,... acum este bucuroasa ca ma va vedea mireasa. Si de unde imi spunea ca nu are cu ce se imbraca si nu au bani si ca va veni cu un costum vechi, acum isi pregateste toaleta si este foarte incantata, si preocupata de pregatiri.
Numai sa le luati pe rand, incercati sa nu va stresati, si cereti ajutorul prietenilor. Acum veti vedea cine va este prieten si cine nu!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Neata, fete bune si dragute. Cum mai este ziua voastra de azi?
Trebuie sa va spun ca sunt nemultumita de faptul ca acest targ nu are loc si in Constanta.
Dar merita, privitor la preturi, sa merg la targ sa-mi fac cumparaturile de nunta?
Sau cred ca anul viitor am sa-l vizitez si in 2006 sa-mi fac cumparaturile.
Spuneti-mi si mie, care-i chestia cu palaria, ce am vazut eu pe internet nu mi-a placut si parca tot esarfa sta mai bine.Puteti sa-mi spuneti ceva despre restaurantul Colosseum, din Constanta, de pe undeva pe langa piata Brotacei.... daca stie cineva, ceva. L-am vazut de afara si imi place acel stil romanic, sau poate grecesc, simplu si uni--- nu prea le am cu descrierile...ma iertati.
In rest va doresc, tuturor printeselor o nunta de vis ci casa de "volovani" cum bine zicea cineva pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La targ, de exemplu, poti lua cu reducere. Sa spunem invitatiile. Poti avea reducere si 30%. Insa nu stiu daca acopera costurile de transport
La targ a fost si Cristina (despre care ti-am zis pe PM). Parerea mea e ca daca vrei sa faci un drum la Bucuresti, poti cupla targul cu cateva vizite prin alte magazine, si daca ai la cine sta cred ca ar fi o vizita fructuoasa.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput