Cum aflam daca ne inseala?

Cum aflam daca ne inseala? | Autor: kathywsha

Link direct la acest mesaj

Fetelor aveti ceva de povestit referitor la semnele care te ar determina sa crezi ca te "traduce"?
Sau cum v ati prins jumatatile cu alte femei?
Credeti in expresia : toti barbati se duc (cu alte femei)?
Sunteti de acord cu ideea: daca tot se duce sa nu stiu?
Cat de mult v ar afecta ideea inselatului si cum a ti reactiona?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Stii ceva Kathywsha? Mai bine decat sa-ti faci griji daca, cum si cu cine te traduce, gandeste-te cum ai putea sa-i pastrezi iubirea si interesul pentru TINE!
Am o prietena care a aflat ca sotul o inseala si toate actiunile ei au dus in final la divort. Acum este singura cu doi copii.
Apropo, esti mamica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna Katywsha, la primele doua intrebari nu iti pot raspunde pentru ca nu mi s-a intamplat asa ceva cu sotul meu.
Vreau sa iti raspund la celelalte intrebari.
Eu am o prietena foarte apropiata pe care sotul ei a inselat-o de multe ori.. Ea l-a iertat, iar dupa aceea imi zicea mie cum ca toti barbatii o fac mai devreme sau mai tarziu.. Exista conceptia asta in Romania. Probabil ca acolo se intampla des. Nu zic ca in alte tari nu se intampla, dar eu cred ca sunt crescuti altfel - cu mai mult respect pentru sexul frumos - comparativ cu Romania.
Sotul meu in 2 ani de zile de cand suntem impreuna, chiar daca uneori nu ne-am vazut cu lunile, nu m-a inselat niciodata. Eu simt ca sunt unica pentru el. In primul rand de cand ne cunoastem nu s-a aratat absolut deloc interesat de a analiza o fata pe strada etc. Chiar el imi zice: "Cum pot sa zica oamenii ca iubesc, cand isi inseala partenerii? Ce fel de dragoste e aia?"
Daca pe mine m-ar insela, l-as parasi imediat. Pentru ca tot ce cred despre el s-ar preface in scrum.. Nu as mai putea avea o viata cu el.
Dar asa ceva nu se va intampla niciodata cu siguranta.

Pupici si s`auzim numai de bine

Carmen

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Iti spun eu cum:

La cea mai mica banuiala: il urmarim, ii spargem conturile de email, ii controlam tel mobil, punem detectivi pe urmele lui, punem microfoane si mini-camere de luat vederi in locuri strategice si...cam atat imi vine in cap acu

Glumeam! Dc. se poarta diferit (mai dragastos sau mai distant ca de obicei), vine tarziu, nu raspunde la mobil, se aranjeaza mai mult decat de obicei si are grija mai multa cu lenjeria intima Dc. are chilotii rupti, sigur nu te'nsheala

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

E important sa nu te insele. Dar una dintre capacitatile "extrasenzoriale" ale femeilor este intuitia si de cele mai multe ori simt cand se intampla ceva in casnicia lor. Daca simti ceva e bine sa fii mai atenta dar daca nu nu are sens sa iti faci griji de pomana. Fie e foarte destept si face ca relatia voastra sa mearga perfect si atunci "jos palaria", fie chiar nu face nimic. Oricum eu sunt pentru incredere si diplomatie.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Fetele au pus punctul pe "i", vreau doar sa te intreb: "de ce te legi la cap daca nu te doare?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, eu cred ca daca pune aceste intrebari, ceva o doare. Sper sa ma insel dar cred ca o idee ceva, i-a incoltit ei de a deschis subiectul.
Eu as turba daca as afla ceva de genul asta. nu as putea sa il iert sau sa uit pentru ca as avea in permanenta in cap faptul ca a putut sa mearga cu alta.
In conceptia mea, daca poti sa iti inseli partenerul, indiferent daca esti femeie sau barbat, inseamna ca nu mai exista nimic intre voi si atunci ce rost mai are... La revedere si-un praz verde, ca aia nu mai e casnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mispas007@yahoo.com spune:

Ce spuneti despre "binevoitoarele" care-ti susura la ureche : "Eh, mai devreme sau mai tarziu tot o sa te insele, ca asa-s barbatii astia, ca al meu, doamne ce m-a mai iubit, dar pana la urma tot m-a inselat, desi i-am oferit tot ce-si dorea, bla, bla, bla". Uite asa am eu o colega, care ma innebuneste cu chestia asta zilnic, ca pana la urma incepi sa-ti pui semne de intrebare, "Doamne, oare nu sunt eu prea increzatoare?".Eu merg pe increderea reciproca. Unde-am ajunge daca ne-am suspecta unul pe altul? Pai atunci si el ar putea sa intre la idei atunci cand eu ies cu prietenele la o cafea, sau cand stau la epilat cate trei ore, din cauza ca nu se respecta programarile, cand sunt nevoita sa stau peste program sau cand pur si simplu ma lalai prin oras pe la vitrine... Si mai cred ca o femeie simte atunci cand se schimba ceva in comportamentul LUI...mai ales dupa mai multi ani de convietuire...

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Daca iubesti pe cineva si pretinzi acest lucru, atunci normal este nici sa nu o inseli. Eu una nu as putea trece peste acest lucru. Nu cred ca toti barbatii isi inseala partenera. Depinde de fiecare, de personalitatea si modul de-a privi lucrurile in aceasta privinta. Nimeni nu poate sa controleze un alt om, dar sunt barbati care sunt devotati persoanei iubite si nu inseala. Si sa-ti raspund la intrebarea " daca tot se duce atunci sa nu stiu": eu as prefera sa stiu, atunci as stii cu ce om as avea de-a face si as incheia relatia imediat, nu mi-ar place sa traiesc in minciuna si mai ales cu o imagine total gresita facuta asupra partenerului.
Garantii totale, ca sotul sau prietenul te inseala sau nu, nu iti va putea da nimeni. Daca tu ai banuieli, atunci fa in asa fel incat sa afli adevarul si sa te linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

quote:
Initial creeata de kathywsha

Fetelor aveti ceva de povestit referitor la semnele care te ar determina sa crezi ca te "traduce"?
Sau cum v ati prins jumatatile cu alte femei?
Credeti in expresia : toti barbati se duc (cu alte femei)?
Sunteti de acord cu ideea: daca tot se duce sa nu stiu?
Cat de mult v ar afecta ideea inselatului si cum a ti reactiona?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Eu n-a fost nevoie sa cercetez prea mult problema pt ca a venit singur si mi-a spus ce-a facut ... Am inteles si am iertat.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput