despre borcanase

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Pe la cinci luni incercam sa-i dau zilnic cate un borcanel. Andra nu a mancat niciodata bine fructele si nu i-au placut nici la borcane. In schimb, cele cu piureuri si carnita... iam, iam... Ii dadeam de la Nestle. Dupa noua luni am renuntat ca nu-i ajungeau nici doua la o masa, iar daca voiam sa-i dau altceva in completare era mare bai.

ANDRUTA mica si mamica ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

si noi mancam fructe de la borcan, caise, piersici, pere (c suntem cam constipate), mango. eu i-am luat mango cu iaurt de la Nestle ( de la 5 luni) si i-a placut piticei foarte mult. legume nu iau, ca astea i le pot pregati acasa. noi n-aven inca 6 luni, peste 1 sapt. implinim, da' i-am dat iaut de 2 ori in speranta ca vom face si noi kk normal...de sucuri, ce sa zic, nu o sa-i mai cumpar ca la cat bea ea du banii degeaba ca odata deschise trebuie consumate in 48 de ore. i-a placut ceva mai mult sucul de banane+portocale, dar cel de fructe rosii nu prea, era ingrozitor de dulce. la carnita de vitel ma gandeam sa i-o introduc si eu zilele astea. aaa, si de iaurt doctorul mie mi-a zis de Danone.

,don'soara Alex si bb Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

practic sara a noastra a mincat numai din borcan mincare si fructe pina pe la un an ; i-au placut -desi mie nu, si apoi nu a refuzat mincarea gatita de mine desi avea cam alt gust; am suspectat-o ca ii place mai mult cea din borcan dar nu am avut probleme cu schimbarea 'bucataresei'; nu uitati ca nu trebuie sa ne placa noua gustul, bebeii au si ei gusturile lor...din motive de tehnica de fabricatie si standarde eu i-am dat numai din gama alete fabricat de nestle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Si eu am inceput sa îi dau Annei din borcanele,dupa ce m-am chinuit sa fac pireu de legume si morcovul nu se face ca lumea nici macar in robot.A mincat pireu de morcovi,morcovi cu mazare si fasole verde.Fructe îi dau crud mar si banana,iar din borcanel i-am dat pere simple sau amestecate cu banana.Astazi o sa incercam piersici tot din borcan.

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Antonia a mincat legume si fructe numai din borcanele, pina pe la 2 ani, cind am reusit sa-i dam si miincare gatita si fructe crude. Pina atunci a refuzat orice avea cit de cit o textura si nu era numai piureu. I-am dat aprope tot ce am gasit aici ca leguma sau fructa in borcanel. Despre carne, i-am dat numai pui, porc doar in sarmale (de asta primavara) pentru ca le adora, peste. Nici noi nu i-am dat carne de vaca din aceleasi motive ca si tine, aici in Canada carnea de vita este plina de hormoni, de au ajuns sa constate si la bebelusi si copii mici ca le cresc sinii...Ingrozitor...

La multi ani pentru mamici, copii, tatici, aspirante si restul familiei!

Mergi la inceput