Indragostita de un barbat taur
Sunt indragostita de un barbat taur...pe care nu prea stiu cum sa il cuceresc.Baiatul e foarte sigur pe el,extrovertit si destept pe deasupra.Suntem colegi de faculta.Tipul e abonatul discotecilor si nu prea cred ca ar renunta la acest obicei,dar cine stie?.Ma gandesc ca ar fi mai bine sa o las balta,dar e un tip care char imi place si cu care cred ca ma potrivesc.Cu toate ca e sigur pe el,in discutiile noastre am simtit ca e vulnerabil in anumite momente,deci eu zic ca interes exista si din partea lui doar ca el nu stie ca ma intereseaza si mai stie ca am prieten(la vremea respectiva aveam prieten).Deci cum il cuceresc?Stiu ca unele dinte voi sunt casatorite cu tauri sau ati avut(aveti)prieteni tauri si v-as ruga niste sfaturi.Va multumesc anticipat!
Mihaela
Raspunsuri
danna2002 spune:
si eu am avut o relatie cu un tip cum zici tu ..a fost super cat am fost impreuna ..ma suna vorbeam..nu ieseam pt ca nu avea timp...e destept...;)pare sigur pe el..dar e intr adevar vulnerabil..el nu era abonatul dicotecilor..era insa al calculatorului si al tipilor de la bloc la care nu renuntza pentru mine..asa pare ca te potrivesti..si pana la urma daca e sa analizezi un om...cu sigurantza gasesti minim un punct comun....pt un barbat taur relatzia de amicitzie e mult mai facila ca cea de prietenie...si din cauza asta probabil e apropiat de tine...;) pt ca stie c ai prieten..cand o sa vada ca il vrei o sa se inchida..o sa se faca ca nu intzelege..
asa sa tzi povestesc..la inceput okeada in anul I...hmm pana la urma mi a cerut numarul de tel si ne a invitat pe la el..nu m am dus...;) dupa aia ne invita pe la ceva ..pe langa fac la bar..nu am duceam....pana la urma i am dat ceva de ziua lui ca stiam ca o sa faca cinste si lumea nu i a luat nimic...asa s a legat ..de ziua lui cand ne am si sarutat orima oara...a inceput sa ma sune..sa vb...sa...fie cum vreau.....ma alinta..;) hmmm la scoala insa daca il intrebau aia ce e intre mine si el zicea ca vrea doar sa ....facem...xes...:D....ii ziceam ca il iubesc..el ca tzine...etc..pana la urma am facut'o..a plecat...si plecat a fost...cand a venit din vacantza nu a mai vrut sa ma vada....o luna si cand ne am vazut mi a zis ca ....gata ca EL NU A PUTUT SA TZINA LA MINE.........am mai auzit si ca nu sunt buna....la pat...a comentat kestii intime...care nu se comenteaza...dupa nu ma mai baga in seama la scoala..nici buna nu zicea...:D...ufa strategie de cucerire ..sa ii acorzi multza atentzie..si sa ii dai ceva material ..conteaza mult asta pentru ei....Sa nu crezi cand zice nu imi pasa nu ma intereseaza..DE FAPT IL DOARE IL ATACA SI VEDE SI STIE TOT....e atent la tot ce faci..eu una nu mai am trebi amoroase cu el..da mai vb pe net si ma mai intreaba cate ceva ..mai aude ceva..si imi comenteaza...ce a auzit si de ce s a zis..etc...
NU STIU DAR SFATUL UNEI PATZITE ESTE SA NU TE COMBINI LA FAC..PT CA SE VA VORBI..VEI FI PE BUZELE TUTUTOR..EL SE VA DA MARE CA E CU TINE..VA VB CU BAIETZII I9N DISCOTECA...SI NU STIU DAR NU CRED CA E BINE.
IDEAL E SA ITI FIE AMIC..PT CA TE POATE AJUTA SA INEVZTI CU EL SA ITZI DEA CURSURI..SAU CEVA......PT UN TAUIR VALOAREA AMICITZIEI E MUKT MAI IMPORTANTA CA CEA DE IUBIRE...EU SI EL VB MULT MAI MUULLT ACUM DE CAND NU MAI E NIMIK INTRE NOI CA ATUNCI CAND ERAM CICA IMPREUNA.
DACA vei sta mai mult cu el vei reusi sa inevtzi sa te valorizezi..sa stii ce vrei..sa tzi vezi interesu..sa i vezi pe cei de langa tine cum sunt adica pe colegii tai..sa intzelgi rostul actziunilor tale si sa treci usor peste suferintze..daca ii vezi spune ca te doare ceva te va asculta..si iti av spune sa iei un medicament..daca vei avea o pb te va asculta..indiferent....de ora....ufa ideea e nu la scola..:D amour nu la scoala..fi amcia lui si invatza cu el..daca o sa vrea ceva lasa sa vina de la el.<sugereaza-i subtil>.DAR NU ITI FA ILUZII...sunt timizi si le e frica sa faca primul pas...sunt romantici...isi ascund sentimentele...SUNT PERVERSI...SI GANDESC PANA SI IN PAT....si NU SE POT INTOARCE IN TRECUIT..ADICA DACA AU HOTARAT CEVA AIA E INDIFERENT CE AI FACE..se abate de la hotarare doar daca intereseul personal o cere...;)
danna2002
danna2002
papadie spune:
quote:
Originally posted by danna2002
si eu am avut o relatie cu un tip cum zici tu ..a fost super cat am fost impreuna ..ma suna vorbeam..nu ieseam pt ca nu avea timp...e destept...;)pare sigur pe el..dar e intr adevar vulnerabil..el nu era abonatul dicotecilor..era insa al calculatorului si al tipilor de la bloc la care nu renuntza pentru mine..asa pare ca te potrivesti..si pana la urma daca e sa analizezi un om...cu sigurantza gasesti minim un punct comun....pt un barbat taur relatzia de amicitzie e mult mai facila ca cea de prietenie...si din cauza asta probabil e apropiat de tine...;) pt ca stie c ai prieten..cand o sa vada ca il vrei o sa se inchida..o sa se faca ca nu intzelege..
asa sa tzi povestesc..la inceput okeada in anul I...hmm pana la urma mi a cerut numarul de tel si ne a invitat pe la el..nu m am dus...;) dupa aia ne invita pe la ceva ..pe langa fac la bar..nu am duceam....pana la urma i am dat ceva de ziua lui ca stiam ca o sa faca cinste si lumea nu i a luat nimic...asa s a legat ..de ziua lui cand ne am si sarutat orima oara...a inceput sa ma sune..sa vb...sa...fie cum vreau.....ma alinta..;) hmmm la scoala insa daca il intrebau aia ce e intre mine si el zicea ca vrea doar sa ....facem...xes...:D....ii ziceam ca il iubesc..el ca tzine...etc..pana la urma am facut'o..a plecat...si plecat a fost...cand a venit din vacantza nu a mai vrut sa ma vada....o luna si cand ne am vazut mi a zis ca ....gata ca EL NU A PUTUT SA TZINA LA MINE.........am mai auzit si ca nu sunt buna....la pat...a comentat kestii intime...care nu se comenteaza...dupa nu ma mai baga in seama la scoala..nici buna nu zicea...:D...ufa strategie de cucerire ..sa ii acorzi multza atentzie..si sa ii dai ceva material ..conteaza mult asta pentru ei....Sa nu crezi cand zice nu imi pasa nu ma intereseaza..DE FAPT IL DOARE IL ATACA SI VEDE SI STIE TOT....e atent la tot ce faci..eu una nu mai am trebi amoroase cu el..da mai vb pe net si ma mai intreaba cate ceva ..mai aude ceva..si imi comenteaza...ce a auzit si de ce s a zis..etc...
NU STIU DAR SFATUL UNEI PATZITE ESTE SA NU TE COMBINI LA FAC..PT CA SE VA VORBI..VEI FI PE BUZELE TUTUTOR..EL SE VA DA MARE CA E CU TINE..VA VB CU BAIETZII I9N DISCOTECA...SI NU STIU DAR NU CRED CA E BINE.
IDEAL E SA ITI FIE AMIC..PT CA TE POATE AJUTA SA INEVZTI CU EL SA ITZI DEA CURSURI..SAU CEVA......PT UN TAUIR VALOAREA AMICITZIEI E MUKT MAI IMPORTANTA CA CEA DE IUBIRE...EU SI EL VB MULT MAI MUULLT ACUM DE CAND NU MAI E NIMIK INTRE NOI CA ATUNCI CAND ERAM CICA IMPREUNA.
DACA vei sta mai mult cu el vei reusi sa inevtzi sa te valorizezi..sa stii ce vrei..sa tzi vezi interesu..sa i vezi pe cei de langa tine cum sunt adica pe colegii tai..sa intzelgi rostul actziunilor tale si sa treci usor peste suferintze..daca ii vezi spune ca te doare ceva te va asculta..si iti av spune sa iei un medicament..daca vei avea o pb te va asculta..indiferent....de ora....ufa ideea e nu la scola..:D amour nu la scoala..fi amcia lui si invatza cu el..daca o sa vrea ceva lasa sa vina de la el.<sugereaza-i subtil>.DAR NU ITI FA ILUZII...sunt timizi si le e frica sa faca primul pas...sunt romantici...isi ascund sentimentele...SUNT PERVERSI...SI GANDESC PANA SI IN PAT....si NU SE POT INTOARCE IN TRECUIT..ADICA DACA AU HOTARAT CEVA AIA E INDIFERENT CE AI FACE..se abate de la hotarare doar daca intereseul personal o cere...;)
danna2002
danna2002
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by danna2002
danna2002
danna2002
sunt ilogica...stiu...:D imi trece repede .e doar un moment .;)..sau daca nu la asta la ce se referea ?
danna2002
Stefana spune:
Barbatilor taur le plac femeile mandre, sigure pe ele si independente. De asemenea, apreciaza o femeie ingrijita, bine imbracata, dar nu extravaganta. Le place sa fie laudati si admirati tot timpul. Daca ii spui mereu ce minunat e si cum stie el sa le faca pe toate mai bine decat oricine, l-ai cucerit. Si un barbat taur odata cucerit cu adevarat, il ai pentru totdeauna. Dar, ai grija, majoritatea taurilor sunt cam flusturatici (le cam fug ochii), insa familia pentru ei este sfanta. Foarte rar barbatul taur isi paraseste sotia pentru amanta.
Daca tot il mai vrei, ASCULTA-L fascinata, lauda-l, chiar preia initiativa si invita-l in oras, insa fara a-i arata adevaratele tale intentii. Prefa-te interesata doar de prietenia lui, dar avand grija sa observe permanent ce femeie frumoasa, desteapta si independenta esti. In nici un caz sa nu te plangi de ceva, orice!
Si un truc: deoarece este putin gelos si posesiv, ai putea sa-i amintesti asa, in treacat, ce insistent este unul dintre adiratorii tai si ca mai-mai ai ceda, pentru ca-i admiri perseverenta. Unui taur nu-i place sa piarda ceva "al lui" in fata altui barbat.
Sa ne scrii cum iti merge. Succes!
P.S. Sotul meu este taur
danna2002 spune:
Stefania le zice ..si le zice bine...;) Pe undeva am regasit ..personajul in descrierea ei...
danna2002
oz spune:
quote:
Originally posted by Stefana
Barbatilor taur le plac femeile mandre, sigure pe ele si independente. De asemenea, apreciaza o femeie ingrijita, bine imbracata, dar nu extravaganta.
ahh...de asta avem asa o casnicie fericita!!!
e adevarat, nici al meu nu apreciaza femeile 'blande', serviabile, cuminti.
ana maria spune:
Miha fii fireasca. E un sfat de baba trecuta prin multe. E greu sa te prefaci prea mult. Daca nu aveti prea multe lucruri in comun e posibil sa-l cuceresti dar relatia sa nu tina. Eu te-as sfatui sa gasesti pe cineva cu care sa ai multe lucruri in comun si sa-ti petreci timpul in mod placut pentru amandoi.
Nu stiu daca e prea important daca e taur sau altceva. Iar cu faptul ca sunteti colegi de facultate mi se pare o problema prea mica. Nu cred ca toti barbatii sunt asa cum povestea Dana si povestesc despre relatia lor. Mai exista si domni pe lumea asta. Iar tu trebuie sa faci lucruri de care sa nu-ti fie rusine.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Kerstin spune:
.... ca sa cuceresti un barbat din Taur trebuie sa ai multa rabdare, dupa ce se va indragosti de tine vei avea un prieten devotat toata viata, trebuie sa speculezi slabiciunile pe care le are iar dupa ce va deveni dependent de tine va renunta la discoteci si la gasca...
... acelasi gen a fost si sotul meu dar in timp s-a convins de deliciile vietii in 2... indiferent ce s-ar zice Taurul este un familist ....
... in aceeasi situatie am fost si eu, dupa ce am renuntat la prietenul pe care-l aveam am inceput relatia cu Taurul..... (suntem impreuna de 9 ani si casatoriti de 6)
craciunitza spune:
Pasional, cald, sufletist, barbatul taur are multe calitati.
Sfatul meu e sa nu renunti.
Fa cumva sa afle ca esti singura, nu-i place deloc duplicitatea.
Invita-l la ziua ta unde ai ocazia sa-l tratezi cu mancare buna, facuta de tine.
Si fii deschisa. Si sincera. E un barbat destept si daca te-a prins ca joci dublu poti sa-ti iei adio de la el. Succes!
Nu certati copiii cand viseaza!
Anderra spune:
Fostul meu iubit e taur. Ne'am despartzit pentru ca eu eram prea posesiva (asa spunea el, ca cica il sufocam..da' yo nu cred ).
In fine ,ideea de baza e ca am pierdut un iubit dar am castigat cel mai bun prieten dupa despartzirea noastra.Eu nu credeam ca exista prietenie dupa ce o relatie se destrama, dar acum ma suna zilnic si stam de povesti si ..in fine banuiesc ca atunci cand fiecare isi va gasi pe altcineva probabil ca vom rari telefoanele, insa pana atunci..
Ca sa nu mai spun cat m'a ajutat in cele mai nashpa momente ale mele (eu sunt din Cta iar tata era internat la bucresti si el mi'a trimis masina cu soferul lui care sa ma duca la tata la spital ) si cat de sufletist e.
Realizez acum ca relatia nostra nu are viitor,are doar trecut dar nu regret deloc ca nu mai suntem impreuna,nu a fost sa fie ,am acceptat cu greu dar a fost langa mine in tot acest timp si incet incet am inceput sa il privesc cu alti ochii, ai prieteniei sincere.
pupici,
Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"