Indragostita de un barbat taur

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Stefana

Barbatilor taur le plac femeile mandre, sigure pe ele si independente. De asemenea, apreciaza o femeie ingrijita, bine imbracata, dar nu extravaganta. Le place sa fie laudati si admirati tot timpul. Daca ii spui mereu ce minunat e si cum stie el sa le faca pe toate mai bine decat oricine, l-ai cucerit. Si un barbat taur odata cucerit cu adevarat, il ai pentru totdeauna. Dar, ai grija, majoritatea taurilor sunt cam flusturatici (le cam fug ochii), insa familia pentru ei este sfanta. Foarte rar barbatul taur isi paraseste sotia pentru amanta.
Daca tot il mai vrei, ASCULTA-L fascinata, lauda-l, chiar preia initiativa si invita-l in oras, insa fara a-i arata adevaratele tale intentii. Prefa-te interesata doar de prietenia lui, dar avand grija sa observe permanent ce femeie frumoasa, desteapta si independenta esti. In nici un caz sa nu te plangi de ceva, orice!
Si un truc: deoarece este putin gelos si posesiv, ai putea sa-i amintesti asa, in treacat, ce insistent este unul dintre adiratorii tai si ca mai-mai ai ceda, pentru ca-i admiri perseverenta. Unui taur nu-i place sa piarda ceva "al lui" in fata altui barbat.
Sa ne scrii cum iti merge. Succes!
P.S. Sotul meu este taur

Mare dreptate ai Stefana. Si al meu sot e tot taur.Si facem 10 ani pe 23 decembrie.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Citind mesajele voastre parca imi recunosc si eu sotul in ele... Toate eveti dreptate cu ce spuneti in legatura de barbatul taur... dar ce se intampla cand exista si al doilea taur in casa... adica eu, soatza ... Sa va povestesc ? mai bine nu :)

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Al meu tot Taur e.. si ce mai Taur... Daca citit la rubrica abuzul verbal, o sa vedeti ce Tauras fioros e el.
Pur si simplu il vad cum fumega cind se enerveaza.
Dintre alte "calitati": -e prea posesiv pt. mine care sint mai rece si am nevoie de spatiul meu (deci, Andreea, se poate si invers, sa mai crezi in zodiile astea). Daca e sa privesti pozitiv, se poate spune ca e foarte iubaret (cind nu e in criza de nervi..)
-merge pe cararea batuta, si la propriu si la figurat, si nu ar ceda actiunilor spontane nici mort.
-se panicheaza cind nu are siguranta financiara.
-e al naibii de sensibil, cu toata aparenta lui de Taur puternic.
Ah, si sa nu uit... Pina nu m-am maritat nu am stiut ce inseamna cu adevarat incapatzinarea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Lasa loredanaiascu ca stiu si eu cum e.Si noi suntem tot doi tauri.Intr-o zi spunea sotul ca aprilie-mai este o perioada buna sa nasti(cica nu e nici prea frig,nici prea cald..s-a gandit el...)Pai inca un taur????Doamne fereste!!!Cred ca ne omoram in casa.
Ai dreptate Bic,trebuie sa recunosc ca suntem tare incapatanati!Dar de multe ori ajuta...(ce sa zic si eu sa ma scot)
Oricum miha_,nu stiu cat de importanta este zodia,daca tie iti place sfatul meu e sa fi perseverenta!Mie mi s-a spus ca doi tauri nu fac casnicie buna,ca sigur se despart...Pai daca ma luam eu dupa asta ce distractie pierdeam....nu loredanaiascu?

Andromeda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

pika-pika ... corectttt, foarte corect. Credeam ca numai noi cand ne incaieram ies scantei, vad ca mai sunt si altii ... eu iti dau un sfat : Nu fa mama si al treilea taur in casa ca e de rau, e destul doi, cred eu. Asa ceva nu am vazut, nu lasam mai unul de la altul sub nici o forma, eu am dreptate, el are dreptate si daca nu s-ar face seara sa trebuiasca sa dormim am continua pana la infinit. Dimineata deja am uitat tot si parca nici nu ne certasem cu o zi inainte :)) De foarte multe ori imi spun, na acum cedez eu, ca sunt mai desteapta, dar crezi ca pot??? haha, nici vorba :) Noroc ca e micutza noastra Lisa, balanta dintre noi si ne abtinem cand e si ea prin preajma :))
O zi buna

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by oz

quote:
Originally posted by Stefana

Barbatilor taur le plac femeile mandre, sigure pe ele si independente. De asemenea, apreciaza o femeie ingrijita, bine imbracata, dar nu extravaganta.

ahh...de asta avem asa o casnicie fericita!!!
e adevarat, nici al meu nu apreciaza femeile 'blande', serviabile, cuminti.

Ce coincidenta ! Si eu tot o casnicie fericita am ! Si tot cu un taur !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

As vrea sa va povestesc din viata mea si sa trageti concluziile singure, sfaturile sunt bune cu siguranta, insa noi stim prea putine detalii despre situatia data, in plus fiecare hotaraste singur(a) ce e de facut

Nu cred ca e vorba prea mult de zodie: am cunoscut doi barbati taur, cu unul din ei sunt de aproape 4 ani impreuna. Fiind colegi de serviciu i-am remarcat privirea deosebita, parul ondulat si m-a intaratat faptul ca era retras; mi-am dat seama ca e de asediat pentru ca singur nu va face nici un pas. Asa ca pentru luni bune, poate chiar un an il invitam la cafea la mine in birou vorbeam, bateam a propos-uri etc. La un moment dat ne-a invitat o colega la ziua ei, si atunci m-a condus acasa, m-a luat de mana si mi-a dat un pupic discret, de atunci suntem de nedespartit. Cei ca el merita: de casa, muncitor, priceput, tandru, iubitor, cu spirit de sacrificiu si de dreptate, intelept – sau nebun ca ma iubeste pe mine (balanta)? Stie sa fie si serios, sa si glumeasca sa se si joace. Important este ca avem multe puncte comune si relatia merge – sunt si scantei, dar cine e perfect?

Vroiam sa spun insa ca am cunoscut si un alt tip de taur: imatur, fan al discotecilor si petrecerilor, cheltuitor, caruia ii curgeau ochii si balele dupa femei (chiar de fata cu mine la putin timp dupa ce m-a cerut de sotie aproape ca a sarit pe una la o petrecere, si nici nu a admis ca s-a dat la ea, desi n-am fost singura care a inteles asta). Spuneam imatur pentru ca s-a lasat influentat de parinti, care ne-au despartit, cand i-a parut rau ca a procedat cum i-a dictat mamitzica era prea tarziu si a ramas singur, baiatul mamei. Am suferit foarte mult atunci, dar acum ma felicit ca am avut taria de a nu ma intoarce.

Concluzia mea este ca trebuie sa existe acel ceva la inceput, dar de-abia in timp putem cunoaste omul cu adevarat, zodia are prea putina importanta (poate doar daca i-ai face zodiacul lui personal sa stii ce fel de om este)

Mihaela, daca tu crezi ca merita fa-i ceva bun de mancare si invita-l la masa, se pare ca sunt gurmanzi si apreciaza femeile pricepute in ale bucatariei, in plus un pahar de vin, o gluma.... nu stii ce iese

succes

Sperantza nu moare

Mergi la inceput