Mamici din Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Cce bine ca v-ati distrat bine....asa recreatie mare mai zic si eu! cum a fost vremea?
azi se pare ca va fi din nou frumos.....la plimbarici cu noi!
va pupam si va dorim o saptamina excelenta tuturor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Eu sunt tare ingrijorata azi. Ma duc la dr. la 4. De sambata am scurgeri maronii/rosiatice, care nu se mai opresc. Sunt foarte suparata. Poate ar fi trebuit sa stau in pat.
Roxana, mi-a facut mama gogosi. Au iesit f. bune.
Va pup
Cornelia
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Salutare de la mare!!! Hihi!!
Azi e soare si frumos! Toata lumea la plimbare ca nu e nimeni pe net...sa vezi la iarna ce o sa mai curga foile la mamici de Constanta!
Cornelia, tzin pumnii, sper sa nu fie nimic, si sa iti fi facut griji degeaba. Cred si eu ca ar trebui sa te mai odihnesti si sa mai stai in pat!!! Tu o ridici pe Mariuta in brate? Poate nu ar trebui...e o mamica in parc care are un baietel de 1,3 luni si inca un baietel de 1 luna...si mai e inca o mamica, cu un baiatel de 1,8 luni si o fetita de 3 luni...(si cea din urma, sa vezi ce sportiva era, noi ne minunam cand o vedeam, urca singura caruciorul pe scarile blocului, il cara pe baietel in brate, toata vara alerga dupa asta mic, si noi spunem in gluma ca a stranutat si a nascut-o pe cea mica, ca avea antrenament)
Crixia, ce bine de tine, super o aerisire asa instant! Salivez si eu, dar am hotarat ca stau acasa pana vine sotziorul sa plecam in familion si noi...
Tatiana nu mai spui nimica? Ce mai face Bia?
Roxa, am vazut ca faci militarie cu Voiniku'...f. bine, f. bine, eu mereu spun ca nu e niciodata prea devreme...vezi sa nu uiti de flotari si cele 20 de ture in pas alergator in jurul patutului!! Sa iti fac cadou un fluier si un cronometru?
Ieri am fost la socrela si David s-a jucat cu Cora pana nu a mai putut...si era un haos acolo, ca pun scara interioara, si izoleaza etajul si era plin de ciment, scanduri, scule...
Bine ca s-a distrat copilu de de mancat nu vrea sa manance nimic (il parasc si eu sa ma mai usurez)
July, voi cum v-ati distrat? Odihna dupa o sapt de munca??
Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica
roxanaz spune:
Cornelia, ce ai facut la medic? sper ca totul e bine...stii ca tinem pumnii, nu? ce mai face Mariuta vorbareatza?
Sanzi hihihi....razi tu dar e bine asa, e super bine. dragutze foc pozele, si Cora. dar sa stii ca un fluier tot ar face bine cand vine Radu?
in schimb mi s-a stricat copilu' pe alta parte..iar mi se trezeste noaptea la 3.......nu stiu de unde i-a revenit foamea asta....o fi cam slabut saracu!
sinzi_ana spune:
Mama, ce putina lume pe aici...
Da, Roxa, cred ca ii e foame lui Voinickel...sau e ceva in atmosfera...ca si David s-a trezit noaptea trecuta pe la 1 si pana la 4 nu a mai adormit la loc, ca imi venea sa fac jogging pe pereti de somn!!!
Asa-s jumatatile astea de oameni, apar in viata ta ca sa nu mai ai o clipa de somn linistit, de zi calma si senina, si de lipsa de griji...cine zice "ce minune!!!" nu a avut niciodata o urlatoare mica si creata!!!! (am glumit voi chiar credeti???)
Eu am fluier pt gradi, dar mai tare ii distrez cu el decat sa ii disciplinez...asa ca mai bine iti iei o zgarda electrica !!! HAHAHA
Cora de cand sta la socrela nu mai are acces la cada si e cam jegoasa...mi se pare asa ironic, ca nu ii faci catelului baie in cada, da il lasi sa se tolaneasca pe canapele si in pat!!! Noroc ca eu nu prea am greturi din astea si cand o aduc la noi ii fac o baie...de freaca apoi femeia 3 ore dupa ea!!! Are un par scurt si alb care intra parca in toate tesaturile si se lipeste cu super-glue...si naparleste mai mereu...dar e iubita noastra...ce sa facem!
Radu trebuia sa apara in 2 sapt, dar (ca de obicei ca socoteala din targ...blablabla) au intarziat in Brasil si va intarzia cu o sapt sau mai mult...ce sa facem si noi...supravietuim melcilor astora de zile!
Azi am fost la strabunica mea si culmea!!! A mancat copilasul meu 2 farfurii de bors (facut de ea) si 3 aripioare...cred ca ma mut acolo!!! Nu imi venea sa cred, si eu ca o mama sarita de pe fix, am bagat in el pana la stop comanda...a facut o burta ca somalezi!!!
Maine mancam si coliva (de Sf. Dumitru) si alte pomanagii...pt mine coliva e cel mai bun tort!!! (daca mai are si lumanare in el!!!)
Hai ca iar bat campii...o noapte buna tuturor, prezenti si absenti!!
Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Salutare tuturor!
Dupa cateva zile de absenta revenim si noi. Am avut ceva mici probleme si nu prea ne-a stat gandul la nimic.
Stiti ca v-am spus ca Sofi are in obrajor o formatiune mai tarisoara...ei bine, joia trecuta am fost la dispensar si am facut vaccinul de 2 luni...totul bine, fara febra, dar a doua zi a inceput sa se inroseasca locul respectiv si sa friga usor. Bineinteles ca m-am speriat, il sun pe pediatru, care imi spune ca daca face febra generalizat o trimite la chirurg. Eu stiam ca dupa vaccinul antipolio nu are voie sa fac nici macar o injectie, daramite interventie chirurgicala - ca daca se se atinge vreun nerv cica paralizeaza muschiul inervat de respectivul nerv - la care dr imi zice ca nu e nici o pb, ca e subcutanat, nu ajunge la muschi. Va dati seama ca am intrat in panica, ma gandeam la obrajorul fetei...Si plus ca daca facea infectie nu are voie antibiotice..Din fericire situatia stagneaza, in sensul ca nu pare a fi nevoie de vreo interventie. Mai scriu si maine, ca e tarziu. Va pup.
Mada si Sofi, 2 luni si jumatate
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Bb e bine. Un pic mai micut (cu vreo 2-3 zile), dar mi-a zis ca e ok. Se pare ca s-a eliminat un hematom. Abia astept sa stau si eu linistita ca burtica e bine. Ca sa mai am o grija in plus, mi-a recomandat sa fac triplul test. Am o senzatie ca doar pt. a mai da niste bani la cabinet, asa ca sper sa fie totul in regula. Ce stiti despre triplul test. O sa ma apuc si eu de cautat si citit, dar asa ca ideee. Se face in sapt. a 12-a? Stiti daca trebuie sa nu mananc pt. analizele de sange?
Mada, multa sanatate bebelusei!
Maria e in verva, de la un timp si nu mai sta locului. Incerc s anu o ridic in brate, dar cateodata, nu ma pot abtine. E destul de greu. O chinui f. mult pe mama in perioada asta. Daca nu ma ajuta ea, nu stiu ce ma faceam.
Am cantarit-o/masurat-o pe Maria si are doar 12,2 -12,3 kg (deci nu e asa de voinica, pe cum ma "laudam" ) si vreo 85 cm (asta ca am rotunjit eu, ca imi ieseau 86). Are falcute, dar mi se pare ca nu mai e chiar asa de plinuta. Arata bine, parca e mai supla.
Oana, ce faci, nu mai intri pe forum sau inca nu ai ajuns acasa?
Va pup
Cornelia
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Cornelia, imi pare ff bine ca esti ok. ti-am zis eu ca e vorba de hematom....o sa vezi ca totul va fi bine! trplul test se face din saptamina 12 pina in a 19-a. am s aiti dau intervalele normale de rezultate in functie de saptamina in care il vei face. nu te ingrijora...totul e ok! iti tinem pumnii!
Sanzi, imi pare bine ca a mincat David....sa o tina tot asa! coliva miam-miam!!!!
Mada, multa sanatate Sofiei....sa speram ca nu va fi nevoie de nici o interventie! tinem pumnii sa fie totul bine.
al meu pitik obosit a adormit de abia la 11 aseara asa ca s-a trezit la 5...m-am odihnit si eu.
va pupam sio va dorim o zi buna!
CRIXIA spune:
V-AM CERUT UN MIC RAGAZ SA PUN POZELE! IATA-LE:
http://community.webshots.com/user/crixia
Vreau sa revin, sa va mai spun cate ceva, voua celor cu probleme, si nu numai, DAR sunt in criza de timp, ca buni o plimba pe Alexia acum, si cand vine ochiiul soacrei in casa tre' sa fie ordine. Asa ca:
Pana diseara promit sa revin, ca am un chef de vorba.....!!!!!!
Pupicei la mamice si bebei!
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
Cornelia spune:
Roxana, multumesc. Daca tu zici ca se face, din saptamana a 12-a, asa o fi, ca eu tot citisem (tot pe forum) ca din a 14-a.
Va intrebam daca nu trebuie sa mananc, intre timp am aflat ca nu conteaza, ca e test genetic. Asa as fi zis si eu, dar cand am facut betahcg-ul, mi s-a spus sa nu mananc si nu mai stiam ce sa cred.
Crixia, astazi cred ca ajung la casa de pensii. Iti povestesc maine ce am facut.
Pupici
Cornelia