Mamici din Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Sanzi, nu stiu cat mai are Maria, dar cred ca spre 13 !!! Mananca f. bine, aproape orice, dar parca a trecut de faza aia in care ii era foame tot timpul.

July, ce "ochi" ai. Ea e. Prietena mea s-a dus cu destula incredere la ea, dar acum este cam dezamagita.

Tatiana, poate pt. ca Bia e micuta, ai putea sa incerci cerealele, asa cum iti recomanda Sanzi. Dar parca si astea sunt pentru peste 4 luni.

Roxi, pai ma gandesc la gogosile alea, dae nu stiu cand... .

Eu ma simt bine, exceptand greturi si dureri de cap, dar daca am scapat de teama ca as avea hepatita, parca e mai bine.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hm hm..deci ce va special cu carne...ce zici de niste rulouri de piept de pui cu cascaval si castraveciori murati? ai nevoie de citiva piepti de pui dezosati, cascaval, citiva castraveciori murati sau ciuperci. tai pieptii in jumatate, apoi fiecare jumatate in 2-3 felii, pe care le aplatizezi un pic cu ciocanul de carne. dai cu sare si piper, pui la mijloc un batonas de cascaval si unul de castravecior murat (tai un castravecior pe lung in fasii), rulezi si fixezi cu scobitoare. pui in tava, torni deasupra 3 linguri de ulei si jumatate de pahar de vin, presari niste oregano si dai la cuptorul incins 20 de minute.
sau: ficatei de pui in bacon. iei bacon deja feliat sau le spui la mezeluri sa il felieze si o casoleta de ficatei. daca sunt ficateii mari ii desprinzi in 2 de la mijloc. invelesti fiecare bucata intr-o felie de bacon si pui un pic de piper, rumenesti apoi in ulei incins doar citeva minute, pina prinde culoare. dupa ce i-ai prajit pe toti pui intr-un vas de jena, torni deasupra uleiul ramas de la prajire si un strop de vin, presari sare si pui la cuptor inca 15 minute. ies super! si daca le fixezi cu scobitori se pot minca cu mina ff elegant (daca vrei sa faci un fel de bufet suedez).
mai poti lua niste casolete cu patiserii din alea congelate (crenwursti in foetaj, pateuri cu diferite umpluturi) si le pui doar la cuptor.
mai poti face vreo 3 feluri de salate rapide sa mearga la felurile astea 2 de mai sus (1. cruditati frecate repede cu suc de lamiie si porumb si maioneza, sare si piper, 2. ciuperci cu marar, citiva catei de usturoi, maioneza, 3. sunca feliute subtiri, ciuperci si maioneza, un pic de usturoi, etc.)
daca vrei alte idei...da niste ingrediente si mai vedem ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vai!!! Roxana, m-ai innebunit!!! Ghici ce fac? Ma duc sa cumpar piept de pui, ciuperci si niste usturoi (salata si rulouri)...mor de ce bine suna!! Nu mai spune si tu asa in amanunt ca daca nu sunt eu (pofticioasa pana la infinit) mai e si Cornelia care poate pofteste!!! Vrei sa ne ucizi? Am glumit...hai mai spune...ca macar imaginea virtuala a cum ar arata si tot ma satisface pe mine cu ceva!
Azi am fost nitel libera, a stat tata cu David, si mai important l-a hranit!!! A mancat si el...maine pune mamaita de niste gogosi...
Dupa cum e vreamea nu cred ca ne vom vedea in parc, nu Roxa?
Stiti daca pot sa comand midii acasa? Eu stiu numai pe cei de la Aldo ca aduc mancare acasa, mai sunt si altii?

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna ziua doamnelor!

Ne face mare placere sa va citim si ne cerem scuze ca am fost mai lenesi cu scrisul. Maine Stefan implineste 3 luni, are 6.300 si este foarte vesel in general.

Sunt zile in care imi zic ca nu e chiar asa de greu cu bebe, insa sunt altele in care ma iau cu mainile de cap. Se pare ca e chestie generala sa se doarma in reprize scurte si foarte scurte ziua. Noi dormim maxim 30-40 min, rareori la plimbare, 2-3 ore. Dar nu-i nimic, dormim noaptea de la 9 la 7 mai nou cu o singura trezire, pe la 4.
In rest ne jucam, gangavim, chiuim, bagam manutele in gura(tot pumnul, nu asa oricum(acum ne straduim sa radem in hohote)
Le doresc multa rabdare proaspetelor mamici si sanatate multa puilor lor! Cornelia felicitari pt bebe.
Speram sa ajungem si noi la intalnirile viitoare.
Aveti grija de voi!

Cristina si Stefan (23.07.2004)

Mergi la inceput

hehe Sanzi mai zic daca mai vreti...ca doar nu ma doare mina sa scriu. din pacate nu cred ca livreaza cineva midii...mai bine te duci tu la mega si iei si le faci cum vrei (din cele congelate, stii sigur ca sunt proaspete).
Cristina, hai sa iti spun eu cum am incheiat cu dormitul 10-15 minute. MILITARIE. adica mincat la 3 ore, dormit ziua la ore fixe 9adica 13.30 in general). cum il vad ca se freaca la ochi si se mitiziie il pun in patut cu suzi pe care o morfoleste, stau cu el cam 10 minute si gata. doarme copilu' neintors. mai are tentative de trezit cam dupa 20 de minute dar vine linga el, il mangai un pic si i-o dau din nou pe suzi si gata. sa stii ca sunt fff multumita de cum se adapteaza. felicitari pentru cele 3 lunisoare, multe inainte! si Patrick isi suge pumnii si degetele...si ce mai prinde printre ele, cu tot cu bluze, treninguri...e o mare distractie!

Mergi la inceput

vai de mine gagici ce e cu linistea asta???
sa cadem noi pe pagina a doua??
pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Io azi am fost tare sportiva...am mers pe jos pana la Cazino (in Mamaia) si am ajuns acum 10 minute acasa...David obosit (de' maratonistu lu mama!!!) A fost tare frumos...mai ales ca e asa de pustiu, nici nu iti vine sa crezi ca asta vara era o galagie si o forfota...
Roxa, m-am uitat azi de voi in parc...noi am stat pe unde am facut poza cu Voinicku'...ca era soare.
In rest...sa ma laud si eu nitel...am facut piptul de pui cu cascaval si ciuperci, si minune a mancat si David!!! Acum nu stiu daca e cazul sa ii dau ciuperci..dar...daca mananac...asa ca saru' mana pt masa, Roxa!!!! Maine mancam la mamare da' luni cerem alta reteta...
asa ca noapte buna...somn usor...

Sinzi si David

Mergi la inceput

hehe Sanzi imi pare bine ca ai nimerit-o, mai dam! si noi ne-am uitat ieri dupa voi, am fost pe trasel obisnuit, intre 11 si 12 si un pic, am fugit mai repede ca urla dragonu' de foame.
acum.vad ca s-a innorat si mie de abia mi-au plecat musafirii asa ca....poate apuc sa dorm si eu nitel.
Tatiana, tu ce ai facut pentru musafiri aseara? i-ai dat pe spate?
va pupam si va dorim o duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare tuturor!

Am fost la munte in ultimele 4 zile, de aceea nu am intrat! Ne-am "izolat" intr-o cabana undeva aproape de Cheia( Brasov), ne-am aerisit de poluarea din oras, de televizor, calculator si alte elemente perturbatoare. De fapt, in principal, am aerisit copila! Cabana este a unor prieteni, care au stat destul de putin cu noi, caci serviciul si probleme ii tineau aproape de Brasov.
Eram destul de izolati, primul vecin era destul de departe, iar seara se auzeau si lupii in padure, nu ieseam decat in curtea cea mare(6000 de mp). Acolo ne plimbam si cu carutul, si pe jos, numai sa oboseasca fata.
Alexia s-a comportat super! A mancat bine de m-a bagat in sperieti cu painea (era facuta in casa); tot timpul avea o coaja in mana.
Ne-a iesit si un canin exact in ziua cand implinea 15 luni.
Am facut si ceva poze, dar trebuie sa-mi dati un ragaz, va rog!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

ne grabim sa iesim afara
asa ca buna dimineata mamici!!!!
ieri tambalau mare, o gramada de bunici sa hraneasca copilu el ne facea la toti in ciuda..oare exista metode de hranire intravenos sa scap de o corvoada?
am pus poze cu Cora...

Sinzi si David

Mergi la inceput