Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Carmen, vazut poze, flacau frumos si mama si mai si. Abia astept sa-l vad tuns.

Cat priveste nenorocitul de cutremur, bine ca s-a dus. nu am luat copilul din patutz, am stat la usa de la camera lui si am asteptat sa se termine. Zgomotul a fost mare, huruiau peretii, mobilele, icoanele de pe pereti (Alex e colectionar, are vreo 30) si goblenurile mamei. Nu mai zic de vitrine ce zornaiau. latrau cainii asa, a paguba. Doar ca mi s-a parut ca nu se mai termina... Lung a fost...

Asa... Lui Luca i-a mai iesit un canin. Asa ca mai avem unul, dar vad ca spre deosebire de dinti sau masele cresc tare greu. Baleste ceva de speriat, niciodata nu a avut asa multe balutze. Parca si-a mai revenit cu mancatul, nici extrem de marait nu mai e peste zi. Iar noptile cum le stiti.

De la capitolul "ce copil destept are mama":
- daca ii e foame plescaie pe langa mine si daca il ignor incearca sa-si care scaunul de masa in bucatarie. numa' ca e greu, e de lemn si nu prea poate, dar intentia conteaza, nu?
- daca ii e somn aduce o pernitza mica de pe unde gaseste si vine langa mine, indiferent de camera in care stau, pune perna jos si se culca pe ea cu fata in jos. mai inchide si ochii de zici ca acolo adoarme.
- cand are chef de alintaturi si pupaturi ma apuca de picior si nu-mi da drumul decat daca il iau in brate si-l las sa ma stanga de gat putin.
- stie ca pe usa se iese la plimbare, asa ca daca vine ora de iesit afara si nu ma simt se duce la usa, invarte cheia, trage de clanta si face "pa pa" pana il iau la imbracat. daca uit sa incui usa de la intrare iese singur pe hol. poate-l pierd.
- stie sa bea singur din pahar (are unul mic de sticla, e ca un shot de tequilla) fara sa verse apa pe el. numa' ca uita ca are ceva in pahar si se apuca sa-l agite in aer.

Si cred ca mai sunt multe de povestit, da' aca nu-mi mai vine nimic in minte. Tot cu un biet neuron sunt, fi-r-ar sa fie ea de treaba.

a, e in continuare constipat, numa' ca azi a iesit kk doar de la un supozitor. Si i-am dat asa: 130 ml suc de portocala cu grape fruit, 2 pere, un mar, 2 iaurturi de 125 gr. Io cred ca tot de la dinti, ca altfel dadea diareea peste el de la tot ce a mancat azi. Plus supa, fara sandwichuri, rosii. S-a defectat, ce mai.

pentru sarbatoritii de maine, mai ales pentru Vlad care face un an!!!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna seara fetele!

noi suntem ok in ceea ce priveste cutremurul, adica nu l-an simtit deloc pe aici pe la bistrita! dormeam tun oricum la ora aia, si si daca era sa se simta, tot nu simteam.

adriana, multumim pentru pompita. cred ca ajunge la timp ca sa mai extragem o tura de muci cu ea.

mey, da' cupilu meu e tare dungos, tre' sa ma chinui mult, si sa chem si vecinii sa ma ajute sa-i scot mucii din nas??????

adriana/julia23, bine ca sunteti ok. micuta voastra nu s-a speriat, ca ati scos-o in toiul nopti din casa?

carmen, tare frumoase pozele, ca de obicei! vrem poze cu matei tuns! vrem, vrem!!!

adameasco, normal ca nu m-am suparat. uite, ca sa vezi iti dau un si o .

vikinga, multumim de instructiunile de folosire. ar trebui sa le printezi, si sa le trimiti in fiecare pachetel! glumeam...

veneraaaaa!!!

noapte buna!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mara, sa stii ca nu am reusit niciodata sa-i scot mucii singura. am avut nevoie de ajutor mereu. Biata mama, ea a fost de serviciu la tinut copil de maini.

Ven,unde esti, mama?

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Adriana, multumim, te-ai descurcat excelent! Noi n-am avut internet de ieri, ca si-au facut unii retea pe scara si ne-au "deranjat" pe noi.
Cutremurul a fost ingrozitor de violent la noi, eram la calculator si masa se misca foarte tare. Copiii au dormit fara grija.
La multi ani sarbatoritilor de ziklele astea.
Sanatate multa la bebeii bolnaviori.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Alex!!! Allya sa-ti traisca printul si sa va aduca numai bucurii!La multi ani Iasmina, Andrei Cezar si Aris Alexander!Carmen frumoase pozele, ce interesat era el de tot ce misca pe acolo! Frumos totuletul! Cit de scurt l-ai tuns, mai scurt decit in ultima poza, sau acolo era doar fara motz?Anca Tanasica uite ca ai noroc ca eu cumparasem 5 pompite, dar am trimis numa 4 ca de atita a fost cererea. Hai da-mi adresa si am sa pun plicul luni, ca miine am party de ziua mea si nu o sa am timp.Adameasco cind ma uit cite stie sa faca Luca ma minunez! E un haiduc nu alta! pupic la el de frumosAm facut pt miine salata de beof, ca nu am mai avut chef si de sarmale si alte nebunii, pina la urma e mai simplu cu platourile si toate cele cumparate. Da' n'auzi ca lumea ma intreba sa le fac, bei innebuniti nemtii dupa sarmale si salata de beof! Sarmale nu mai pupa anu asta ca nu mai am chef de asa ceva, prea multa munca bre!! Dar am sa lesin de ris cind am sa-i vad cum lasa toate la o parte si o devoreaza ca vulturii. La ziua sotzului, tabarisera cu furculitele intinse pe sarmale de ei care sunt cica civilizati au lasat orice jena la o parte si infulecau de acolo din platou fara sa mai puna pe farfurii!Pe curind va pupic si va urez nopti linistite si FARA cutremure!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Alex.
Fetele, noi suntem in focuri mari cu treaba prin casa. Apuc sa va citesc si mai greu cu scrisul.
Promit ca voi vedea si pozele.
Ma cam paste o raceala, luai Tylenol si dadui cu tuica fiarta. Acu' sunt foarte binedispusa si o energie pe mine de mama-mama. As muta casa, fara gluma.
Vikinga, bey si americanii sunt topiti dupa salata bouef, sarmale si snitele. Le fac snitele de pui cu usturoi si se ling pe degete.
Maine Dan trebuie sa duca la serviciu prajituri pentru 25 de persoane, sarbatoresc venirea Halloween=ului.
Noroc cu mama, ca la deserturi sunt lemn Tanase.
Dragele din Ro, ma bucur ca ati trecut fara probleme de cutremur. Sper sa nu mai vina altul.
Adameasca, da' zau ca Luca e precoce.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Salutare dragelor,
desi nu v-am mai scris de mult timp, totusi am intrat pe forum sa va citesc mereu. Azi m-am decis sa va scriu si eu doua randuri.
Fabian mai are putin si implineste 1 an(17.noi). Asteptam cu nerabdare aniversarea sa ii facem tort, sa umflam baloane si sa-i facem toate mofturile....nu ca acum nu i le-am face...dar atunci chiar o sa-i facem numai pe plac.
Sa va spunem care este evolutia noastra:
1. 9,5 Kg , inaltimea am uitat sa o luam;
2. 3 dinti jos si 4 dinti sus;
3. mergem bine in picioare (a facut primii pasi singur la 10 luni si jumatate) acum am inceput sa marim ritmul chiar putem merge foarte repede;
4. poate sa se urce si sa se dea singur jos din pat;
5. stie sa zica mama, tata, tati, nene, maaaaa, ete(uite), aidi(haide), nu, da si cam atat...
6. ii place muzica si danseaza de cate ori aude o melodie, melodia preferata este cea cantata de Miki si Pepe(am uitat cum se numeste).
Si cam atat.
Imi pare rau sa vad ca atatia copilasi sunt raciti sau bonlaviori. Le doresc sanatate la toti. Fabi pana acum a avut o usoara raceala cu muci (putini), nas infundat si stranuturi.
Referitor la dinti pot spune ca nu a facut prea urat cand i-au dat. Cand citesc ce spune Adameasca despre Luca mi se scoala parul in cap....Oare asa vor face toti cand vor incepe sa le dea caninii si maselutele???
Voi ce le mai dati bb-ilor de mancare ca eu sunt in pana de imaginatie...?
Apropo de baie, cred ca toti copilasii cand incep sa mearga sunt fascinati de baie, de dus si de apa. Si mandrul meu fuge in directia baie daca uit usa deschisa, se repede si el la peria de WC, dar pana acum nu a reusit sa puna mana pe ea. Daca intra la dus se urca singur in cadita si incepe sa se joace cu dusul, si reuseste sa se si ude daca a mai ramas apa pe furtunul. Ce plansete si ce oracaieli cand il iau de acolo....zici ca-l omor...cred ca ma stie tot blocul.
Nu mai spun ca intr-o zi am bagat rufe in masina de spalat si am uitat usa deschisa. Pana m-am dus la baie sa iau detergent si m-am intors toate rufele erau scoase din masina si raspandite prin bucatarie....iar el era cu un maiou de-al lui tat-su bagat pe cap...am lesinat de ras....de fapt am facut si poze...
Sau daca gaseste masina de spalat cu hubloul deschis isi baga capul pe el si incearca sa se urce in masina, se enerveaza ca nu reuseste si musca din cauciucul de la garnitura.
M-am intins cat o zi de post.
Promit ca voi scrie mai des.

Magda si Fabian(17.11.2003)
http://community.webshots.com/user/pagurschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

O mamicuta de a noastra isi sarbatoreste azi ziua de nastere La multi ani Lorelei! Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

LA MULTI ANI LORELEI!!!

magda, super bble tau. am vazut in poze ca aveti covoras ca si noi! el nu-l face bucatele pe care apoi sa le indese in gurita??? noi nu putem folosi covorasul din cuza asta. ca sunt bucatele destul de mici si mi-e frica sa nu se inece!!!

apropo de dintisori. noua ne-au iesit doi jos la sapte luni si de atunci pauza. acum a fost tare marait dar eu credeam ca de la raceala doar. cand m-am uitat in gurita lui tocmai era crapata gingia in doua locuri. deci mai avem doi dintisori si sus!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Bey io n-am simitit nici un cutremur(stau in Bucuresti). Adeca am dormit si io si sotu' dusi. In schimb mama m-a sunat speriata pe la 12:15 ca atunci a reusit, sa ma intrebe daca suntem ok si atunci am intrat si io in panica(Adrian sta la ei). Vroiam sa ma imbrac sa merg sa-l iau si sa stau cu el in strada(fomeie nebuna ce sunt) noroc ca m-a potolit Adi(sotu') ca n-o sa mai fie replici mai mari ca asta.
Nu stiu voi daca ati simtit ceva ziua da io am avut o senzatie de disconfort groaznica si pe la 21:30 m-a luat o durere de cap de simteam ca-mi plezneste.
Noi suntem bine, n-am apucat sa pun poze de la motz ca le-au confiscat rudele sa se holbeze si tre sa plec la vanatoare ca sa le iau inapoi da promit ca le pun imediat ce le confisc.
Multumesc feltelor pt urari! Vikinga, tu dai sfoara-n tara mama!
Va pup si mai vin cu vesti!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput