Bebelusi de iulie-august 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
rain spune:
neata la mamici!
ce ziceti mamicilor, ne vedem astazi in parc daca ramane vremea asa frumoasa si dupa pranz ???
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
corianai spune:
Neata,
Fetele eu trebe sa marturisesc ca nu am fiert biberoanele dupa fiecare masa. Le spal bine/bine cu detergent de vase si apa fierbinte si gata. Le mai pun la fiert cand imi aduc aminte, o data la cateva zile mai nou Probabil ca nu e ca la carte, dar eu asa am facut si la Mara si nu a avut probleme. Acum la al doilea bebe nici nu mai imi fac probleme, ii dau suzeta de pe jos, incalzesc apa de laptic la microunde, exact cum scria in ghidul de sarcina... Dupa 4 luni ma gandesc sa nu mai fierb apa, oricum o sa incep diversificarea iar oamenii astia de aici se lauda ca au una dintre cele mai bune ape. toata lumea bea de la robinet.
La noi aici s/a instalat ploaia de vreo 3 zile... cica o sa vina ea primavara, ca pana atunci tot asa o tinem Ca urmare ieri am lenevit in casa toata ziua, mai mult in pat... noroc cu Mara care sta cu surioara ei cand parintii zic ca vor sa doarma Cred ca ar fi frumos sa institui un sistem de recompensare pentru ea ca tare e cumintica
Am luat si eu linkul cu cantecele. Prinde tare bine mai ales pentru Mara. Multumim mult
roxana_oana spune:
dragelor am o intrebare pt voi : copilashii vostri la cat timp fac kk?
al meu, pe care il alaptez, face chiar si la 3 zile, iar ultima data numai cu supozitor :(
si in rest se inrosheste si scoate numai partzuri
oare e de la sab-simplex, bonnisan?
(stiu ca un copil alimentat natural poate face si la 3 zile, dar totusi...)
merci, va pup
corianai spune:
Nicole vreau si eu in parc cu voi Sa faceti poze cu toate mamicile si toti bebicii ca tare imi e dor de voi!!
naomi_ioana spune:
AncaMaria si eu sunt din Piatra Neamt,doamne frumoasa zona.
In privinta pozslor sunt paralela,nu stiu sa le bag,ma ajuta cineva
roller025 spune:
Hehehe, ia uite unde se gasesc nemtencele mele... Anca de Bianca si Anca de Naomi io's nascuta si crescuta in Piatra Neamt. Am venit in Buc pt fac si am ramas aicilea. Ce ma bucur ca v-am gasit! Pe unde ati crescut? spuneti-mi mai multe!!!
Nicole, io as veni da' n-am cu ce ma deplasa azi, ca's hazband-less si fara volan. Si maine ma duc la training la job . uuuffff Sorry!
mey, noi facem kk aproape dupe fiecare masa.
pupe. plec sa socializez cu domnu'
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici
roxanaz spune:
noi facem kk cam de 3 ori pe zi....nu prea depinde de masa.
Roxana (_oana), este contipat? adica e tare, grunjos, fara lichid? ai consultat medicul? poate asa e organismul lui, ptr ca dupa cum ai zis si tu, la carte zice ca se poate si la saptamina daca e alimentat natural. sab-ul sau bonnisan-ul nu au nimic de a face cu constiparea.
Anca (naomi), cel mai usor este sa iti faci un cont pe webshots (www.webshots.com) si acolo uploadezi pozele, apoi ne dai link-ul. succes!
Dorsilia spune:
Buna!
Eu, cu fixu meu, again. Copilu meu e alimetat strict artificial si face kk o data pe zi sau la 2 zile si e lipicios, verde, consistent... nu stiu de ce... nici de la dr nu am aflat; ii dau si ceai.... cand vrea sa bea, normal.
Am gasit pe net la un site american ca e in regula ca bebeii sa faca kk verzui, portocaliu, maron, lipicios, si numai o data la 10 zile cica e normal, oricum de fapt, atata timp cat ia in greutate si nu are alte probleme si nu trebuie intervenit pentru ca nu se intervine atunci cand e vorba de ceva NORMAL. Pe mine ma dau pe spate strainii astia...la ei totul e absolut normal.
Cat priveste sterilizarea io sterilizez toate biberoanele o data pe zi, laptele il prepar penrtu fiecare masa, cand cere, cu apa calda din termos, ii fierb si suzetele, totul. O colega de-a mea spunea ca tot asa a fost maniaca in privinta asta cu primul copil, apoi la al doilea ii clatea doar biberoanele si tetinele cu apa calda, ii fierbea apa numai pana dadea in clocot pt lapte si nu 15 minute cum facea la primu copil, pe al doilea il lasa sa puna mainile peste tot si sa si le bage in gura, cica lingea covorul de n-avea treaba cand era mic si se tara in 4 labe prin casa, si SURPRIZA !!! al doilea copil este mult mai sanatos si mai adaptat decat primul. Nu raceste defel, mananca de toate fara sclifoseli, e mult mai sociabil, mai independent, mai tupeist ... DAR sa vedem cine are curajul sa incerce la fel? Eu una nu am, sincer.
lia si danut
Dorsilia spune:
faina povestea nasterii in linkul ala, pe bune de nu mi se face pofta sa nasc si io de-o mai fi sa-mi dea Dumnezeu o sarcina in viitor, acasa, sa stau in ce pozitie vor musckii mei si sa nu ma mai cocoate doctorii pe masa aia in pozitia cea maik improprie de impins. Si cica mai vor sa si impingi "eficient"...pai cum Doamne sa impingi eficient cand stai cu capul in jos aproape, sau in cel mai bun caz iti baga o pernuta sub ceafa, si n-ai de ce te tine decat de propriile coapse??? Plus ca se aduna tot spitalul in par sa se holbeze la tine ca la circ...eeei
rain spune:
ai mey, chiar nimeni nu vrea in parc?
sa stiti ca vine iarna si nu reusim sa ne vedem, nici eu nu am masina dar vin cu taxi, trebuie sa incapa in portbagaj sau in fata langa sofer caruciorul, ma inarmez si cu marsupiu' ...
Cori, tare mult as vrea sa va vedem, sa mai stam la taclale, si mie imi este dor de voi !!!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1