Bebelusi de iulie-august 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Lia mama, tot nu alaptezi, pune mina si du-te la medic sa iti dea tratament ptr gat. nu vreau sa te sperii, dar pe aici a bintuit o asa viroza respiratorie cu simgure simptome rosu in git si tuse....si tine cam 3 saptamini. si nu trece fara antibiotic. asa ca te rog nu neglija chestia asta.
Eli, voi ce faceti? ce face Stefanelul, doarme bine?
Andries, felicitari ptr botez!
roberta04 spune:
Hello, mamici!!
Raportam si noi: bebe Matei are 6 kilograme la o luna si trei saptamani,e un grasan si un scump, ieri si-a apucat suzeta cu manuta si a indesat-o barbateste in gurita!!
Daca am timp, dupa amiaza pun niste poze noi, sa ma laud cu Strumful cel voinica si mamica lui cea mandra.
Am avut un pic de timp, ca doarme si el ca un copil normal astazi (desi m-a trezit - ca de obicei- la 4 dimineata si nu a mai inchis un ochi pana la 10) si m-am uitat la minunile voastre de puiuti! Ce mai, avem niste comori!!
ROXI, super pozele in care doarme puiul cu tati, Matei e topit sa doarma pe burta lui tati al lui!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
rain spune:
lasa mai Lia curatenia ...unde ai vazut tu casa aranjata si copil mic la un loc ???
noi am fost afara, e o vreme superba, soare si foarte cald, moata inainte sa iesim afara a dormit o ora, iar acum afara a mai dormit inca 2(doarme si acum in carut), deci doarme de vreo 3 ore si jumatate, cu o scurta pauza pe la 12 cand a baut 50 ml de ceai, ii era sete ca e cald ...!
Anca, am vazut pozele cu Naomi, e tare dulce si frumoasa, sa va traiasca!
Andreea, da ati facut super botez, nu gluma! sa fie sanatos crestinul si sa creasca mare ....
pupici
P.S. ma duc sa-mi perpelesc niste costite cu mujdei de usturoi !
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Doamna Bibi spune:
Voi luati ceva vitamine ca pe mine asa m-a cam apucat o astenie de toamna ca abia ma tin pe picioare. Sa fie oare oboseala sau chiar sa iau vitamine?
La copii voi dati ceva supliment de calciu sau altceva? Eu in afara de vigantol nu-i dau nimic altceva.
Saptamana asta ma duc si eu la control ca am depasit deja cele 6 saptamani de post si vreau sa trec la "actiune". Apropo pentru cele care ati nascut normal, este la fel ca inainte???? Pe mine ma cam streseaza gandul ca da de "gol" pe dinauntru hi,hi
Aoleo Nicole ce pofta mi-ai facut cu costitele tale!!!!!!!!!!
Pupici
Monica si bebe Bogdan
roberta04 spune:
Monica, eu mai iau din cand in cand (adica daca imi aduc aminte) MATERNA cu seleniu si parca mi-am mai revenit, dar mananc de rup.
AM PUS POZE NOI!!! (ultimele de pe album)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Doamna Bibi spune:
Deoarece am avut timp (minuneeeee!!!!) am completat albumul cu toate pozele pe care le am. Va rog poftiti...
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Acum va las ca iesim si noi afara, este asa de frumos si e pacat sa stam in casa. Il iau pe Bogdan dormind si il pun in carut.
Monica si bebe Bogdan
roxanaz spune:
mai fetele cu pitici de categoria grea...Robi si Matei ne-au luat pe toate!!! auzi 6 kile la nici 2 luni!!! bravo mama, tot asa sa o tineti!
Monique ia mama vitamine si baga si niste calciu in plus eventual. si eu ii dau doar vigantol piticului.
si aici e super frumos. pitaku' meu in schimb e viezure mare, a dormit un pic la plimbare dar acum....n-are nici o treaba, vrea joaca asa ca trebuie sa ma conformez.
Andries spune:
Pentru cine este curios cum a fost "dupa" 5 saptamani (ca atat a putu my husband sa rabde): am murit de frica sa nu cumva sa ma doara la dar surpiza placuta a fost ca ... a fost mai bine decat inainte!!! cu prezervativ extra lubrifiat evident.
Acum, dupa 3 luni si ceva, e foarte bine, dar foarte rar dupa parerea noastra... ca bebe parca are senzor de activitate, taman cand zicem si noi ca doarme linistit si este "momentul", in 3 minute incepe sa maraie "aaa...ihii" si dupa alte 3 minute tipa de-a binelea, sa nu carecumva sa apara competitia (frate/sora).
Andries
mitzura spune:
Buna, fetelor!
N-am mai intrat de vreo doua zile ca am fost cam ocupata cu doctori, dentisti si bebe.
Sunt cam necajita ca am primit de la medic Ospexin pentru degetul meu infectat de la picior si mi-a zis ca s-ar putea sa se simta in gustul laptelui. In consecinta, mi-a recomandat sa mai perseverez un timp doar cu tratamentul local (care n-a prea fost eficient pana acum) si daca nu se vad imbunatatiri cu asta, sa iau si antibioticul. Mi-e cam frica, ca s-ar putea sa-mi refuze laptele, pentru ca de vreo luna nu mai vrea nimic altceva decat san, nici ceai, nici lapte praf. Mai vad ce o mai fi. Dar parca prefer sa mai indur treaba cu degetul, decat sa stric alaptatul.
Naomi-Ioana, parca si tu ziceai ca ai avut un deget infectat si ai luat antibiotice. la tine cum a fost?
Azi bebe e tare marait, cred ca il doare burtica, ca tot vomita si e tare greu de impacat. Chiar acum a adormit. Va dormi probabil vreo jumatate de ora.
Am vazut si eu pozele cu bebelusi, intr-adevar sunt toti niste scumpi. Raun, mi se pare ca fetita ta seamana tare cu tine. Si noi balosim tot ce prindem...
Doamna Bibi, mie mi-a recomandat medicul sa fac exercitii Kegel ca a observat ea ca s-au cam slabit muschii pe acolo. Si le fac...cand imi aduc aminte. Dar la n-am simtit nici o diferenta. Si nici n-am primit reclamatii
Ca sa vezi ce diferenta de pret intre Bucuresti si provincie. Si noi am facu botezul tot la restaurant, si tot cu meniu ca la nunta. Am avut si ciorba in plus fata de meniul Andreei si pe noi ne-a costat 600 000 un meniu.
mitzura cu bebe Tudor Codrin