menstruatie dupa chiuretaj

menstruatie dupa chiuretaj | Autor: AdrianM

Link direct la acest mesaj

Astazi s-a implinit o luna de cand am facut curetajul si mie inca nu mi-ai venit "rushii"? E normal? Cand ar trebui sa vina? Credeti ca poate fi ceva grav? Doamne, poate ca in aceste momente gandesc ca un "copil", dar tare mi-e teama ca am ceva si spre rusinea mea, am momente cand ma gandesc ca nu mai pot face copii...Cand stau si ma gandesc ca acum ar fi trebuit sa am burtica...ma apuca plansul si iar ma gandesc: de ce? de ce? de ce?
Va rog, spuneti-mi e normal? Cand ar trebui sa vina?

Multumesc din suflet...multumesc ca existati.
Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Catalina, e normal, stai fara grija. Rushii trebuie sa apara , dupa o asemenea interventie, intre 4 si 6 saptamani.

Iti faci rau gandindu-te la ce ar fi fost daca nu era sa se intample...Crede-ma, te inteleg foarte bine prin ce treci , si vorbesc din experienta.
Nu fi trista. Va fi bine, ai sa vezi !!! Dumnezeu le aranjeaza pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Hai Catalina nu mai fi asa de trista.Toate ne punem intrebarile astea si toate gindim de ce oare tocmai eu?Eu am fost la un preot dupa ce am pierdut sarcina si ii puneam aceleasi intrebari ca si tine de ce?Si stii ce mi-a raspuns?Gindeste-te ca ai fi putut duce sarcina noua luni si ai fi nascut un copil cu probleme (pentru ca am inteles ca toate sarcinile oprite in evolutie se datoreaza unor defectiuni genetice).Atunci ai fi plins toata viata!Poate ca e mai bine asa.Si dumnezeu a luat o hotarire pe care noi nu o putem intelege dar este spre binele nostru.De ce nu vi tu la aspirante optimiste?Cred ca ti s-ar mai inbunatatii starea de spirit.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Stai linistita...daca te consoleaza si eu am aceleasi ganduri si ma intreb "de ce"...."cu cat este sarcina mai mare, cu atat dureaza mai mult"...este un raspuns pe care l-a, primit si eu.....
In cazul meu, de la chiuretajul initial...11 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Doamne Catalina, daca ai stii cat m-a bantuit si pe mine intrebarea de ce? M-am resemnat acum cu gandul ca asa a vrut Dumnezeu. Daca nu te resemnezi innebunesti gandindu-te ca acum trebuia sa ai burtica, acum trebuia sa miste, acum trebuia sa nasti, si asa mai departe. Recunosc, eu inca ma mai gandesc ca acum trebuia sa tin in brate o fetita de 3 luni, dar parca nu mai doare asa tare. Nu ma intelege gresit, inca sufar, dar am reusit sa ma impac cu gandul. Daca nu, as fi luat-o razna. Si m-am gandit la sotul meu care are nevoie de mine, la mama care ma iubeste foarte mult si nu vreau sa ma vada suferind si nu in ultimul rand (de fapt in primul rand) la viitorul bebe care va veni cat de curand, cand va vrea Dumnezeu. Asa ca trebuie sa lasi in urma ce a fost si sa te gandesti la ce va fi. Si va fi bine!
In legatura cu cicul, mie mi-a venit fix la 29 de zile dupa interventie, dar nu stiu daca e acelasi lucru, pt. ca la mine nu a fost chiuretaj ci o mica cezariana. Oricum nu te impacienta, e normal sa mai dureze putin pana se regleaza din nou.
Multa sanatate
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Multumesc pt. raspunsuri. Mai m-am linistit in privinta ciclului. Cat despre starea mea, nu stiu...zilele trecute m-a apucat plansul asa din senin, gandindu-ma la "Biluta" caci asa-i ziceam noi. Si tot gandindu-ma la ce s-a intamplat am inceput sa ma gandesc si la toate povestile triste de pe aici si m-a apucat teama.
Sper sa-mi revin...oricum multumesc ca-mi sunteti alaturi...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mai Catalina,cum adica speri sa-ti revii?Trebuie sa-ti revii sa fi puternica si optimista mai ales cind noi sintem alaturi de tine
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Oh, Catalina, trebuie sa mergem inainte indiferent de situatie si sa nu mai privim spre trecut gandindu-ne la ce ar fi putut sa fie, stiu ca nu e o consolare si ca e greu, dar daca ar fi sa gandim asa toate ar fi trebuit sa fim mamici acum nu doar aspirante... e greu si dureros, dar asta e cu toate am trecut prin astfel de momente...plangem, suferim, ne resemnam si apoi o luam de la capat in speranta ca data viitoare vom fi si noi mamici.

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna Catalina,prin aceiasi situatie am trecut si eu si la fel simt.Oare de ce mi sa intimplat tocmai mie,vineri cind am fost la control si am vazut cit de fericite erau unele care asteptau sa faca avort ma luat groaza si am inceput sa pling.trebuie sa fim optimiste si sa ne tinem pe pozitie,asta este viata.

TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Aveti dreptate...
Vestea buna este ca au venit "rushii", vestea rea este ca ieri mi-a fost foarte rau, m-a durut burta si mijlocul. Am stat numai in pat...ceea ce eu inainte nu faceam in astfel de momente. Mai mult de atat curge o cantitate destul de mare, mai mare decat de obicei. Este normal? Stiti ceva? E adevarat ca am fost si putin racita saptamana trecuta, insa parca nu a fost niciodata ca acum.
Spuneti-mi va rog, daca ati patit la fel sau daca este normal?

Multumesc
Catalina

Multam ca sunteti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Mie, dupa ce am pierdut sarcina, fara sa fac curetaj (s-a eliminat singura), mi-a venit dupa 52 de zile, tot cu dureri de burtica, stare de rau, depresie...e normal, stai linistita.

Mergi la inceput