Alina - mie mi-au facut curetaj pt. ca am avut sarcina oprita in evolutie. Spune-mi te rog, doar la primul ciclu se manifesta asa sau la toate de acum incolo? :(
Cata
Puiule, nu cred, dar n-am de unde sa stiu, pt. ca eu am pierdut in august, pe la jumatatea lui august si mi-a venit prima oara sapt. trecuta, miercuri...
Catalina,
Doar prima luna dupa chiuretaj menstruatia vine mai tarziu. Din luna urmatoare se intra in normal.
Catalina, si la mine a fost fff nashpa prima data, dupa care in urmatoarea luna mai normal, dar nu chiar, iar in a treia luna totul a fost ca inainte. Asa ca stai linistita, dureaza putin pana se regleaza, dar se regleaza pana la urma.
Multa sanatate!
raluca
Draga Catalina, totul o sa intre in normal dupa prima menstruatie.
Si cand zic "totul" ma refer la fizic. Psihic totul depinde de tine sa o poti lua de la inceput. Crede-ma ca stiu ce spun.
Dupa ce am pierdut cea de a doua sarcina am crezut ca nimic mai rau de atat nu se mai poate intampla, dar stand in spital am vazut mame care au nascut copii la sase - sapte luni, i-au tinut in brate o saptamana si au murit pentru ca au fost prematuri. Mi se pare groaznic!!! Poate sunt egoista dar cred ca e mai bine sa nu ajungi sa nasti decat sa treci prin chinurile iadului sa-ti vezi mort copilul in care ti-ai pus sperante. Cred ca nu iti mai revii dupa aceea, nu mai esti om intreg sufleteste.
Capul sus si sa incercam din nou !!!