menstruatie dupa chiuretaj

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Alina - mie mi-au facut curetaj pt. ca am avut sarcina oprita in evolutie. Spune-mi te rog, doar la primul ciclu se manifesta asa sau la toate de acum incolo? :(

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Puiule, nu cred, dar n-am de unde sa stiu, pt. ca eu am pierdut in august, pe la jumatatea lui august si mi-a venit prima oara sapt. trecuta, miercuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Catalina,
Doar prima luna dupa chiuretaj menstruatia vine mai tarziu. Din luna urmatoare se intra in normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Catalina, si la mine a fost fff nashpa prima data, dupa care in urmatoarea luna mai normal, dar nu chiar, iar in a treia luna totul a fost ca inainte. Asa ca stai linistita, dureaza putin pana se regleaza, dar se regleaza pana la urma.

Multa sanatate!
raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Draga Catalina, totul o sa intre in normal dupa prima menstruatie.
Si cand zic "totul" ma refer la fizic. Psihic totul depinde de tine sa o poti lua de la inceput. Crede-ma ca stiu ce spun.
Dupa ce am pierdut cea de a doua sarcina am crezut ca nimic mai rau de atat nu se mai poate intampla, dar stand in spital am vazut mame care au nascut copii la sase - sapte luni, i-au tinut in brate o saptamana si au murit pentru ca au fost prematuri. Mi se pare groaznic!!! Poate sunt egoista dar cred ca e mai bine sa nu ajungi sa nasti decat sa treci prin chinurile iadului sa-ti vezi mort copilul in care ti-ai pus sperante. Cred ca nu iti mai revii dupa aceea, nu mai esti om intreg sufleteste.
Capul sus si sa incercam din nou !!!

Mergi la inceput