Bebelusi de mai-iunie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

[green]Multumim celor care si-au adus aminte de Mariuca.[/green]

La multi ani pt. ieri lui Raul si Veronicai!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

mi s-a prins mancarea de oala din cauza voastra Fluurasii astia ar trebui sa fie mai multi, stoluri-stoluri, ca as exemplifice corect starea mea
sa va spun o veste bomba: m-a sunat sora mea azi dimineata (ea e in Grecia) sa imi spuna ca e Fetele mai vechi mai tin minte ca ea a nascut in decembrie un baietel voinicel. Am intrebat-o "Si ce reactie ai?" si imi zice" Sunt cam naucita, dar cred ca ma bucur" O sa mai am un nepotel/nepotica
asaa
acuma sa va zic de noi si dupa aia sa va iau la rand si dupa aia sa ma duc sa trag un pui de somn langa puiul care doarme frumos
noi am papat la pranz cateva lingurite de supa pasata. A fost cu un cartof mititel si doi morcovi (sper sa nu se constipe) si pentru ca data anterioara cand i-am servit piure de legume era cat pe ce sa vomite de greata i-am pus si o masura de lapte praf si a papat puiul de numa-numa. A fost foarte incantat. Irinel incearca si tu poate nu tre' sa mai pui sare. (Lapte praf am luat cu reteta gratuita de la pediatru ca sa-i fac branzuca (nu stiu cand o sa mai fac si asta))
gata despre noi

Mona: sa intelegem ca te-ai dus la conferinta?? Alex e superincantat cand reuseste sa traga de piciorus sa-l bage in gurita, dar se pare ca noi ne manifestam prea zgomotos ca ii distragem atentia si uita de el. Manca-l-ar mama!

Lili: pupici Biancutei pentru realizare

Christina: eu ma indoiesc ca la -40 de grade mai rezista vre-un picior de gripa... poate alte boli. Iar daca nu duceti copilul in aglomerari de oameni si il mai alaptezi nu prea are cum sa faca gripa. Da' voi faceti cum credeti ca e mai bine pt piticut-micut, ca doar de aia sunteti parinti.

Ioana: Alex urla ca din gura de sarpe daca e mai obositel (adica daca n-a dormit suficient cat am fost afara) sau daca i se pare lui ceva mai deosebit, sau daca a avut o zi agitata, sau daca sunt prea multe persoane in camera (numarul de persoane de la care devin prea multe este stabilit de el la fata locului ) si continua sa urle/planga si cat mananca pana cand il pun la el in patut cu lumina stinsa si plecam toti de pe capul lui. Apoi adoarme ca un ingeras, nici nu zici ca l-a suparat ceva cu cateva minute in urma.

Iuliana: daca pe mine ma intrebai de cereale, raspunsul este da. Atata orezul cat si porumbul sunt cereale fara gluten si pe cutie scrie "de la 4 luni".

Eryka: daca ti se pare ca a racit si tuseste ar fi bine sa o vada pediatru. Desi mie Alex imi tuseste asa pur si simplu ca ii place lui cum suna. Prima data am luat copilul pe sus si am aterizat la pediatru in cabinet (e la 5 minute de noi - dureaza mai mult pana iesim din bloc) si ar fi zis omul ca sunt nebuna daca nu l-ar fi gasit ehe-ehe-ul si acolo si m-am linistit. Cat despre sclavie: toti suntem sclavii puiutilor nostri dupa cum si parintii nostri au fost sclavii nostri.

Clara-Maria: poate a avut o zi incarcata/agitata. Si Alex mai face asa (ca doar ii cheama la fel...) da' nu am gasit o solutie ca sa-l potolesc repede. Pana nu-si face numarul nu adoarme. Cand am fost la ortoped acum o luna jumate mi-a zis ca bb-i stau in fund atunci cand muschii lor s-au dezvoltat suficient cat sa sustina greutatea. Deci lasa-l sa se traga, daca reuseste bravo lui, daca nu, mai incearca. Daca plange... tre' sa-i gasesti alta preocupare Succes.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

nu m-am dus nicaieri, iubitelor, stau cu liuta si ne petrecem bine ziua. n-am apucat sa va citesc dar revin mai pe seara. numai bine!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele!

Ati scris o gramada si eu nu mai pot tine pasul...Ana vrea sa stea numai in brate, e maraita tot timpul si m-a zapacit. Sa nu mai zic ca noaptea doarme intre noi, eu dorm incordata sa nu cumva sa ma pun pe ea si dimineatza ma dor toti mushchii si oasele.

De ieri m-am apucat de cura. Nu mai mananc dupa 6 seara decat eventual mar sau morcov, fara grasimi, fainoase si bineinteles dulciuri. Ieri si azi am mancat masline, o salata facuta cu telina, morcov, cartof fierit, o lingura de mustar si doua de smantana, iaurt cu 0% grasime, niste pesmeciori, ou fiert....Adica sa mananc din toate alimentele hranitoare. Sper sa slabesc pt. ca iar m-am suit de cantar si m-a apucat depresia, am cat aveam inainte sa nasc. Deci am luat 10 kg in 5 luni!!!! Am gasit si o pagina: idieta.ro.

Mona, ce bine ca stai cu Lia. Ai luat o decizie buna!

Maria, felicitari pentru sora ta! Sper sa aiba o sarcina usoara!

Clara, mai au eu perioade d-astea. Nu iti face griji. In legatura cu statul in fundulet, la 4 luni, dr. mi-a spus ca poate sa mai stea si asa, in brate. Sunt unii copii care singuri stau in fund. Daca el e pregatit atunci singur se ridica.

Erika, keep up the good work cu dieta. Bine ca nu ai asa mult de datjos si mai ales bine ca ai vointa. Dupa ce termini cura imi trimiti si mie vointa?

Ioana, cred ca Patri a ta este exact ma Ana dupa baitza. Asa face si ea, urla de vine vecina de sus sa ma intrebe ce are....Ma consolez cu gandul ca trece si asta...

Lili, ti-am vazut ingerasul in funduletz.

Paloma, pupici cumintelei de Cristina dupa vaccin. Nici a mea nu a facut nimic dupa al doilea vaccin, am auzit ca ala de la 6 luni e mai nasol...

Fetele, sa stiti ca as vrea sa va raspund la toate, dar iar s-a trezit puiul. Sa stiti ca va citesc cu interes pe toate si va . In loc de mesaje va transmite cate o .

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetelor!
Au plecat baietii mei sa cumpere "chiloti" la strumf si am si eu cateva clipe libere!!!

De noi ce sa va zic... suntem cuminti...papam tot ce da mami la inaintare... bem ceiucul si suculetul ca tare bune suuunt... Azi ne-am plimbat prin parc de la 12 jumate pana seara la 5!!! Io una sunt cu picioarele in peonezeee... el nu are treaba ca a mancat si a dormit ca pasa!!! A fost o zi superba pe care nu o puteam rata cu plimbatul!!! M-am muls azi ...sa am laptic la mine in parc si nu mi-a iesit decat 100 ml din ambii sani meyyy!!!! Si mie care imi iesea atata numai de la un san!!! Am hotarat sa ma mulg mai des dupa ce papa strumfu ca sa mai creasca productia!!!

Zaraza si pentru sfat mami !!! I-am dat ieri suculetz inainte de masa si a functionat!!!! ma jucam cu el pe fotoliu si il aud cum trage la "gloanteee" nimic suspect numai ca intr-un minut a venit o adiere de sa-mi pice nasul pe jos nu alta!!! Tot nu reactionez.. ca na.. a papat baiatul diversificat si e normal... numai ca "parfumul" nu vroia sa se duca si atunci zic "ai sa-l miros la fund!!!" .. ca cine stie... desi imi era suspect ca nu schitase nimic la "gloante" ... Mooooaaaammmaaaa ce esenta!!!! am zis ca-l scap nu alta... acu chiar imi picase nasul!!!! ii dau repede salopeta jos si ma uit curioasa foc!!! maaammaaa pana pe spate era intinsa bucuria!!!! ce sa mai povestesc ca eram amandoi (eu si sotu!) in al noulea cer de bucurie cand am vazut pampersul plin!!!! Azi nu s-a intamplat nimic, dar nu disper! Si maine mai e o zi!!!

Maria felicitari surorii tale meyyy!!!! Sarcina usoara in continuare si pupic din partea noastra!!!!

Clara sa-ti traiasca comoara!!! Sa fie sanatos si la punga gros!!!

Eryka lui Ayu scumpa!!! Si hai meyy ca nu m-am rusinat chiar asa de rau!!! Mey nu mai dau de tine pe YM!!! Cand ai timp mai da un buzz!!! ce zic io de timp ca si io stau cam in pioneze cu el!!!

Monet !! Bine ai facut ca ai ramas cu Lia acasica!!! Sa mergi atata drum... nici pe mine nu cred cred ca m-ar fi tentat!!! Sa va distrati gagicilor... ca abia a inceput ziulica la voi!!! La noi a fost o zi superba! La fel va doresc si voua sa fie!!!

Iuliana lasa meyy ca baietii nostri sunt vorbiti ei inca de cand eram la cursul de mamici sa ne faca figurile astea acu cu fufu!!! Doar sunt shmecheri de Buca!!!

Lili meyy... am vazut-o pe Bia in funduletz!!! E bestialaaa meyyy!!! S-o manaci nu alta!!!! de la noi de la Romania meyyy!!! Ardeleanca noastra arata ce poate de mica meyy!!!!

Irinel si zic ca te tii de vizite mey cu cuscrii mei???? Pi ce mey, voi v-ati pus in gand sa-mi furati noraaa, mey??? Pupici dulci lui Danutzu - Dolfanutzu!!! si lu mami o !!!

Vanessa pentru sfaturi meyy!!! esti o scumpa!! Si eu gandesc la fel in legatura cu diversificarea si crescutul dupa carte!!! Eu am fost crescuta dupa carte si am fost o slabanoaga in copilarie!!! Fratele meu a fost crescut de bunicii mei si era un barnos!!! mai am si io o intrebare!!! Ca nu sunt lamurita!! Cine e coana mare? Mami a ta?
P.S. Vanessa - frumosi baieti aii!!! Andu seamna leit cu tine!!!

Mada bravo pentru hotararea pe care ai luat-o!!!! Sa te tii de ea meyy!!! eu inca nu sunt asa hotarata ca tine!!!

Am mai recuperat un pic nu-i asa?!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari.
Vreau sa va spun ca Patricia se identifica clar cu Uca .Faza e ca in baita tace chitic, dupa aceea la imbracat la fel si abia apoi incepe sa tipe.E foarte agitata si cand vreau sa-i dau laptele.Trebuie sa-i dau mai inati suzeta si cand e linistita si aproape adormita sa incep sa-i dau laptele.Daca am noroc papa din prima,daca nu,suzeta si tot asa.
Am intrebat-o pe doctora si mi-a zis ca,cu timpul o sa-i treaca,ca nu are nimic.
Scuzati cacofoniile.
De fapt a inceput sa pape mai putin.Si ai vostri la fel?Cam 800 ml lapte formula,un mar cu 2 biscuiti.Nu credeti ca e putin pt.varsta ei?Cu cerealele m-am oprit pt.ca mi s-a parut ca i-au aparut niste pete rosii pe fata dupa ce a mancat si a si varsat putin apoi.Poate n-a fost de la cereale dar m-am speriat si am luat o pauza.
Chiar,ce biscuiti fara gluten folositi,cele care folositi?Le intreb pe fetele din Romania ca celelalte desigur au o gama variata din ce sa aleaga.
Si bbeii vostri au bubite rosii pe langa gurita si fatuca?Cred ca sunt de la saliva abundenta?
Ioana,mamica Patriciei maria(15 iunie)
http://photos.yahoo.com/ioanacovaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor si pupici la bbici!

Tocmai am venit de la inot, fi-miu doarme imbracat in scaunelul de la masina si sper sa termin si eu sa va scriu pana vine tati!

Azi dimineata au plecat si nasii, ne-am despartit tare greu ca tare fain a fost cu ei ... e drept ca suntem cam obositi, dar asa ne-a placut ... Gaetan (italian, rezident in Monaco) s-a dovedit ca e un tip super de treaba, glumet si bun la suflet, Boby s-a inteles perfect cu el (sa-ti fi auzit cum vorbeau in italiana, franceza, engleza si romaneste numai sa se inteleaga, asa au conversat pana si despre computere:))... eu mai tacuta, ca pana scot eu un sunet pe alta limba mai greu, noroc cu Cristiana - nasa -, caruia ii turuia gura pe italiana sa traduca tot ... Ce nasol ca a trebuit sa plece asa repede ...

Botezul a fost fain ... slujba f. bine facuta, popa tinerel si de treaba, Crisuletz a fost putin marait ca era obosit, dar dupa baita si-a revenit si "canta" cu preotul impreuna :) Mi-a parut rau ca nu l-am facut in tara si fie toti cei dragi noua alaturi, dar parca a fost mai bine aici, slujba a fost facuta doar pentru noi si nici nu-mi pot imagina cum e cu inca alti 10 bb-lusi in jur ...
Ai mei ne-au facut o mare surpriza: au cumparat un pom (par) - inca in ghiveci -, iar inainte de slujba am rugat pe toti participantii sa scrie pe un biletel ce le doresc ei lui Cristian, iar aceste "dorinte" le-am legat in pom, pomul a fost tinut langa altar, popa l-a sfintit, iar tata il va planta la primavara la Ploiesti sau Paulesti.... asa ca Crisuletzul nostru deja a sadit un pom, mai are de construit o casa ... ;) stiti voi vorba :)
Tot asa le-am facut ptr. toti invitatii o felicitare de multumire cu o poezioara mica facuta de Oma (Cris Dulcel, chiar de-i mititel/Doreste sa spuna ceva si el:/Din suflet va multumeste-n "gura mare"/ Pentru participare!) si o poza cu Cris, iar tot ai mei au facut la München (e acolo un magazin special ptr. lumanari) o lumanarica mica, pe care scria Cristian Mihai.
La restaurant am avut o camera ptr. noi, asa am putut asculta si muzica ... ca pe seara am si dansat putin. Am fost putini, dar ne-am simtit super bine ... parca am mai face unul ;) ... la urmatorul bb-l :)
Nasul - el e fotograf la curtea regala (asa se zice?) de la Monaco - a facut poze peste poze si de abia asteptam sa le primim sa va aratam si voua cum a fost ... a facut si tati cateva cu camera digitala, dar nu stiu cat sunt de bune ... va anunt eu cand le punem in album ...

Cam asta a fost botezul lui Cristian Mihai :) ... am uitat sa va spun ca Crisuletzul nostru nu a plans deloc cand l-a bagat in apa - de la inot i se trage :) - , iar cand eram in restaurant a plouat de a rupt, deci o sa fie cu bani baiatul meu :)) ....

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ana mica, Uca dulce, cu intarziere dar din suflet un mare pupip de la Crisuletz ptr. cele 5 luni implinite!
Pupici si toate cele bune si celorlalti sarbatoriti ... ne scuzati ca nu mai stim care cum, noi pe Uca o stim ca-i pe 17 :) ... sorry!

Mai, azi mi-a adormit copilul singur ... tati a gasit metoda si sper sa tina si pe mai incolo. A descoperit-o ca noaptea se trezeste si face ochii mari, iar Boby il lasa intre noi, il inveleste si Cris adoarme mancad si vorbind cu patura ...
Asa ca azi dupa ce au plecat nasii l-am bagat in pat la noi (nu-i bine, stiu ... cunosc problema, dar pe moment nu merge altfel), l-am invelit, i-am dat putin ceai si suzeta, Cris si-a luat patura, a bagat nasul in ea si a adormit (eu stateam lungita langa el ... ca si asta tine de metoda) ... la pranz a marait putin, dupa care si-a "cantat", a bagat iar nasul in patura si a adormit ... Daca merge in continuare asa il bag in pat la el si-i dau un tricou de-al nostru sa ne simta mirosul, poate de aceea isi baga nasul in patura ... asa sper sa mearga!!! Cand s-a trezit si-a luat baiatul ceaiul si a baut ... asa l-am gasit, de nu-mi venea sa cred ... a crescut ce sa mai ...
Gata, va las ... poate in seara asta reusesc sa va citesc!!! O seara frumoasa si o noapte buna ptr. mamici si bbici!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Fertelor cucuietelor,io mai am putin si devin stafie.Sunt alba ca varu de nesomn.Sunt rauuuuuu in urma cu somnu.Dragos e un dragut si la cit ma enerveaza cind imi trage un zimbet ma topesc.Sta in patut in fundulet si cind vrea sa ajunga la o jucarie se ridica in miini apoi in genunchi si se balanseaza...e un dulcel.MAi face asa si cind se ener ca sta pe burta si n-are chef sa se intoarca.
Noaptea cred ca ii este frig ca il gasesc cu miinile gheata.Si ii dau un body cu mineca scurta si o salopeta cu picior.Il invelesc cu paturita.Altadata ii pun si saculet da cam nu-i place.Asac a nu stiu ce sa mai fac.Ma trzeste la 1.30, 3.30 si 5.30.Minca mai ceva cind era mic.Erika si mie mi-e dor de perioada cind dormea bine.
Cristina,sta asa frumos in fundulet si se joaca cu cablu de telefon ca imi vine sa-l maninc.
Minca cind bine cind e mai mofturos ,i-am dat spanac si i-a placut.
Ma duc ca tre sa faca baie si nu mai are stare!!!
Va pup pe toate

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara
Nally, coana mare e bunica mea care m-a crescut de cand m-am nascut si pana m-am maritat. Acum o cam "cresc" eu pentru ca a imbatranit, nu mai poate sa iasa din casa (nu o mai tin oasele si vederea). Dar, e sufletul meu si indiferent de ce varsta are, o vreau langa mine.
Azi i-am facut vaccinn lui Cata si cred ca ar trebui sa-i fac cunostinta cu Cristinuta Palomei. nu a scos nici un sunt cand l-a intepat, si nici dupa aceea. toata ziua a gangurit si a zambit. acum, spre seara s-a marait.
Doctorul mi-a zis ca pot sa-i bag in supita si dovlecel si ardei. mi-a zis ca pot sa-i dau si un pic de bananuta pisata, iar de la 5 luni carnita in supita (pui. piept sau vacuta). Deasemenea, mi-a zis sa-i iau si cereale (nu cele cu fructe ci cele cu orez, porumb, etc)
oricum, am scapat de vaccin pana la sfarsitul lui decembrie
Irinusha sa-ti traiasca bebeul botezat
La multi ani tuturor sarbatoritilor, ca nu mai sunt in stare sa iau pe nimeni pe rand.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput