Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

LA MULTI ANI MARIA-DARIA SI ANDREEA! si

Am adaugat in album poze noi cu Cosmin dupa 8 luni... unele cu nasuc accidentat !

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Andreea si Maria Daria

Darael
Roxi cum te simti? Alexuta ce face?

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu tot racita. M-am trezit ragusita rau si tot ma doare in gat. Aseara mi-a facut Cata surpriza si a venit cu invitatii la premiara filmului "Italiencele", pe care nu prea am savurat-o din pricina durerii de gat. Cu toate ca lumea (chiar iubitori ai genului de film romanesc) a avut oarece cuvinte critice la adresa filmului, culmea e ca mie mi-a placut.

Azi am fost la botez, numai la biserica. Alex s-a trezit si ea usor ragusita si fonfaita, si in plus e maraita de la dintele ala de sus. Asa ca e departe de a fi liniste si bine. Eu m-am chinuit o ora la botez, ca ea nu voia sa stea nicicum. Numai pe jos, insa era mare mizerie si in plus erau 4 copii de botezat si va dati seama cati invitati. Numai la colega mea venisera 80! Asa ca m-am cocosat cu Alex in brate, apoi am iesit afara cu carutul sa o plimb si am pierdut si pozarea. Asta e.

Oricum de aseara Alex striga de zor "tata". E tare incantata cand se aude. Si "da". Un "da" simplu si curat.

In fine, ma apuc acu sa va scriu despre meniuri. Dar nu ma uitati cu oftalmologul.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi!
LA MULTI ANI, ANDREEA SI MARIA-DARIA!
Daria, sa dea D-zeu sa cresti frumos alaturi de amandoi parintii!
Azi-noapte Bibi a dormit neintoarsa de la 22.30 pana la 7.00. Nici nu-mi vine sa cred, dupa atatea nopti nedormite in ultimul timp. I-am dat seara 2ml de panadol si se pare ca asta a fost solutia! Gandacelul meu e racita si-i curg mucishorii pana-n brau. Si nici n-am scos-o de 3 zile afara, ca bate un vant in C-ta....In schimb azi-dimineata am uitat mai mult geamul deschis in camera la ea( dar cu caloriferul electric in priza) si atat i-a fost. Nu face temperatura, dar e maraita si mucioasa.
Sunt in schimb un pic cam suparata, ca am cantarit-o la 8 luni si nu a luat in greutate are doar 7,500 si 72cm.Am cantarit-o acasa.Si pare bucalata si carnita tare pe ea, nu stiu ce sa cred, oare in aceste 4 zile nedormite sa fii scazut in greutate? Ca de mancat a mancat binishor. Cam asa :
-7.00- masa tzatzi
-11.00-piure fructe(mar,para, morcov, banana)+ 2 biscuiti Pettit Beurre-120g+tzatzi(ca nu se poate altfel)
-15.oo-piure legume(supa cu pui/vita)120g+ pesmet(paine prajita)-recomandarea medicului/iaurt cu oushor-2ori pe saptamana+tzatzi
-19.00-iaurt cu cereale(milupa cu fructe si lapte)160g+tzatzi
-22.00-cereale cu lapte+tzatzi
Mai variaza meniul si cantitatea, de tzatzi nu pot spune ce cantitate mananca.

La capitolul cazaturi cred ca noi suntem fruntase, a cazut de trei ori. O data in nasuc si de doua ori pe spate.N-a avut nimic.
Roxana-Ghetuzele le-am luat de la Doraly-Mall din C-ta.
Monica-miniconcediu placut!
Giorgiana-bine ai venit!Se pare ca suntem veterane in materie de copii!
Saphir- mutare usoara si casa noua perfecta cu vecini la fel!
Lavv- asemeni un WE placut!
O noapte linistita tuturor!

ASTA AM POSTAT ASEARA SI NOROC CA AM SALVAT CA NU MI S-A DESCHIS PAGINA.

Azi venim in schimb cu vesti maaari! Suntem iepuras!!!!Ne-a iesit primul dintishor(defapt un coltishor) si roade tot ce prinde cu el.Asa se explica agitatia din ultimile nopti.

Roxana- spune-i prietenei tale sa se duca la un cabinet de orto-optica.Acolo se rezolva prin exercitii strabismul.Eu am avut-o pe Anduta la ochiul drept cu un muschi al ochiului mai lenes si dadea impresia ca este strabism.Au vazut-o vreo teri dr. In final am ajuns la un astfel de cabinet si cu 16 sedinte s-a rezolvat problema ei.Sunt f. bune exercitiile pt. ochi.Imi pare rau ca nu cunosc in Bucuresti nici un cabinet de genul acesta.Dar daca aveti vreun spital de oftalmologie imposibil sa nu aiba acest cabinet de orto-optica.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Daria Maria!
Andreea!

DARAEL! Multumim pt. urari si pt. gandurile bune.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Haideti sa va scriu odata despre mancarea aia, ca mereu sunt neserioasa.

Uitati ce a zis dna doctor despre masa de PRANZ.

- in primul rand vom papa 2 feluri de mancare, dupa care suc de fructe. Fiecare fel 100 gr si apoi 30 ml suc sau compot;
- Primul fel: supa de carne sau ciorba de perisoare (facute din carnea de pasare sau vita). Perisoarele se pot face cu ou intreg, deci si albus. Asta era valabil si la galuste;
- Felul 2 (tineti-va bine): piure de spanac cu galbenus de ou, sufleu de dovlecel, piure de cartof sau de legume cu carne sau ficat, ciulama de pui, pilaf de orez cu carne;
- Mancarea nu se va mai pregati la blender decat cand e necesar ca urmare a consistentei (e.g. orez), in rest legumele se sfarama cu furculita;
- Pot sa ii dau intai felul 2 si apoi zeama.

Ei ce ziceti? Nici nu stiu ce sa fac. Ma intreb urmatoarele:
- Nu e prea devreme?
- Daca nu accepta ce fac? Ptr ca ea si asa nu mananca?
- Sa las bona sa le introduca? Eu de unde sa stiu cum le face?
- In ce ritm sa le introducem?

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Roxana, ti-am raspuns pe pagina precedenta la problema oftalmologica!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Tania, multumesc mult. La un astfel de cabinet au fost, insa se pare ca ochelarii si exercitiile nu prea au dat rezultat. Cautam un oftalmolog care sa decida ce e de facut.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Rachella

Sa cresti mare, frumoasa, cuminte si plina de noroc!

Ce faceti, fetelor??
Eu una sunt chiauna, am dormit 4 ore asta noapte. Nu mai stiu ce a fac sa pot adormi si eu inainte de 1.30 noaptea. Am insomnii de ...iar dimineata la 7 cel tarziu, Amos imi da desteptarea Astazi, dupa ce cu greu l-am pacalit sa mai doarma , a sunat telefonul la 8.30, de imi venea sa arunc cu el pe geam. Am zis...gata, de acum inchid telefoanele cand dorm, ca nu mai tine.
Cam atat de la noi...
Sanatate maxima la bebici si mamici

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Rachella

sa cresti mare si sanatoasa!

Ane

Si eu sunt chiauna, s-a foit fiica-mea toata noapte...

Roxana cum se face sufleul de dovlecei? si merci mult!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput