si eu printre voi..
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
Buna Andreea!
Bine ai venit!!multa bafta si ai rabdare eu incerc de ani de zile (am 31)si inca mai sper...
numai bine.....
Liana
andreea.a spune:
Multumesc mult pentru urari! Sper sa ne vedem toate cu burtici cat mai curand!!! Deocamdata incerc sa ma gandesc ca nu a trecut mult, ca trebuie sa am rabdare, ca daca mi s-a mai intamplat, de ce nu s-ar mai intampla o data?
Vi se intampla si voua sa aveti toate simptomele? Asta mi se pare dureros.. Sa-ti fac sperante si sa descoperi ca.. rushii nu se dau batuti!
Raluca, am postat deja la aspirante. Imi place cum suna "aspirante optimiste"! Asta da!
Ma simt cam prost sa intreb, dar ce inseamna exact FIV? As incerca si eu daca.. altfel nu reusesc. Macar sa stiu ce sa fac, la ce sa ma astept. Ma simt asa neputincioasa..
Va pup!!! Si Doamne ajuta!
sheherezada spune:
andreuta mama FIV inseamna fertilizare in vitro.Si se face numai in cazurile in care celelalte variante dau gres.Tu inca nu trebuie sa te gandesti la asta.Zic eu!
Si bine ai venit si sa dea domnul sa stai cit mai putin pe aici.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
corina_med spune:
SALUT FETELOR!ESTE PRIMA DATA CAND VA SCRIU SI ABIA ASTEPTAM SA DISCUT SI EU CU VOI!EU SUNT O ASPIRANTA FRICOASA DEOARECE SUNT LA INCEPUT DE DRUM,AVEM 5 LUNI DE LA CASATORIE IAR SOTUL MEU ESTE FOARTE NERABDATOR SA AVEM UN BB.EU IMI DORESC LA NEBUNIE UN BB DAR MA TEM CA ESTE PREA DEVREME TINAND PUTIN CONT SI DE VARSTA MEA(22)!DESPRE ALTE ASPECTE NU MA POT TEME AVEM TOT CE ESTE NECESAR!DAR MI-E FRICAAAAAAAAA!ASTEPT INCURAJARI SI SFATURI DIN PARTEA VOSTRA!PUPICI
Liana30 spune:
Buna corina!
iata inca un buchet de flori pt tine dar si pt voi toate fetelor
va pe toate
o zi minunata pe aici a aparut soarele
Liana
Liana30 spune:
Buna corina!
iata inca un buchet de flori pt tine dar si pt voi toate fetelor
va pe toate
o zi minunata pe aici a aparut soarele
Liana
corina_med spune:
BUNA LIANA,SALUTARI FETELOR
O ZI BUNA VA UREZ SI SPER CA SOARELE SA MAI RAMANA CU NOI MACAR VREO 2 SAPTAMANI!!
andreea.a spune:
Liana, e randul meu:
Si pentru toate viitoarele !!!
Va pup si sper sa avem cat mai multe zile insorite! Parca suntem SI mai optimiste asa, nu?
Sa aveti o zi frumoasa!