Mamici din Canada ( 7 )
Raspunsuri - Pagina 8
onutza spune:
Alina eu stau in Rivieres Des prairies si a nins pe bune ieri ...iar azi acum m-am intors din centru si ningea ...la noi in cartier nu ninge acum.
Fetele ce ziceti de-o intilneala in centru undeva sa fie convenabil la toata lumea, la o cafenea eventual, mai propuneti si voi.
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1
Cricor spune:
Buna,
Citeam zilele trecute pe forum 'Pentru bebelusi/Ajutor umanitar', si ma gandeam ca am putea ajuta si noi copilasii aia din Romania pentru care orice hainuta e un dar minunat. Asa ca m-am gandit sa ma apuc sa colectez haine de copii, le sortez, spal si repar (daca e nevoie) si le trimit in Romania (pe cheltuiala mea). Sper sa gasesc o modalitate de trimitere mai ieftina, nu de alta dar Canada Post e cam scumpa. Am vorbit cu Freia si ea ar fi dispusa sa primeasca pachetele si sa le distribuie cui are nevoie in Romania.
Ca sa fac asta, am nevoie de ajutorul vostru sa donati haine. Stiu ca multe dintre noi sunt la primul copil, si se gandesc sa pastreze hainele pentru al doilea, dar eu m-am gandit asa: daca fi-miu are 5 perechi de pantaloni de trening, pot dona 2 perechi si pastrez 3 (ca doar si al doilea copil trebuie sa aiba haine noi, nu?). Pe de alta parte, multe din haine probabil ca le dati altor prietene cu copii, dar eu sincer cred ca oamenii aia din Romania au mai mare nevoie decat oricare dintre prietenele mele cu copii.
Eu locuiesc in Toronto (Lawrence & DVP) si daca sunteti dispuse sa donati haine si eventual jucarii de plus (ca sunt usoare), eu pot veni le iau de oriunde din zona GTA. Pentru alte zone poate gasim o alta solutie.
In cazul ca suneti neincrezatoare, pot sa va asigur ca situatia mea financiara este buna, si oricum nu mi-as face un asa pacat sa iau haine de la copii saraci pentru nimic in lume. Dintre fetele de pe forum CataD ma stie oarecum si puteti s-o intrebati pe ea daca sunt serioasa sau nu.
Eu sper sa aceasta actiune sa fie ceva constant, sa trimit un pachet la fiecare 3-4 luni. Astept reactii, sfaturi si orice alte comentarii din partea voastra.
Mutumesc,
Corina
rosa spune:
Corina, ideea e foarte buna. Eu as propune sa contribuim toate cu ceva la costul de transport al pachetului. Eu am trimis acum vreo doi ani printr-o firma care aduna colete si trimitea un container la fiecare luna. O sa caut sa vad daca mai gasesc numarul lor de telefon, daca te intereseaza.
In orice caz, astea sint amanunte, ideea e ca eu am hainute de baiat pina la 3 ani si cind le vad cum ramin mici de fii-miu imi pare rau ca n-am cui sa le dau, asa ca le donez cu mare placere. Cred ca mai am si niste hainute de fetita 6-7 ani, cele mai mici le-am dat dat deja.
Sper sa reusim sa demaram actiunea, si felicitari pentru initiativa.
onutza spune:
Corina - Cricor , as vrea si eu sa trimit hainute si chiar jucarii, daca stiam mai devreme ...am dat un sac cu lucrusoare prin vecini la o familie saraca de pakistanezi. Eu sint din Montreal, dar ti le pot trimite prin posta,incep acum sa string din nou si pastram legatura - cum fac un sac nou te contactez. E bine asa?
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1
Pucku spune:
Corina si eu am sacotei de haine, eu am primit foarte multe de baieti si cand le-am triat mi-au ramas enorm de multe , le-am facut pachet si chiart voiam sa le trimit, dar cand posta mi-a cerut 50 $ am zis ca nu merita.
O sa mai sortez saptamana viitoare si prin ce a ramas mik de la Stephie si cand sunt gata itzi dau de veste.
Of ce ma bucur ca nu voiam sa le arunc.
Am primit cartea de la state farm, foarte faina. Cristina multam de link.
Pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
iselin spune:
A venit Mos Craciun in Canada!
S-a facut frig. Am auzit ca e doar un micut inceput. Mi-as dori o iarna usoara.
Eu nu stiu ce sa fac in continuare din punct de vedere profesional...
Si va pup pe toate.
Ar fi bine sa putem face o colecta in Montreal si sa apoi sa le trimitem cumva in tara.
Emilly spune:
quote:
Originally posted by iselin
Eu nu stiu ce sa fac in continuare din punct de vedere profesional...
ce bine ca nu sunt singura nici eu nu stiu incotro sa o apuc...e drept ca acum nici nu am cum sa ma apuc de ceva, inca e gaza mica, dar ma dumiresc eu cumva.Tu in ce domeniu esti?
iselin spune:
Salut!
Sunt cam dezorientata:
1.gaga e mica
2.sunt un fost contabil, sau economist
3.as vrea sa fac altceva
4.tare mai sunt singura si departe
oanadrag spune:
Suntem si noi pe aici, in Toronto. Puiul nostru se numeste Chris si s-a nascut pe 14 martie 2004. poate chiar reusim sa ne intalnim o data. Facem un party cu copiii nostri.
Oana si Chris