Mamici din Canada ( 7 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

EMILLY:
utilizator :Iselin
bebita: Anne
data nasterii bebitei: 18.06.2003
data mea: 30.05.1975

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

LauraB - Diana mea este nascuta pe 9 noiembrie 2003, deci cit de curind va implini 1 anisor.
Catalina, eu am fost acum 2 ani in Cuba si acolo am intilnit un roman care avea copilul de 6 luni; chiar am fost curioasa cum sa comportat copilasul acela si mi-a zis ca nu a avut probleme cu el deloc iar in privinta mancarii sa stii ca sunt fel si fel de mancaruri acolo( asa a fost la noi) si in primult rind tu feitzei tale Laura ii dai mancare normala atunci dar credca ai inceput sa-i diversifici de pe acum mancarea, a si ce uitasem ca in resort ai o mica gradinita pt. copii ,numai in cazul in care vrei tu sa o lasi.
Eu am o prietena care tot asa a fost cu fetitza ei la 6 luni in Dominicana si tot asa a zis ca fost ok nu a avut probleme nici cu mancarea, deci stai fara nici o grija.
Apropo ai inceput serviciul si cum se descurca Laura cu tantea aia?
Pa te pup.
Loredana & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mihaela, merci mult de informatii. As vrea sa stiu mai multe daca ai timp sa mai scrii.

Loredana, am inceput munca de aproape o luna. Totul e in regula pana acum, Laura s-a acomodat cu tanti (a plans cam 2 zile si apoi a fost ok). Tu ce mai faci?

Corina, ti-am trimis un email cu pediatrul.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici, am reactualizat listuta si dupa cum ati vazut am pus-o la deschidere de nou capitol asa sa ne vada toata lumea.
Ma bucur ca sunteti vorbarete.

Catalina super cu concediu la mare, sa ne spui pentru ce te-ai hotarit.

N-aveti nici un raspuns pentru mine la intrebarea de mai sus?

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Emilly sint si eu o mamica te Torontocu 2 pitici:
Vlad (17.10.1997)si Theodora(29.03.2004).
Mersi!
S-auzim de bine.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Emily, eu pe covor dau cu aspiratorul des, din cand in cand cu cate o solutie de curatat(dar cred ca sunt cam toxice pentru copii asa ca de cand se tot taraste pe jos Laura nu mai dau), sterg cu peria cu apa si otet si cam atat. Mai dau cu Febrize, e un spray dezinfectant zic ei. Dau peste tot cu ala (canapea, fotolii, covor). Nu stiu cat e de eficient dar miroase placut in casa dupa ala.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Cine poate sa imi spuna si mie un ginecolog bun in West Island.As vrea sa o schimb pe cea la care am umblat eu in timpul sarcinii, statea cate o ora sa astept la usa ei si nu a comunicat deloc cu mine.
Sanatate la bb-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Nume utilizator: Daisy
Nume: Bianca Dragomir
Data nasterii: 08.01.1974
Pustoaica: Andreea
Data nasterii copilului: 03.10.2002

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by codritu

Cine poate sa imi spuna si mie un ginecolog bun in West Island.As vrea sa o schimb pe cea la care am umblat eu in timpul sarcinii, statea cate o ora sa astept la usa ei si nu a comunicat deloc cu mine.
Sanatate la bb-i!

Ginecolog in zona nu stiu dar e posibil sa fim vecine....??eu stau pe Buol.Pierrefonds.
Eu inca imi pastrez ginecologul cu care am nascut chiar daca e departe, dar poate gasim totusi unul bun in zona, o sa mai intreb prin vecini.

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Si noi, si noi...
adi_edi (Adriana) - Edward (19 octombrie 2003), Toronto

Mergi la inceput