Mamici din Canada ( 7 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Codritu, eu sunt in Ontario. Dar am fost in Montreal cateva zile in iarna, de fapt acolo am aterizat si dupa o saptamana am pornit catre Ontario. Era foarte frig si avand copil nu am iesit prea mult, insa tot ne-am plimbat prin Porto Vecchio si imprejurimi. Ne-a batut vantul si am inghetat, dar mi-a placut si visez sa pot sa ajung sa vizitez orasul mai pe indelete. Oscilam intre a merge toamna sau vara, cred ca amandoua au farmecul lor. (iarna stau in casa la caldurica, pana ma mai calesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Vara e destul de cald si umed, toamna e foarte colorata si merita vazut nu numai Montrealul ci si imprejurimile. Si eu vrea sa ajung la Ottawa, nu stiu cum va fi vremea in weekend-ul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Codritu, week-end-ul acesta va fi innourat, pe alocuri va ploua.
Poti sa intri la www.meteomedia.com, pentru detalii.

Meteorologul de serviciu
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

LauraB pe mine ai uitat sa ma treci in lista cu copilasi; chiar apropo cum de mai uitat?
Ce face Diana?
Te-ai mai angajat?
Hai pa si astept vesti de la tine.
Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by DIALORI

LauraB pe mine ai uitat sa ma treci in lista cu copilasi; chiar apropo cum de mai uitat? (...)



Scuzeee!!! Am corectat. De fapt nu pot spune chiar ca am uitat, pentru ca lista de mai sus este ultima lista facuta pe subiectul Mamici din Canada si e de prin mai..
Daca vrei, te rog sa-mi spui si data de nastere a Dianei, sa o trec pe lista.

Maine am sa-ti trimit si un email cu ultimele noutati.

Numai bine,

Laura
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici, voi cele care aveti bb-i care sunt in permanenta pe jos si sterg praful constiinciosi si care aveti si mocheta in casa ce folositi pentru a tine cit de cit mergatorii minusculi la distanta.Pentru linoleum, gresie gasesc o groaza de solutii de spalat si dezinfectat dar ce ma fac cu mocheta.Am folosit citeva spray-uri care curata dar nu au si efect antibacterian.
Nu sunt eu super stresata dar m-as simti mai bine daca la citeva saptamini as curata si cu altceva inafara de aspirator.

Aveti ceva idei pentru mine, poate stiti sa existe ceva in comert si eu inca nu am aflat de el.

Milioane de multumiri!

Apropo de listuta gandacelu din Quebec city e de mult in Romania...doar pentru a fi actualizata.Si ce stiti de sympa?ea era tare activa pe vremea cind am aparut eu la mamici de Canada.

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare!
Frumoasa toamna in Canada, pacat ca urmea iarna cea lunga!!!!

Fetele, eu as vrea sa plec o saptamana la mare cu bebita, care o sa aiba aproape un an atunci (de rev). A fost vreuna din voi cu copil asa mic la mare? Cum a fost? Cum a fost cu avionul? I-ati luat bilet si bebeului sau l-ati tinut in brate? Cum a reactionat la schimbarea de temperatura (frig-cald- frig iar). Ce a mancat pe acolo? Orice informatie e bine venita!
Merci mult!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Catalina, eu am fost cu fiecare copil de pe la un an si un pic la mare si este multa munca... Am plecat de fiecare data in februarie-martie si deci diferenta de temperatura era f mare dar nu au avut probleme cu asta.
In avion, fetita mea a fost o sfinta iar peste 3 ani baietelul meu a fost un drac impielitat de ne-am urcat cu totii pe pereti. ajunsi la destinatie s-a observat ca avea o otita si il dureau urechile tare, am fost de doua ori la medic acolo, nu dormea noaptea si ne plimbam cu caruciorul prin resort ca sa adoarma ca nu puteam sa trezesc pe toata lumea. A fost un cosmar. Cu fetita nu am avut nici un fel de probleme asa ca depinde foarte mult de copil.
Eu iti recomand cu incredere un Club Med caci conditiile pt copii acolo sint inegalabile (si am fost numai la 4 si 5 stele) si te mai odihnesti si tu.
Neaparat sa va luati asigurare de voyage (din aia care iti da banii inapoi daca cumva copilul e bolnav inaintea plecarii si nu mai puteti pleca).
Daca vrei sa-ti dau amanunte despre resorturi si experiente, scrie-mi pe PM si o fac cu placere.

Numai bine,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mihaela, de ce numai pe PM?
Toti vrem sa stim despre vacante, eu de ce sa nu visez?
Catalina, la mare-am fost cu Radu doar in Ro, avea un an si vreo luna. Drumul a fost un cosmar, copilul mincase cirese si avea o problema de burtica!, dar pe urma si-a revenit si a plutit fericit 12 zile intr-o apa in care noi, adultii, nici nu indrazneam sa intram ca sa nu ne cada picioarele! Asa ca, vorba Mihaelei, depinde de copil :)
Si-mi fac si eu mea culpa, ca pina acum n-am vazut subiectul, asa ca probabil de-aia Atomix si cu mine lipsim de pe lista din mai...
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by Donia
(...)
Cum e toamna pe la voi? Incerc sa-mi imaginez cum e in Vancouver - mi se pare tare departe si nu stiu cand o sa ajungem pe acolo, dar presimt ca as ramane cu gura cascata.



Donia, cred ca am sa te dezamagesc. Parerea mea e ca toamna in Vancouver nu e chiar asa de frumoasa pe cat ar putea sa fie. Culori ca cele vazute toamna in Romania, in padurile de la munte, inca nu am vazut aici (probabil din cauza climei, frunzele se ofilesc si cad foarte repede. Azi vezi copacii verzi, iar in cateva zile sunt complet dezbracati de frunze.)

Dar, stii ceva? Locuri care merita vizitate sunt foarte multe prin zona. Soare sau ploaie, copaci verzi sau desfruniti- oricand poate sa fie foarte frumos. Depinde cu ce ochi privesti. Cand te vei hotari sa ne faci o vizita, da de stire!


Laura
Poze noi

Mergi la inceput