Micsorarea pozelor
Raspunsuri - Pagina 2
gandacelu spune:
am reusit! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
am lucrat initial in paint si in microsoft photoeditor, dar mi-a iesit pana la urma in ACDsee din prima!
ai ca nu-s chiar asa tantalaie!
qsar, merci!
acuma pun pozele!
qsar spune:
Nally,
Daca-i graba mare, incearca sa-i trimiti poza lui Marius ca-i filotim si te ajuta :))
Q
Nally spune:
Q graba nu e deloc! Ca de cand a inceput concursul m-am tot intrebat daca sa timit sau nu! Dar am zis pana la urma sa trimit una ca n-o fi bai! Numai ca nu imi ies dimensiunile!
Merci pentru raspunsuri!
Am sa-i trimit lui Marius poza!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
prettysunshine spune:
Astept lectia III.La mine apare open link,open link in new window,save target as,print target etc,dar activate nu-s decat vreo cateva(nu astea de mai sus)
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
qsar spune:
Bine-bine... am inteles. Le deschizi in explorer. :)) De ce? Ma rog, nu conteaza... Da-i "save taget as..." pe desktop si fa clic dreapta pe icon... ce-ti apare?
Q
prettysunshine spune:
Acum apare open,add to archive etc.Deci tot nu ce trebuie
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
qsar spune:
quote:
Acum apare open,add to archive etc.
Daca la "etc."-ul ala nu-ti apare "edit" sau "open with"... Zau ca nu mai stiu ce sa-ti spun. Tot Marius ramane salvatorul :)).
Q
iren spune:
Qsar, mii de , ai explicat exact pe intelesul meu! Am reusit sa micsorez si io citeva pozici!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
marius spune:
Cine mi-a trimis pozele sa isi verifice e mailul, gata la toata lumea. Daca sunt probleme sau obiectii , aici sau PM sau prin mail.
Nally spune:
Marius esti un scump!!!!
Saru' manaaa!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa