Spermograma cu rezultat pe loc, se poate ?
Raspunsuri - Pagina 2
andreea.a spune:
Buna seara tuturor! Am si eu o intrebare: unde v-ati dus cu sotii pt spermograme? Imi puteti recomada in Bucuresti un cabinet? Si cam cat costa?.. Ma gandesc ca nu strica sa aflu si asta.
Va pup si.. Doamne ajuta!
ana maria spune:
Sotul meu a facut de trei spermograma (iesea buna si eu tot credeam ca nu e in regula) la medsana, medicover si cabinet Anca Moisa> lka medicover e cel mai naspa ca trebuie sa produca acolo proba, in rest poate sa vina de acasa cu borcanu.
Rezultatele au iesit la fel peste tot.
Tin minte ca la Ancxa Moisa la cabinet a fost vreo 500 000 si a dat rezultatul a doua zi dimineata. Pt Medsana uita-te pe pagina lor de web ca dau preturile.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
andreea.a spune:
Multumesc mult!!! Am sunat aseara la cab. dr. Moisa si i-am facut programare pt marti.
Ana Maria, zici ca poate sa vine cu "produsul" de acasa?.. Ca ii e si lui nu stiu cum.. La telefon nu i-a zis decat de repaos sexual intre 3-5 zile.
Inca o data multumesc!
MADYN spune:
Andreea, depinde cit face sotul tau de acasa pina la cabinet. Dar poate da proba si de acolo pt ca am vazut multi barbati care vin si o fac la cabinet. Nu trebuie sa-i fie rusine, trebuie sa considere ca e o analiza ca oricare alta.Fruntea sus!
anemona spune:
Andreea, "proba" trebuie tinuta la temperatura corpului (de ex o tine la piele, sub tricou), max o ora, dar ideal o jumatate de ora de acasa pana la cabinet. Stiu ca mai era o chestie, ca nu trebuie sa urineze cu ceva timp inainte de a "dona", cred ca o ora. Iar recipientul trebuie sa fie f curat (preferabil steril) si de preferat se ia un recipient de la cabinet cu o zi inainte. Nu se foloseste prezervativ pt ca contine subst spermicide. De regula cabinetele unde se face spermograma au un formular in care este trecut si modul de colectare si regulile pt a fi o mostra valida.
Catalina spune:
Fetele imi pare rau ca nu am mai putut intra ... Ce sa va zic, nu cred ca a stat sotul meu acolo 4 ore ...
Acuma, eu stiu ce sa zic, imi inchipui si eu si sper ca Dr. Cocei nu facea asa o analiza de mantuiala, mai ales ca vazuse diagnosticul de anul trecut si tratamentul pe care l-a facut (Undestor, Cartirec si Vitamina E). O sa merg pe mana ei, ce sa fac ...
Am facut la cabinetul ei din Calea Grivitei iar proba a recoltat-o acolo, desi putea si acasa, doar sa ajunga acolo sub 30 de minute la temp corpului.
Mai ales ca ea stia ca noi pentru inseminare dorim ...nu cred ca facea ea asa de mantuiala ... Nu stiu ce sa zic ... . Banuiesc ca sunt totusi niste indicatori .. Uite de exemplu numarul este dramatic diferit ... de la 8 milioane la 32 ... Ma gandesc si eu ca sincer, m-am saturat de medici, diagnostice, aceleasi analize facute iar si iar ...
Vom vedea, deocamdata trebe sa repet eu HSG pentru ca MARELE dr. Ancar mi-a dat un film al meu si doua ale altei paciente (singura care mai era internata pentru acelasi lucru - ca asa i-am retinut numele). Halal profesionalism ! Abia astept a treia HSG ! ...
Va pup, mai vorbim
Cata
Catalina