Cum eviti monotonia intr-o relatie de durata?
Raspunsuri - Pagina 4
madis spune:
quote:
- castiga mai putin ca mine;
- nu are aspiratii prea mari de la viata, se multumeste cu putin (e cam lenes?!);
Apropo de cei care intreaba de ce conteaza banii...
Cred ca una din probleme este pe aici. Nu mi se pare foarte important ca acum cistiga mai putin decit tine, ci ca nu isi doreste mai mult. Nu conteaza ca-i vorba despre un barbat sau o femeie, dar cred ca fiecare ar trebui sa aiba in buzunar bani de taxi. Si pentru un weekend la munte din cind in cind. Sau daca nu-i ai in clipa asta, macar sa-ti doresti sa-i ai.
Parerea mea: incearca si altceva.
liris spune:
quote:
Originally posted by nikomiko
Am citit si eu lista cu „pros & cons”.
Din pacate trebuie sa-ti spun ca-s cam dezamagita. Mi se pare ca in primul rand respectul tau pt. el cam lipseste. Si inafara de asta il cantaresti ca la piata (desi asta cred ca tot de respect tine).
Si atunci deja partea cu iubirea nu prea mai are asa mare importanta.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778
corect!
Ramonika spune:
Vlad – probabil ca nu-l mai iubesc asa de mult, oricum la inceput era mai bine, il iubeam mai mult si mai pasional decat acuma.
Androix – Nu stiu daca e vorba ca ma complac in aceasta situatie. E vorba ca nu am destul curaj sa ma despart si nici nu sunt sigura 100%.
De ce nu se poate sa fie si tanar si destept si frumos si bogat si devreme acasa :) ? Nu e normal ca fiecare sa-si doreasca ce-i mai bun pentru sine?
Nikomiko – intr-adevar, il cam cantaresc, dar nu e normal sa fac asa cand e vorba de alegerea omului cu care sa-mi petrec toata viata? In leg. cu respectul, cred ca respectul se castiga, nu se cerseste. Daca el nu-mi inspira respect, ce sa-i fac? Faptele vorbesc, iar problema e ca el nu prea se straduieste sa ma impresioneze cu mai nimic, pentru ca e destul de sigur pe mine si pe relatia noastra.
Criss si Nora – ma considerati o materialista probabil. Cum am scris mai sus, fiecare isi doreste ce-i mai bun pentru sine. Nu puteti nega ca este un aspect destul de important cel financiar. Nu ma intelegeti gresit, nu imi doresc un barbat foarte bogat, cu vila, masini luxoase etc etc, dar totusi cand nu esti in stare sa-ti platesti cheltuielile de intretinere, mancare etc (deci chestii de baza, nu mofturi), cum poti mentine o atmosfera placuta in casnicie? Bine, acum asta nu e asa de important, ca nu stam impreuna, insa pe viitor, daca am fi casatoriti, ar fi o problema.
Louisea – cam greu nu? Tu ai reusit?
Mare dilema pe capul meu! Nu e bine nici cu el, dar nici fara el! Of of... mai mai.... grea e viata asta... ca romanu’... face haz de necaz...
casandra spune:
Parerea mea e ca tu iti faci iluzii ca te iubeste. Eu nu cred ca te iubeste. Daca te-ar iubi, ar face pe naiba-n patru sa aiba bani de taxi, cand esti obosita, sau pentru un week-end la munte, stiind ca tu iti doresti asta.
adda spune:
Ramonika, daca ar fi sa ma iau dupa ce ai scris tu as fi de acord cu fetele: nu-l mai iubesti! DAR e posibil ca noi sa ne inselam (ne bazam doar pe cuvintele tale). Incearca sa te gandesti daca-l mai iubesti sau nu, daca ai putea trai fara el (stiu ca ai spus ca nu ti-e dor de el daca lipseste o perioada, insa cateodata nu ne dam seama ce simtim pentru o persoana...mai ales cand intervine obisnuinta, chiar incepi sa crezi ca nu mai vrei sa fii cu iubitul tau...zic asta pentru ca mi s-a intamplat si mie, dar am avut o discutie serioasa de unde am inteles amandoi ca, desi era dragoste si respect, nu mai aveam grija unul fata de celalalt ca la inceput - micile gesturi si cuvinte de dragoste erau cam rare - si astfel eram amandoi frustrati...)
Banii...conteaza (nu putem trai fara ei, e clar), dar nu intr-atat incat sa destrame o relatie. Zici ca nu-ti convine ca el castiga putin. Discuta serios cu el pe tema asta. Cine stie, poate e si el deprimat, poate crede ca nu prea are sanse sa incerce altceva si are nevoie de o incurajare, de un cuvant bun (asta nu inseamna ca e mai slab decat tine si ca nu se descurca...ci poate e intr-o perioada mai proasta)
Gandeste-te mai bine inainte de a lasa sa-ti fuga ochisorii dupa altii...poate asta e iubirea vietii tale si nu ti-ai dat seama inca (stii cum se spune: "Iti dai seama ca iubesti pe cineva abia dupa ce l-ai pierdut")
Iti doresc sa fii iubita si sa simti ca iubesti!
Ada
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
louisea spune:
Ramnika.. da eu l-am gasit
incerc sa-te inteleg si pe partea materiala si intr-un anume fel iti dau dreptate...
nu stiu de ce mai ramai atunci cu el......
- daca asa a fost in cei 7 ani de cand timp sunteti impreuna slabe sanse sa se schimbe acum. daca ramai cu el asa vei fi si peste alti 3-5 ani vei zice.. de ce nu am rupt-o mai devreme.. sau te vei gandi cum faci si acum si iar vei amana..
- daca pleci de langa el acum vei ramane singura, o perioada dar dupa spusele tale cu sau fara el tot pe acolo e.. apoi vei gasi pe altul care va corespunde sau nu cerintelor tale...
parerea mea asa ca intre fete... gaseste-ti altul...
si ar mai fi.. dar mie ca sar fetele pe mine..
------------------------
poze cu Bandit
Ioana Sora spune:
Daca l-ai iubi cu adevarat, nu cred ca ai sta sa te gandesti cum o sa va descurcati financiar. Si nu e neaparat ca barbatul sa intretina familia. Daca va vedeti rar si tot zici ca va plictisiti, nu cred ca mutatul impreuna sau casatoria ar rezolva ceva. Daca nu ai simtit ca innebunesti ca nu l-ai vazut cat a fost plecat, o luna si jumatate parca, atunci... ce mai e de zis ? Sigur, dupa multi ani impreuna, nu mai poate fi ca la inceput, dar, dupa multi ani impreuna, trebuie sa aveti niste scopuri comune, niste planuri comune. Relatia mea a esuat lamentabil dupa 7 ani, nu ma simt in masura sa dau sfaturi, dar, din ce scrii tu, nu cred ca exista iubire intre voi, ci o relatie de dragul unei relatii.
criss spune:
Ramonika,
Nu intru in polemica, nu judec pe nimeni, mi-am spus doar parerea. Eu zic ca daca l-ai fi iubit l-ai fi impulsionat, l-ai fi ajutat sa isi gaseasca un nou serviciu de care sa fii si tu multumita, nu este de ajuns sa te lamentezi.
Cu drag,
Criss
smillaraaq spune:
Hehe, esti draguta!
Nu numai ca-l judeci pe el la rece (brrr! cat de rece!), dar cumva ne judeci si pe noi. Deja ne-ai impartit in "cele romantice" si "cele barbate" ...
Esti sigura ca te putem ajuta cu ceva?
Mie mi se pare ca tu esti deja hotarata :>
casandra spune:
Voi cum vedeti viitorul relatiei voastre? Sau nu v-ati gandit niciodata la un viitor impreuna. Daca nu, inseamna ca ati ajuns la sfarsit, doar ca va e jena sa va luati la revedere.