Cum eviti monotonia intr-o relatie de durata?
Raspunsuri - Pagina 3
MirelaV spune:
ori nu am citit eu cu atentie...ori nu pricep de ce nu stati impreuna
MirelaV
pupicei pe burticei
smillaraaq spune:
Mutati-va impreuna.
Chiar si dupa 7 ani de relatie, eu cred ca nu poti spune ca-l cunosti pe baiat pana nu stati impreuna.
Iar daca continuati cu relatia asta linistita si pe urma ... decizia iti apartine. Poti alege o viata comoda sau aventura, riscul pe care le implica despartirea si o (posibila) noua relatie.
Oricum ar fi, eu iti doresc bafta si sa fii fericita
infofun spune:
Mai si eu cu sotul facem zilnic acelasi lucruri, mai ales ca lucram si impreuna, si nu ne ducem nicaieri in afara orasului din lipsa de material, rutina exista, insa nu pot sa spun ca sunt plictisita.
Daca pleaca chiar si o zi imi lipseste enorm si ma gandesc doar la el, parca nu mai sunt intreaga.
Asa ca eu spun sa voi nu sunteti un intreg. Fluturii din stomac dispar, insa iubirea si grija pentru cel de langa noi e mult mai mare, devenim un intreg, si atunci cand unul nu e langa celalalt se simte enorm lipsa.
Nici noi nu ne-am trait tineretea, cum spunea cineva mai inainte, insa nu am trait-o pentru ca ne-am gasit repede, si am devenit de la prima privire un intreg.
NU simt lipsa distractiei sau a lucrurilor noi, decat foarte rar si atunci nu ma gandesc la o distractie decat incluzandu-l pe el, fara el nu m-as distra deloc.
Tu simti la fel?
Ca daca tu poti sta fara el si te poti distra foarte bine sau chiar mai bine in lipsa lui, atunci sigur nu e perechea ta.
Cand iti vei intalni perechea nu iti va lipsi nimic, rutina tot va veni insa nu vei simti asa acut, si in nici un caz nu vei spune ca esti plictisita.
Nu trebuie sa renunti la el, ci doar sa discutati si sa incercati sa va acordati o mai mare libertate. Tu daca iti permiti mergi cu prieteni la munte, el sa iasa cu baietii, si chiar sa aveti si niste relatii asa de dragul distractiei, nimic serios. Atunci vezi ce se intampla, si poate chiar asa veti cunoaste amandoi perechea potrivita.
Multa bafta!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
Ramonika spune:
Fetele mersi latoate pt sfaturi!
Dupa cum vedeti, parerile sunt impartite, ceva de genul: care sunt mai romantice, mai firave, zic sa ma mut impreuna, sau sa trec la alta etapa, sa fac ceva mai mult pt relatie; celelalte, mai active, mai curajoase si mai „barbate” zic sa ne vedem de treaba si sa ma despart. Acuma probabil raspunsul trebuie sa vina de la mine.
Hai sa fac o lista cu „pros & cons”:
Pros:
- ma iubeste, poate nu cu aceeasi pasiune ca inainte, insa ma iubeste;
- arata bine;
- se descurca bine la pat;
- nu bea, nu fumeaza (si asta e important pt mine, desi lucrurile se pot schimba);
- pot avea incredere in el;
Cons:- nu stie sa mentina relatia vie intre noi (in sensul sa nu existe rutina);
- avem asteptari diferite de la viata;
- este mai putin copt decat mine;
- castiga mai putin ca mine;
- nu are aspiratii prea mari de la viata, se multumeste cu putin (e cam lenes?!);
- ma trage inapoi, daca pot spune asa. Adica: eu vreau intr-un weekend la munte, el niciodata nu are bani pt asta; eu ies obosita de la servici, vreau sa mergem undeva cu un taxi, el nu are bani pt asta; acuma, nu ca astept sa imi plateasca el tot, insa nici sa-i platesc eu toate chestiile astea mereu;
- nu prea se straduieste sa-mi faca pe plac, deoarece este sigur pe mine, pe relatia noastra.
Cam asta, pe scurt. Se pare ca sunt mai multe chestii impotriva decat pentru, insa depinde si de greutatea fiecarui argument, nu?
Inca ceva: multe m-au intrebat de ce conteaza asa de mult banii. Poate in mod normal, n-ar conta, insa eu lucrez pe un contract care se va termina cam intr-un an. Parintii nu ma pot ajuta financiar. In caz ca nu imi voi gasi alt serviciu imediat, cine ma ajuta financiar macar un timp pana gasesc eu de lucru? Nu stiu, dar in conceptia mea, un barbat demn de tot respectul trebuie sa fie in stare sa-si sustina familia. Intr-adevar, se intampla sa ii mearga mai prost si barbatului cu serviciul si cu banii, dar macar sa fie ceva temporar, sa nu aiba ce sa faca, nu ca aici, in care el se complace in situatia asta si nu incearca deloc sa si-o imbunatateasca, desi ar avea posibilitatea.
Mersi fetele! Mai vb!
tata lu Toma spune:
Concluzia la care am ajuns eu, din cele spuse de tine, este ca el te iubeste iar tu nu !
Vrei un sfat ?
Fa cum crezi !
vlad
Androix spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Concluzia la care am ajuns eu, din cele spuse de tine, este ca el te iubeste iar tu nu !
Vrei un sfat ?
Fa cum crezi !
vlad
Si eu trag aceeasi concluzie. Stii care este ironia? El se complace cu un serviciu mediocru dar si tu te complaci intr-o relatie doar pentru ca este comoda.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
nikomiko spune:
Am citit si eu lista cu „pros & cons”.
Din pacate trebuie sa-ti spun ca-s cam dezamagita. Mi se pare ca in primul rand respectul tau pt. el cam lipseste. Si inafara de asta il cantaresti ca la piata (desi asta cred ca tot de respect tine).
Si atunci deja partea cu iubirea nu prea mai are asa mare importanta.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778
Nora spune:
Clar nu-l iubesti, doar ti-e comod. Argumentele tale "cons" sunt aproape toate legate de bani! Iar cele "pros" sunt cam subtiri. Pot fi gramada de barbati pe lume care arata bine, s-or descurca si bine la pat, nu beau, nu fumeaza si-n care poti avea incredere. E suficient? Poate pentru rolul de amic, prieten( ma rog, mai putin partea cu patul, dar mai poti sa stii), dar partenerul de viata e mult mai mult decat asta!
Eu zic sa-ti lasi ochisorii sa-ti fuga dupa altii(cum ai spus) si sa lasi si ochisorii lui sa fuga dupa altele. Dar din raspunsurile tale inteleg ca o vei mai scalda o vreme. Pacat, e taare frumos sa iubesti!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
louisea spune:
e clar.. cauta-ti altul care sa castige cel putin ca tine, care sa fie copt, care sa aibe aspiratii mari in viata, se straduieste sa-ti paca pe plac.... + pros-urile
bafta la gasit...
------------------------
poze cu Bandit