dereglare hormonala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Nu ma pot abtine sa nu raspund, desi nu stiu nimic despre aceste dereglari hormonale.
In primul rand, Ariela....ce ti-ar spune orice doctor este ca ai avut trei sarcini, deci poti ramane insarcinata, asta este un avantaj enorm chiar daca acum e ceva care "nu merge". E doar nevoie de timp si incredere.
Normal ca lumea te compatimeste daca te arati asa disperata. Daca nu doresti asta, incearca sa vezi ce ai acum....viata ta, familia ta, un sotz calm si rabdator, nu as zice ca nu stie despre ce e vorba, de aia e calm. E calm pt ca el crede in viitorul vostru de cuplu, si copilul desi se lasa asteptat, va aparea. A ales sa fie calm, pt ca vezi bine ca disperarea nu duce nicaieri. Rabdarea e cheia succesului in orice vrei sa intreprinzi in viata.
Un alt comentariu, repet...fara sa am cunostinte, e o simpla parere, poate de la tratamentele alea naturiste ai si dereglari.
Si acum un sfat, eu as renunta la orice pastile si tratamente naturiste, m-as pune pe vitamine prenatale, acid folic, as incerca un regin de alimentatie echilibrat, as include si ceva exercitiu fizic. As merge pana acolo ca m-as inscrie la un curs de yoga sau meditatie pt calmare si relaxare, si as astepta increzatoare. Si bineinteles...as vedea si doctorul.
Lucrurile nu sunt niciodata asa de negre pe cum le vedem, iti urez mult succes si multa liniste interioara si echilibru si toate se vor rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Azi e 20, ce ai facut Ariela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Draga mea Madalina,

Nu te supara pe mine, dar am scris ce s-a intamplat la medic, in capitolul " DISCUTII GENERALE " -DOCTORII ADEVARATI GHETARI.
Am scris acolo,pentru ca, din intamplare, LIANA30,deschisese cu o zi inainte un subiect ce mi s-a potrivit ca o manusa.

TE PUP

ARIELA

P.S. Sunt total in ceata,nu am rezolvat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ariela,si eu am progesteron 0.01...culmea ca am nascut si dupa un an cand mi-am facut progesteronul aveam aceasta valoare fff mica.Eu am fost cu analiza la Medsana la prof Ancar si el mi-a spus ca vand in vedere ca celelalte analize erau bune(estradiol,FSH,LH,prolactina)nu sunt probleme mari.Eu am avut probleme si inainte de a ramane insarcinata(prin FIV) dar la o sarcina artificiala problemele se corecteaza cu hormoni.La mine ciclul vine lunar.Am luat 3 luni utrogestan(3past/zi)pt ca ma durea burta de la mijlocul ciclului si sanii...semn ca ceva nu era in regula cu mine.Dupa prima luna durerile au cedat.Din iunie numai iau si vad ca abia in aceasta luna au inceput sa reapara dar fff slab.
Eu cred ca la valori asa de mici ale progesteronului trebuie sa luam mereu daca vrem sa facem un bb.
Am citi pe forum ca fetele iau din ziua 15-25 duphaston...nu stiu ce sa spun...oare trebuie luat impreuna cu ovestin(estradiol)?

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Gabita, nu am avut probleme de genul asta niciodata.

O singura data in luna mai 2003 nu au mai venit rusii, dar au recuperat luna urmatoare si de atunci a fost totul ceas( 27 - 28 zile ).

Dar acum de pe 23 august nici un semn.Si vad ca nici nu au de gand.Anul trecut cand am mai patit asta,doctorul mi-a dat 5 zile , 2 pastile pe zi de medroxiprogesteron.Dupa asta, au aparut.Acum sunt la un alt medic care a zis sa stau asa si sa consult endocrinologul.Sa-ti spun drept m-am cam saturat.Am obosit.Dau din belea in belea.
Cand am avut copiii mi-am batut joc de ei.Acum nu se mai poate.Mi-e frica si de fIV.Trebuie sa fac un imprumut la o banca pentru asa ceva
si nu-ti garanteaza nimeni reusita.Intotdeauna doctorii au o portita de scapare.Intotdeauna au scuza ca " asa a reactionat organismul pacientului ", nu ca nu au dat ei tratamentul potrivit.

Te pup

ARIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, stiti cumva ce semnifica un estradiol mic, sub limita inferioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ariela,eu zic sa mergi la un dr ginecolog care se pricepe si la analize hormonale.La mine cand s-a uitat Ancar pe analize mi-a spus ca progesteronul mic se rezolva pt ca celelalte analize sunt bune.Nu ai facut stimulari hormonale niciodata si monitorizari ecografice?La mine nu se maturizeaza foliculii suficient...

Despre FIV,nici eu nu am bani.Poate ca daca nu reusesc prin inseminare care vreau sa o fac in primavara o sa incerc iar FIV.Voi face un imprumut...am inteles ca pt 5000 euro se plateste 110 euro pe luna 5 ani.Adica,aproape tot salariul meu de bugetar si vom trai din salariul sotului...Si daca nu reusim?

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput