dereglare hormonala
Raspunsuri - Pagina 2
annaa spune:
Cel mai bine ar fi sa-ti gasesti un medic bun , si daca aceasta intarziere te chinui asa de munt poti sa iei progesteron, avand in vedere ca ai progesteronul asa de mic, si in cel mult o sapr. vor veni si trupele.
Dereglarea hormonala este ceva ce nu se trateaza intr-o luna doua, eu o am de cand ma stiu, si pentru a avea un bb fac analize si investigatii de 5 ani.
Ana
andra10 spune:
Ariela ,nu stiu cit de mult te incalzeste sa iti spun ca eu sint la fel in aceeasi situatie tot luna august e ultima mea luna de ciclu,daca citesti in urma la menstruatie intirziata fara a fi sarcina ai sa gasesti povestea mea.
Eu inca mai astept sa vedem ca zic eu poate ca ma sare o luna chiar daca nu mi s-a mai intimplat pina acum.
Dar oricum eu zic sa apelezi la un medic ,asa voi face si eu cit de curind si am sa te tin la curent cu ce tratament mi-a prescris.
Multa sanatate si fi optimista draga mea.
MadalinaM spune:
un articol ff convingator din FAs despre efectele branca-ursului.
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=577&&idart=4468&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=anexita
In + tb sa stiti ca e hipotensiv si trebuie luat in comb cu tinctura de maghiran(mai cautati voi in arhiva ca eu am pierdut articolul cu pricina)
Pe mine m-a convins si voi incerca(pt. ca, chiar daca nu a disparut de tot, mie mi se pare ca fluxul menstrual e destul de redus fata de cum era odata, in vremurile in care uram din tot sufletul fenomenul si ma intrebam de ce m-am nascut femeie...dar asta e alta poveste) Insa am o ? totusi, nefiind indicat femeilor insarcinate, in acele 2 sapt in care nu stim daca am reusit sau nu, ce facem? Poate cineva stie mai multe si ne ajuta!
Ruxel spune:
Ariela sapt. trecuta chiar a fost un reportaj la tv (nu mai stiu pe ce post, dar parca pe pro tv) unde se vorbea de faptul ca s-a interzis vanzarea de SUMAMED in farmacii - tocmai pentru ca este toxic -, dar ca multe farmacii il vand in continuare pentru ca au stocuri mari.
Asa ca intereseaza-te ce-i cu SUMAMED-ul asta, ca nu degeaba a sarit doctorita aia 10 m in sus.
Succes
Rozi spune:
NU era vorba despre interzicerea SUMAMED-ului, ci a VIOXX-ului.
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
Ariela spune:
Sa traiti,fetelor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii.
Situatia mea e aceeasi.Rusii nu au venit.
Eu m-am programat la un doctor endocrinolog la MEDSANA , marti ,pe 20.10.2004, la doctora BELUSICA ANCA.
O prietena a mea mi- a recomandat - o,pentru ca ea a fost multumita de dansa.Dar stiti cum este cu doctorii. Problema este subiectiva.Daca din intamplare tratamentul recomandat de un doctor face bine cuiva, automat doctorul este bun.Daca acelasi tratament aplicat altui pacient nu da rezultate,bineanteles ca doctorul respectiv pentru acel pacient nu este bun.Astept cu nerabdare sa - mi gaseasca si mie cineva tratamentul bun.
Voi ati avut de-a face cu doctora BELUSICA ?.Cum este ?.
Iau din proprie initiativa tinctura de coada soricelului si de muguri de zmeur.
Sunt total debusolata .Merg asa in voia vantului. Niciodata nu am fost intr - o stare asa de proasta. I-am cerut ajutorul LIVIEI, si astept cu nerabdare raspunsul ei.In rest nu mai am incredere in nici un doctor. Fiecare zice altceva,combate tratamentul anterior,si eu raman fara nici un rezultat. Nu stiu acum in ce stare sunt. DE ce nu vor sa vina nenorocitii astia de rusi?.
Am ajuns cu disperare sa - i astept, ca sa pot sa o iau de la inceput cum fac in fiecare luna.Va multumesc pentru raspunsuri si sa ne ajute DUMNEZEU sa devenim mamici.Daca obtin un rezultat bun va anunt imediat
VA PUP
ARIELA- sper o viitoare mamica
Ramonika spune:
Draga Ariela,
Ma confrunt si eu cu dereglari hormonale, desi nu se aseamana intru totul cu ale tale. Tu nu ai ciclu, eu am prea mult. Totusi, am si eu nivel de progesteron scazut, iar prolactina e prea mare. Apropos, ti-ai facut si prolactina sa vezi ce valoare are? Eu m-am mai documentat de pe net, am mai aflat niste chestii de genul:
- cand ai progesteronul mic, nu se produce ovulatia, deci nu poti ramane insarcinata;
- daca nu ai ovulatie, nu ai ciclu (sau ai foarte rar);
- nivelul de progesteron scazut il poate cauza prolactina marita, deci trebuie sa vezi ce e si cu asta;
cand ai prolactina marita, corpul tau se comporta ca si cum ai fi gravida sau ai avea copil mic. E paradoxal, dar asta e.
vezi te rog mai multe amanunte pe: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33584
am scris si eu despre problema mea, dar se pare ca nu prea stiu fetele multe despre asta. Probabil tre sa mergem la un endocrinolog, insa si eu sunt scarbita de fitzele doctorilor, dar, asta e, avem nevoie de ei.
daca vrei, scrie-mi pe mesaj privat, iti dau mai multe amanunte, desi si eu am nevoie de raspunsuri. Sunt si eu cu nervii la pamant, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta, ca innebunesc.
Oricum, pentru cresterea progesteronului, stiu un tratament naturist: tinctura de coada soricelului, 30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 100 ml de apa (10-15 zile, apoi pauza). Nu stiu daca da rezultate, eu am deja vreo 2 sapt. De cand iau tinctura asta, insa nu mi-am repetat inca analizele, o voi face in curand.
De unde esti? Eu sunt din Iasi.
Te pup! Astept vesti!
Ariela spune:
RAMONIKA,eu sunt din Bucuresti.
Multumesc pentru raspuns si informatii.Eu am luat pana acum atatea produse naturiste ( SPIRULINA,Q10,Ulei de catina,Gheara - matei, KAMAYANI,NAPRAZNIC,etc.) incat nu era voie sa patesc asa ceva.
Ar fi trebuit sa fac 10 copii pana acum dupa cate produse naturiste am luat.Acum nu mai am nici o schema de tratament,le-am luat pe toate
gramada. Sunt debusolata.Marti ma duc la un doctor endocrinolog.
Te pup
ARIELA
Tia spune:
eu am fost la Belusica Anca, ea mi-a demonstrat ca am ovulatie, chiar daca prolactina era la 54 (maxim 25), scapand astfel de dostinex dar pentru ca eram stresata si suspicioasa si vroiam neaparat sa iau ceva mi-a recomandat mastodynon. in 3 luni am redus prolactina la 24 succes!
craciunitza spune:
Draga Ariela,
In primul rand, linisteste-te. Esti foarte agitata si nu-ti face bine. Dupa cum vezi, nu esti singura in situatia asta. Nu este o fericire dar nu este nici o tragedie. Chiar si eu am trecut prin asta si am fost foarte furioasa pentru ca aveam un organism ceas si nu m-am asteptat la asa ceva.
Eu mi-am rezolvat problema cu doamna doctor Gilorteanu si ea mi-a spus ca stresul poate fi o cauza importanta in dereglarile astea.
Ai avut in ultima vreme probleme? Esti obosita?
Incearca sa fii optimista, crede-ma ca se va rezolva!
Ce ai facut, ai gasit un medic in care sa ai incredere?
Nu certati copiii cand viseaza!