Fete din Austria (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele
eh,a mai trecut un an din viatasi cu bune si cu rele.eu vreau sa va urez ca anu care vine sa fie plin de belsug,bucurii si ,mai ales,dragoste.
eu o sa fac revelionul la viena(sper sa nu se contramandeze)asa ca maine n o sa am timp.ne vedem la anu si sper si in realitate nu numai aici!

La Multi ani!

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza fetele!
Va urez si eu un An Nou fericit....care sa va aduca numai impliniri,bucurii...sanatate...si tot ceea ce va doriti voi!!!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Nu stiu daca mai tarziu am timp sa intru si de aceia va doresc acum LA MULTI ANI;sa avem un an mai bun,mult mai multe realizari si cel mai mult va doresc sa fiti sanatoase.Sper si ca anul ce vine sa ne uneasca,sa facem cumva sa ne vedem.
Noi petrecem acasa si spre norocul meu sotul gateste anul asta ,asa ca eu astazi imi fac de cap cu piticul.
Petrecere frumoasa la toate si un pahar in cinstea voastra-NOROC SI LA MULTI ANI.
Pupici dulci.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata fetelor!
"La Multi Ani!" , fericire, sanatate si tot ceea ce va doriti in acest nou AN.
Noi am sarbatorit ieri acasa si azi aveam de gind sa mergem un pic la plimbare insa momentan ploua la noi. Saptamina viitoare sotul e in concediu si vom merge citeva zile in Kärnten, sa schieze el cu Doris un pic. Va pup pe toate si va doresc inca odata un An Nou mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

LA MULTI ANI!

A inceput un nou an care sper sa aduca numai bucurii tuturor. De aici din Romania primiti va rog urarile mele de bine, sa va aduca acest an sanatate si impliniri atat voua cat si copiilor vostri!
Sper ca ati avut un debut de an nou pe placul vostru. In Romania nu am avut parte de zapada nici de Revelion nici de Craciun doar sporadic pe cate un varf de munte. In ciuda acestui neajuns am pasit in noul an fericita, alaturi de cei dragi, de cei pe care nu ii voi mai vedea peste mult timp.
Inca o data va urez toate cele bune si astept sa aud numai de bine de la voi!

Claudia

Mergi la inceput

La Multi Ani!

nici nu mi vine sa cred ca suntem in 2005!va urez toate cele bune,sanatate si impliniri pe noul an!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Am pus astazi niste poze,daca vdreti sa ne vedeti.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

buna fetelor,pe unde umblati?
eu am musafiri din ro ,prietena mea cea mai buna si am colindat o gramada si asa o sa fie inca vreo 2 zile.sunt obosita dar nu ma plang
alexa baiatul tau e bucatica taiata barbata tu,se vede cas l iubesti

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor va spun si eu cu intarziere La multi ani! Sa aveti un an bun, sanatate si cu multe bucurii si impliniri!
Eu am avut musafiri de pe la craciun pana ieri, azi zi libera iar maine plec la viena sa o iau pe mama. Sper ca ma mai degrevez putin de haosul de aici pentru vreo doua saptamani.

Sunt moarta de oboseala, tot ce imi doresc e sa am parte de un somn neintrerupt....asa, vreo 12 ore. Mai ales ca a inceput sa-mi faca tumbe noaptea.

Eu sunt mai bine, chiar mult mai bine...mi-a facut bine venirea prietenilor, m-au mai scos din monotonie.

Acum fug la culcare, caci maine calare pe tren dis-de-dimineata.

Numai bine la toata lumea!

Poze

Mergi la inceput

La Multi Ani celor cu numele de Ion!(daca aveti in familie)
cam liniste pe aici
mie mi au plecat prietenii,ieri am fost la münchen cu ei,a fost o zi superba !

o seara placuta

Mergi la inceput