un HELP pt divortz

un HELP pt divortz | Autor: Cristinutza25

Link direct la acest mesaj

AU!!!CE GREU E.DE CE?DOARE ASA DE TARE.CE GREA E DESPARTZIREA.DA.SINCER NICI NU STIU CU CE SA INCEP.DUPA CE AM FOST UMILITA DIN CAUZA CA AM AVUT PREA MULTA INCREDERE SI AM FOST O ADEVARATA NAIVA.BUN. UN SFAT PT. VOI DRAGUTZELOR.AVETZI GRIJA PE CINE BAGATZI IN CASA.EU...DA. SA VA SPUN POVESTEA MEA.CU 4 ANI IN URMA AM CUNOSCUT UN BAIAT FRUMOS,DESTEPT,CU O SITUATZIE FINANCIARA LA FEL CU A MEA.AM MUNCIT IMPREUNA,COT LA COT.TOTUL A FOST FRUMOS PANA AM AFLAT CA EL NU AVEA NICI UN FEL DE ACTE DE IDENTITATE.CUM?DA.ESTE KURD DIN SIRIA.DUPA 4 ANI DE CHIN,DE ALERGAT PRIN TRIBUNALE, JUDECATORII,IMI SPUNE CA EL NU MA MAI IUBESTE.DE CE?DA.A CUNOSCUT IN CASA LA MINE O FEMEIE....CINE ERA?FOSTA MEA COLEGA DE LICEU CARE ARE SI EA LA RANDUL EI UN BAIETZEL DAR CU 4 LUNI MAI MARE DECAT AL MEU.BINE.BINE.BINE.I-AM SPUS POTZI SA PLECI.NU,NU VREA SA PLECE CA EL ARE NEVOIE DE MINE.BUN CHINUL L-AM INDURAT APROAPE 2 ANI,PANA ACUM O SAPTAMANA,CAND M-AM HOTARAT SA BAG ACTZIUNEA DE DIVORTZ.CE A FOST FOARTE GREU A TRECUT.AM UITAT SA VA SPUN DOMNUL NU MAI ESTE CU ''DOAMNA''.ORICUM NU MAI ARE IMPORTANTZA.ACUM URMEAZA PARTEA GREA NR.2.AM RAMAS CU UN INGERAS DE BAIETZEL CARE IN URMA CERTURILOR A RAMAS CAM TRAUMATIZAT.DA ARE 3 ANISORI SI NU VORBESTE.DIN CAUZA PROBLEMELOR NU I-AM DAT PREA MULTA ATENTZIE ATUNCI CAND AR FII TREBUIT.VA DATZI SEAMA CE FEL DE MAMA SUNT?OK.NU VA MAI POT POVESTI,LACRIMILE AU INCEPUT SA-MI INUNDE OCHII.........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Cristinutza25,fii tare iubito.Divortul este foarte traumatizant mai ales atunci cind sint ceva ani in urma.Ai facut alegerea pe care ai considerat-o cea mai buna pentru tine si pentru ingerasul tau.Incearca sa fi puternica pentru copilul tau.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

nu inteleg, cum a putut sa se insoare daca nu are acte de identitate?

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Mai eu nu inteleg cum de va dati voi seama ca nu e adevarata povestea chiar si de la prima postare?! Ma rog poate aveti mai multa experienta in "domeniu". Nu stiu ce sa zic, intr-adevar sunt lucruri care nu se potrivesc in "istorie", dar poate ca nu a fost destul de coerenta in povestire. As vrea sa stiu daca e reala povestea, daca nu e...nu stiu ce ar avea de castigat cu o postare falsa, chiar ma intreb in ce consta satisfactia?!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Deoarece povestea e reala va rog sa va abtineti sa aruncati cu acuzatii nelalocul lor.
Daca aveti un sfat de dat sunteti bine veniti!
Cristinutza bine ai venit la desprecopii.com

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Orienteaza-te cat mai mult asupra copilului. Totul se rezolva in viata dar copilul tau poate pierde mult daca nu ai grija de el.

Eu sunt de buna credinta si sper ca e adevarat ce ai scris. Poate lipsesc niste elemente dar nu stiiu de ce ai fi inventat asa ceva.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Crstinutza,

Bine ai venit pe DC!
Iti scriu pentru ca am fost si eu in situatia ta, acum sase luni am luat hotarirea sa divortez si stiu prin ceea ce treci acum. De aceea imi permit sa iti dau citeva sfaturi constructive.

Divortul este o peroada grea... Pe "barometrul" stresului se afla la fel de grav ca o moarte in familie, ca un accident... Fiind o perioada dificila trebuie sa iti gasesti puncte de reper solide care sa te ajute sa iesi mai puternica.

O prietena buna te poate ajuta enorm, a vorbi despre ceea ce simti este bine. Cauta sa o faci constructiv insa. Vorbeste despre ceea ce simti cu mama ta, cu o prietenea, cu o sora.

Pe primul loc trebuie sa fie copilul!!! Acorda-i atentie, plimba-te mai mult cu el pe afara, va fi bine si pentru tine, joaca-te jocuri pentru virsta lui, cinta-i, citeste-i, fii vesela cu el, zimbeste chiar daca sufletul tau se rupe in bucati!!! Incetul cu incetul ai sa vezi ca te va ajuta si vei zimbi mai mult, chiar vei deveni vesela, zimbetul nu iti va mai fi fortat si mecanic!!!... Daca are probleme cu vorbitul, du-l la medic, nu e de gluma!!!

Iesi din casa!!! Nu sta in casa si plinge, nu te privi ca pe o victima! Este important felul in care te privesti pe tine insati!!! Esti o femeie!!! Prin natura sintem luptatoare, sintem cele care dau viata si au grija de pui... Ridica fruntea sus si fii mindra de tine!

Daca ai ales sa divortezi atunci nu trebuie sa traiti impreuna... Boala lunga, moarte sigura! Va veti chinui unul pe altul si veti chinui si copilul care deja a suportat mult stres! Aranjeaza-ti casa sau apartamentul dupa gustul tau, sau macar rearanjeaza mobila din casa... Scoate orice iti va aduce aminte de el, impacheteaza poze cu el, scrisori si alte sentimentalisme si pune-le intr-o cutie undeva in afara privirii tale daca nu vrei sa le arunci!

Cind te trezesti dimineata, chiar daca nu trebuie sa mergi nicaieri, aranjeaza-te! Pune-ti ruj pe buze, face minuni, crede-ma!!!

Pune muzica vesela si danseaza cu baietelul de mina, vorbeste-i pitigaiat, ca un caracter de pe desene animate, fa pe clovnul...

Implica-te in munca voluntara. Vei cunoaste multi oameni buni la suflet si te vei simti bine facind un lucru bun, dezinteresat!

Citeste! Mintea iti va fi ocupata de ceva care iti place si nu va avea timp sa mearga in amintiri si in pareri de rau...

Vorbeste pozitiv cu tine!!! Cind faci ceva gresit nu spune neaparat in mintea ta "sint o proasta".. "vai ce bleaga"... ci mai degraba spune "ia sa incerc asa"...
Da-ti credit pentru lucrurile pe care le faci bine, te va ajuta sa iti recapeti "self esteem"...

Ai rabdare cu tine. Fiecare femeie isi revine dupa divort la timpul ei, nu grabi refacerea si sa stii ca "cui pe cui se scoate" formeaza un cerc vicios cind vei avea nevoie de alt cui... Da-ti timpul necesar pentru a te vindeca inainte din toate punctele de vedere!

Daca imi mai aduc aminte de ceva, am sa iti mai scriu, deocamdata am scris pasii pe care i-am urmat eu si sa stii ca m-au tinut pe linia de plutire si m-au ajutat sa imi regasesc linistea sufleteasca.

Iti doresc numai bine!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ana te rog frumos sa te abtii de la comentarii rautacioase!
Dupa cum am precizat este un caz real si o persoana reala.
NU ne intereseaza comentariile in afara subiectului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Inainte de orice, gandeste-te ca in toate zilele te vei trezi alaturi de copilul tau, care iti va zambi.
El iti va da energia de a merge inainte, el te va calauzi. Cel putin instinctiv, vei face ceea ce este cel mai bine pentru el.
Desigur, ai fost intai femeie, acum eshti mama.

Curaj! Sa fii sigura ca ai luat hotararea cea mai buna!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ana, ce inseamna ca e cunoscuta prin alte parti? Daca e asa vorbeste cu moderatorii sa faca ceva ca sa nu mai pierdem vremea.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by ana l

mai, fetelor, nu-i mai dati sfaturi, nu va mai pierdeti timpul cu cristina, ceea ce spune ea e o telenovela. cristina e arhicunoscuta prin alte parti pentru felul in care profita de increderea oamenilor. macar sa fi venit si ea cu povesti noi ca pe astea le stie toata lumea

mamica lui Andrei

Esti absolut sigura ca afirmatia ta e fondata?O cunosti personal pe aceasta Cristina,ca sa faci astfel de afirmatii?In caz contrar,te rog frumos sa te abtii de la astfel de comentarii!
Multumesc!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput