Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
carmens spune:
Adriana sunt mamica de doar doua saptamani pentru ca am adoptat-o pe Otilia, poate asa trebuia sa incep. De aici si lipsa mea de experienta.
A si uitasem ceva, Otilia nu este constipata, face in fiecare dimineta in jur de 7-8, fara prea mare efort si tare.(scuze pentru atatea detalii, dar nu as vrea sa gresesc).
Carmen
ad_risnov spune:
Aaaaaaaaaaaaaaa, Carmen, am priceput! Felicitari, mamico si sa va bucurati de minunea care a intrat in viata voastra!
Eu zic sa nu-ti faci griji cu kk. Vorba lui Saphir, e mai important ca face si nu e constipata.
Iaurt inca nu i-ai dat?
Din ce scrii, mi se pare super ok cum manaca bebelina.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Danutza spune:
Draga Veve,
Pe noi unde ne-ai lasat?
Raina s-a nascut pe 26 februarie 2004.
Dar nu-i nici o problema.
Danutza & Raina
Andruska spune:
Mickyy imi pare tare rau ca ai problema asta si sper sa iei decizia cea mai buna si ptr bb si ptr tine. Doamne ajuta !!! Pupici Malinei . Tu ai nascut natural?
Ana vis-a-vis de regim eu zic ca nu mai este cazul. Eu am tinut numai 6-7 saptamani si gata, iar Matei papa de toate acum adica si conopida si mazare si nu are nimic.
Adriana eu pap acum cozonac de la tine si e super bun. De unde l-ai cumparat? Saru'mana si pupici lui Rares . Bona cand vine?
Eu am venit la ora 15,00 acasa, i-am dat lui Matei sa pape de pranz si acum face nanitza.
Cand se trezeste ii fac mamaligutza cu branza si CREMOSO, sper sa ii placa.
Carmen bine ai venit printre noi si felicitari ptr Otilia. Si Matei tot 500 ml de lapte bea pe zi si este OK, vb Adrianei nu am sa stau sa numar ml bauti. Bine ca bea, ca rau nu are ce sa ii faca.
V-am pupat pe toate si o zi super
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
carmens spune:
Multumesc pentru primire si pentru urari dar mai ales pentru ca m-ati linistit. Adriana am incercat sa-i dau iaut Danone simplu si nu l-a vrut, apoi am incercat cu cremoso si nimic, de fapt mai rau, ieri i-am dat Danonino cu caise si l-a mancat asa ca am sa merg pe asta deocamdata si am sa incerc mai tarziu cu iaurtul simplu.
Carmen
A_Iulia spune:
Carmen, bine-ai venit la noi! Sa-ti traiasca Otilica!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
saphir spune:
Carmen, mie mi se pare super ok programul de masa si ceea ce papa fetita ta. Felicitari pentru adoptie
...si cu kk e ok, e normal sa faca verde de la fier. Vroiam numai sa mai adaug, sa incerci sa nu ii dai prea multa smantana. Din cate am inteles de la mamicile de aici, nu e foarte recomandata pana la un an. Incearca sa inlocuiesti smantana din piureul de cartofi cu un bob de unt sau cu iaurt.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Mickyyy spune:
Merci de incurajari si pentru gandurile bune.
Andra, da, am nascut natural (cu epidurala, ce-i drept), asa ca din punctul asta de vedere n-ar fi nici o problema in pastrarea sarcinii.
Carmen, felicitari si bine-ai venit in randul nostru.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Andruska spune:
Mickyyy hai ca o sa fie bine ai sa vezi !!!!
Danutza bine ati venit si voi si va asteptam la povestit !!!!
Matei a facut putin nani si acum gata . Cand ma uit ce vreme este afara mi se taie elanul sa il scot chiar si ptr o ora , asa ca am senzatia ca vom sta in casa sa socializam pana vine tati si Andreiutzul.
Ptiu ce intuneric s-a facut ...
Cred ca am sa le fac baietilor mari niste cartofi frantuzesti...lui Andrei ii plac tare mult si....mie ce sa mai spun
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
A_Iulia spune:
Danutza, tu unde stai in Bulgaria, in Sofia?
Ca eu vin lunar la Sofia. Daca esti acolo, putem sa ne vedem candva.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre