Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara si bine v-am gasit!!
La multi ani, Alexandra, sa cresti mare, sanatoasa si desteapta!!!

Noi am fost azi in parc si am stat mai mult ca niciodata, adica de pe la 12 pana la 17,30, a fost o zi superba. Albert s-a simtit tare bine, s-a jucat pe iarba, in carucior, ne-am plimbat de manute, a dormit!!! Si eu m-am relaxat tare bine!! Mai vrem zile din astea, din pacate incepe saptamana de lucru asa ca...
A mancat si foarte bine !!
Tatiana, ce bine sa dormi toata noaptea!!! Eu nu mai stiu cum e!!
Elena, intr-adevar, Albert nu baga absolut nimic in gura, nici ce e de mancare. E bine intr-un fel ca nu stau cu grija asta , dar parca mi-ar placea sa rotzaie si el un biscuite ceva...Mi-e frica ca nu va manca singur ??? vedem noi, deocamdata nu are ce manca ca nu are dinti multi sa roada., ii da mami cu linguritza.
Ma apuc sa vedem un film "Tata pentru o zi" suna haios.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna seara

slaba activitate ... heheee... la voi a fost frumos poate ... la noi a fost frig si urit, a plouat, mai ploua.

noi am stat aproape numai in casa, Matei a prins gust de stat in picioare, iar noi nu avem mobile de care sa se agate ca sa se ridice, asa ca trebuia sa fiu disponibila pe post de suport. in plus m-a rupt de spate de cite ture am facut de minute. asadar ... incepe distractia premergator nu i-am luat si nici nu avem de gind. il pun pe tati sa-mi faca masaj in fiecare seara

vad ca noaptea nu se mai trezste decit o data ... ura ... spre sa nu se razgindeasca.

va dorim o noapte linistita

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Intram si noi pe fuga sa nu ratam sa-i spunem Alexandrei
LA MULTI ANI!
de la Cosmin si un mesaj tot de la el...C DXEDSXTDCD bvvi fcfcccccccccccc bqdz

Roxana, multa sanatate tatalui tau!

Eu sunt mai bine dar Cosmin e posibil sa aiba un inceput de rosu in gat... mai asteptam sa vedem ce si cum... nu are febra, e voios de nu se poate dar inghite greu si cateodata cu zgomot, parca ceva il jeneaza, stranuta mai des si cam atat... Totusi poate ma insel ca de baut bea chiar mult... cu mancatul sta cam rau (din cereale si piure mai mult gusta dar i-am dat iaurt natural cat a putut manca, altceva nu am ce sa ii dau ca sa ii placa) dar azi a baut peste 400 ml ceai.
Asteptam sa vedem ce va fi si daca continua mergem la dr.

Mie nu mi-a dat calciu sa-i dau... nu ma incanta deloc ideea de a-i da iar medicamente dar totusi o sa intreb. Nu-i dau decat Vigantol 2 pic si ca sa nu uit mereu i-l dau seara inainte de culcare.

Anda,Ioana baietii vostri asa fac ei, nu baga in gurita nimic sau ati reusit sa-i obisnuiti asa...? Al meu baga tot in gurita si e tare rau dar nu stiu cum sa-l dezvat... ii mai spun ca nu e voie , se opreste pe moment dar o ia de la capat imediat; chiar si hainele le baga in gurita iar daca are un jnur pe undeva nici suzeta nu-l poate inlocui. Ieri a dormit in carucior cu jnurul de la hanorac in gurita... daca era iarna turturi facea, asa era de ud!:))))

Ioana, am vazut si eu pozele... Doamne ce draguti sunt ei, acolo mici si singurei in picioare! Pacat ca nu apar amandoi in reclama!

Noapte buna la mamici si bebici!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Alex!!!
Sa cresti mare si sanatoasa, sa-i bucuri pe mami si tati zi de zi si clipa de clipa.

Roxana, sa va traisca minunea!!!

Noi am fost azi super ocupati: vizite facute si primite. Asa ca suntem rupti de oboseala.
Maine o sa povestim mai multe si despre noi.

Pupici si somn usor tuturor.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara

LA MULTI ANI ALEXANDRA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA-I BUCURI PE PARINTI TAI!!!!!!!!!

la noi o zi obisnuita RACHELLA se cocoata peste tot... baga in gurita tot ce apuca si ce se poate iar cu premergatorul alearga de zici ca se
da in caruselcam atat despre noi fug la culcare si va dorim o noapte linistita....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

LA MULTI ANI MARIA ALESSANDRA!
Buna tuturor fetelor! Felicitari Arturicii! Deja se prefigureaza o cariera, nu? Noi suntem bine, Diana are deja 2 dintisori jos si e tare mindra de ei, ii arata tuturor... Ieri i-am dat prima data spanac si i-a placut tare mult, asa ca am pus la congelat pentru ea pentru iarna, ca noua nu ne place.. Si am facut si zacusca.. Asa ca am si eu o intrebare: cind putem sa le dam zacusca, avind in vedere ca are vinete, voi aveti idee? E cam timpita intrebarea, dar gindindu-ma ca e facuta de mine, si peste iarna nu prea sunt legume multe.. Ma rog...voi ce legume le mai dati, in mincare, in afara de ardei, ceapa, rosii, spanac, pastirnac, patrunjel, telina?

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

LA MULTI ANI, MARIA ALESSANDRA!!!!
Buna dimineata!!!
La noi a fost o noapte cu treziri tare dese, ca niciodata, nu plans , dar trezit de tzitzi. Nu s-a fi saturat aseara?? Se poate si asta, asadar s-a trezit din ora in ora, cred.
Ana, eu in ciorba, ii mai pun :conopida, dovlecel, fasole pastai , cateva boabe de mazare, nu toate odata. Despre zacusca nu stiu ce sa zic, eu zic ca nu e chiar indicata, acum depinde si de cum e facuta. Unii o fac cu ceapa prajita, ulei mult si asta chiar nu e buna. Daca e mai dietetica, cu totul foert, sa nu fie prajit ...atunci doar vinetele ar fi problema. Intrebam de vinete, nu stiu de cand se dau.
Helen, nu l-am invatat eu pe Albert sa nu bage in gura, nu stiu cum as fi reusit, el singur a considerat ca nu e bine!!
Pana la 6 luni si el baga in gura tot.De atunci nimic, adica de la primul dinte.
Anca, vezi ca trebuie sa fii tare rezistenta sa-l plimbi de manute pe Matei in fiecare zi. Eu nu as rezista, ca el vrea numai sa mearga. Eu cred ca premergatorul e o buna investitie, si nu cred ca ii intarzie dezvoltarea psihica, asta e prea de tot, ce legatura are?? Asta scria in articolul de pe prima pagina. Nici macar ca ii intarzie mersul singur, am vorbi cu destule persoane care l-au folosit si, din contra, au invatat sa merga mai repede.
Nu stiu daca invata sa mearga mai repede sau nu, dar pe mine ma ajuta tare mult, mai pot sa-mi fac si eu treaba, nu as putea in nici un caz sa stau aplecata cu el de manute atata timp. Nici in premergator nu-l tin toata ziua, dar ma salveaza de multe ori.Eu il sustin.

Ce bine ca am fost ieri afara atata timp, am fost si pentru azi, ca e tareeee urat!!
Nu are nimic, noi sa fim sanatosi!!! Va pup!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata si de la noi !!!!

Ioana sunt super pozele cu Arturicii . Cand putem vedea spotul?

Noi suntem bine, cam maraiti dar ne dau noua dintii si ne potolim. Imi pare rau ca cu vremea asta nu prea o sa mai putem iesi afara insa noroc cu tarcul .

Altfel, tot weekendul am fost la gratare si ne-am simtit tare bine.

Sambata am avut si ziua de vizita medicala si dna Angela ne-a prescris FIER HAUSSMANN + vit C dupa care vom face o cura de Ca Gluconic. S-ar putea mai mult ca sigur sa facem si un D3 - daca stiti pe unde pot gasi, imi spuneti? Am inteles ca se gaseste mai greu .

Gata, am fugit la treaba - pupici la bebei si o zi usoara celor care muncesc

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme pe care i-am ratat.

Sorry, v-am urmarit de la distanta in ultima saptamana dar n-am avut nici timp si nici dispozitia sa postez.

Astazi am revenit la birou, asa ca poate voi avea mai mult timp de stat la taclale, desi nu prea am dispozitie.
Mi-am gasit bona imediat, si culmea mai buna decat prima (noroc chior, ca altfel nu-mi explic). Si ca sa fie treaba treaba la 3 zile dupa ce-a plecat, ma suna bona veche sa-mi zica ca e in concediu, n-am priceput eu prea bine daca d-na unde a plecat a dat-o afara de tot sau doar a amanat-o cu cateva saptamani...oricum nu ma mai interesa.....cum si-a asternut....asa sa doarma.

Astea au fost vestile bune. Ca de-acum incolo vin doar de-alea rele. Tot week-end-ul m-am luptat cu o masea rebela....am fost la dentist, de la curent am facut o infectie urata. Asa ca m-a pus pe antibiotice si am intrerupt alaptatul si se pare ca am pierdut si laptele cu ocazia asta . Sau poate ca motivul real e altul. Mie trebuiau sa-mi vina rusii de vreo saptamana si ceva. Asa ca dupa vreo 3 zile de intraziere fac primul test...iese negativ. Asa ca atunci cand m-a luat durerea de masea m-am repezit in algocalmine si antibiotice, ca nu mai rezistam fara sa iau nimic. Sambata m-apuca niste greturi de zile mari...asa ca duminica repet testul de sarcina...si....cum era de asteptat....2 liniute.
Poate ca in mod normal m-as fi bucurat (pentru ce eu imi mai doresc un bebe, chiar daca nu chiar asa de repede), dar la tona de medicamente care am bagat-o in mine.....
Deja nu mai stiu ce vreau, tati nu prea e de acord sa-l pastram acum, eu ma tem de urmarile medicamentelor....dar pe de alta parte mi-l doresc prea mult ca sa ma reped sa fac avort.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Monica, am si eu o intrebare. Mazarea, conopida, fasolea, varza baloneaza si fac gaze, e indicat sa le dam bebeilor, ca eu stiu ca am citit ca nu e bine sa maninci nici macar daca alaptezi, ca-i indoi de stomac..Nici nu stiu ce sa zic, ca eu o mai alaptez pe bebe, si salivez dupa o fasole si ma cenzurez..
Mikky, vorbeste intii cu ginecologul si apoi luati o hotarire, si ginditi-o bine... Mie una nici acum nu mi-au venit "rusii" de cind am nascut... Dar daca as ramine, sigur l-as pastra..

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput