Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Dorsilia spune:
merci, asa zice si sotul meu ca seman a araboaica mai mult decat a romanca si glumeste cu soacra-sa, zice "ati fost pe la mare cand ati proiectat-o pe Lia?"
Dorsilia spune:
ai vostri pui strang ochii cand ii duceti afara la plimbare sau nu-i deranjeaa lumina naturala ??
cateva glumite:
O fetita discuta cu profesoara ei despre balene.
Profesoara spuse ca e fizic imposibil ca o balena sa inghita o fiinta umana, pt. ca - desi este un mamifer f. mare - gatul ei este f. "mic".
Fetita raspunse ca Iona a fost inghitit de o balena.
Iritata, profesoara spuse din nou ca o balena nu [poate inghiti un om, este imposibil dpdv fizic.
Fetita spuse.... "cand ajung in Rai, o sa-l intreb pe Iona."
Dar profesoara o intreba: "Si daca Iona a ajuns in iad?"
Fetita raspunse: "Atunci o sa-l intrebi tu..."
O educatoare de gradi isi supraveghea copiii din clasa, in timp ce desenau. Se plimba din cand in cand uirtandu-se la lucrarea fiecaruia.
Cand ajunmse la o fetita, aceasta lucra cu spor, asa ca educatoarea o intreba ce era in desenul ei...
Fetita raspunse: "Il desenez pe D-zeu". Educatoarea statu o clipa si zise: "Dar nimeni nu stie cum arata D-zeu."
Intr-o clipita, fara sa ridice ochii din desen, fetita raspunse: "Nu-i nimic. Vor afla peste un minut..."
Un profesor la "scoala de duminica" discuta cele zece porunci cu copiii de 5-6 ani. Dupa ce le explica porunca "Sa-i respecti pe tatal tau si pe mama ta", intreba "este vreo porunca ce ne invata cum sa ne purtam cu fratii si surorile noastre?"
Imediat, un baietel (cel mai mare din familie), raspunse: "Sa nu ucizi!"
Intr-o zi, o fetita isi privea mama, in timp ce aceasta spala vasele.
Dintr-o data, observa ca mama ei avea cateva fire albe, in contrast cu parul ei brunet. Se uita la mama ei si intreba contrariata: "De ce ai fire albe, mama?" Mama ii raspunse: "Pai, de cate ori faci tu ceva rau si ma faci sa plang sau sa fiu trista, unul dintre firele mele de par devine alb"
Fetita se gandi la chestia asta pt. o vreme, dupa care spuse: "Mama, atunci cum de TOATE firele de par ale bunicii sunt albe?"
Copiii au fost toti fotografiati, iar profesoara incerca sa-i convinga sa cumpere fiecare o fotografie de grup. "Ganditi-va ce dragut va fi sa va uitati la ea cand veti fi toti mari si sa spuneti... asta e Jennifer, e avocata...sau asta e Michael, e doctor..."
O voce subtirica din spatele camerei striga: "Si asta e educatoarea... si e moarta" :-(
O profa preda o lectie despre circulatia sanguina. Incercand sa explice clar tema, spuse: "Acum, clasa, daca voi sta in cap, asa cum stiti, sangele va cobori acolo si ma voi inrosi la fata."
"Da", raspunse clasa.
"Atunci de ce cand stau in picioare in pozitie normala sangele nu mi se duce in picioare?"
Un baietas raspunse: "Finca picioarele nu-ti sunt goale pe dinauntru..."
Copiii strateau la coada la pranz la cantina unei scoli catolice.
La capatul mesei se afla o gramajoara de mere. Calugarita scrise un bilet si il puse la tava cu mere: "Luati numai UNUL. D-zeu se uita./vede"
Mergand mai departe in lungul cozii, la celalalt capat al mesei se afla o gramajoara de praji cu ciocolata. Unul dintre copii scrisese un biletel: "Luati cate vreti. D-zeu se uita la gramada de mere."
cristalina spune:
Nu le place sa stea cu okii'n soare!...:)
Pe buburuza o deranjeaza cand ii bate soarele'n oki. Se stramba si daca nu intorc carutzul incepe sa chiraie!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
leeloo2004 spune:
Intru repede ca de obicei ca sunt aproape de masa lui Stefan - el maninca acum la 4 ore, asa ca tot mai am si eu timp sa mai fac cite ceva.
Azi-noapte a dormit uimitor de bine - s-a culcat pe la 23:00 si s-a mai sculat la 06:45 - nici nu stiam ce-i cu el. E drept, ca de ceva timp se scula pe la 4:30-5:00, dar asa mult n-a dormit niciodata - ce n-as da sa ramina asa...
Azi trebuia sa mergem la dispensar pentru evaluare, dar uite ca e vreme tare urita, asa ca am sa-l duc miine dimineata daca nu ploua.
Fug ca s-a trezit "monstruletzul" si vrea sa pape...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dorsilia spune:
Monicooo, e frumoasa foc grasuna ta. E tare muschiuloasa si ochioasa si-i cam place de pe acuma dezbracata si in apa.
Iar tu ai un par superb, des si cretuliu...super-super
lia si danut
cristalina spune:
Multumim frumos...Muschiuloasa ca ma'sa si okioasa ca ta'su!...hihihi
Io ma uit la Nea Marin Miliardar si tot ma distreaza desi e a mia oara cand il vaz...:)...o fi de la ploaie, o fi de la inghetzata!?...:)
Gabriela, pai incepe sa mai elimine din mese ca sa le fixeze pe cele 5 principale...O zi mananca pe la 4 dimineata, una pe la 5, alta pe la 6 ...pana ramane definitiva numai masa de 6...sau 7...:)
Asa vazui io ca incearca sa faca buburuza...(inca nu i-a reusit in totalitate...hihihi)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
bunny spune:
Si al meu flacau sufera la soare...taica-su da sa-i imprumute ochelarii lui de soare...
am si eu o intrebare....al meu pitic nu vrea sub nici o forma sa stea pe burta - ( cind avea citeva saptamini dormea ziua pe burtica nu avea nici o problema) . E ceva grav in asta? Inainte de baie la masaj sta ptr citeva minute...dar ziua de nici o culoare ? ceva sfaturi?
Mani si Alex - (smecherul)
3 luni
rain spune:
pana la urma a mancat Ventuzica la ora 1 si de atunci doarme !!! cred ca de la ploaia asta e asa somnoroasa
Roxi, si noi avem 2 suzi, ca altfel cu una nu ne descurcam! pupacim Ghindocu' suparat pe mami uituca!
Papa, mari sinteti mey ...stati in fundulet, bravo!!!! mai pune si tu poze cu Mielu ...6 kg ??? hai ca abia astept sa o vad cat de mult a crescut!
Mani, nu e nici o problema daca nu vrea pe burtica, tu sa incerci in fiecare zi sa-l asezi asa, macar pentru cateva minute!
Monicule, zici tu ca de la suc a inceput sa aiba scaune mai dese? ca moata mea are la 3 zile, oare cand vom incepe cu sucurile se vor inmultii si scaunele? nu de alta ...da mine imi place cum e acum, rar si mult!
Lia, e normal sa-i deranjeze lumina, sint mici acum! ne deranjeaza pe noi ....
nu-mi dau seama cu cine seamana Danut, vino cu el pe la Bucuresti sa va vedem face to face !
bey, io observ ca la toate a aparut menstruatia, sint singura la care nu i-a venit?
pupici, ma duc sa bag botu' intr-o farfurie cu smantana ...tocmai ce-am mancat o para!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
carmenutaa spune:
fetelor n-am mai intrat de vreo luna pt ca am fost pe la soacra-mea in Focsani iar acum nu va mai gaseam. vad ca puiutul meu nu mai figureaza pe lista puiutilor de iulie (pe 29 0 desi alta data era.acum avem aproape 2 luni si jum (5600 si 63 cm ). Matutul meu e cumintel in general,cam rasfatat ( ii cam place in brate )dar acum a inceput sa stea singurel jum de ora sau chiar mai mult, sa se uite pe pereti si la tv.nu-l mai las sa se uite ca asa mi-a zis dr dar cand il pun cu spatele isi intoarce capul sa se uite.ii place cu muzica sau sa fie ceva pe fundal, altfel se plictiseste.
am facut si noi vaccinul la 2 luni, l-am comandat pe cel strain si nu a facut nici un pic de temp, iar urm intepaturii de-abia se vedea. a fost linistit in seara aia, a ras era jucaus, ce mai, bine ca nu a avut nici o problema.
eu ii dau sab simplex decat de vreo 2 ori pe zi pt ca nu prea are nevoie. nu prea plange fara motiv iar dc il iei putin in brate s-a rezolvat. de fapt nu e de ajuns sa il iei ci sa te plimbi cu el prin casa.
acum doarme si cate 7-8 ore pe noapte dar adoarme tarziu, dupa 11 noaptea. adoarme dupa baita si masa dar se scoala in maxim un sfert de ora si apoi are program de ras si de alintat pana adoarme.
mananca decat lapte de la mine si ceiut si vad ca e f bine. singura problema e cu un ochisor, are canalul lacrimal infundat si ii pun picaturi de cand aea 2 sapt si ii fa si masaj la ochisor dar nu ii trece. oftalmologul mi-a zis ca dc nu i se desfunda pana la 3 luni o sa il desfunde cu o sonda.pediatrul mi-a zis sa mai astept ca dc ii baga sonda ar trebui sa-i faca si anestezie si nu e chiar placut pt el. nu prea stiu ce sa fac. ii curge din ochisor mereu si i se lipeste cand doarme.stiti ceva de problema asta?
am sa mai scriu dar s-a trezit puiutul si tb sa manance. l-am pus in scaunelul de masina si ii place f tare cum se balanseaza, adoarme mereu acolo. nu-l pun prea des pt ca cred ca e cam micut sa stea asa indoit.desi face progrese si iasi tine capul aproape singur , doar cand e prea toropit ii cam lene.
va pup deocamdata