La France (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tot eu.

O carte nou aparuta si semnalata de Nouvel Observateur.
http://permanent.nouvelobs.com/conseils/livres/obs/2085/lect2085_098.html br /

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Chiar e o surpriza aceasta aparitie. Versiunea în limba româna nu am "vazut-o" decât la televizor, însa zic eu ca e semn bun daca a aparut si aici. Sper sa mi-o pot cumpara la Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Din pacate, dupa Rom libera de ieri, stocul deja s-a epuizat. Si eu care deja planuisem cui o fac cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, dar nu-i cam scumpa cartea asta? 28€???
In sfirsit, pentru cine cistiga bine...

Emisiunea de ieri seara ne-a facut cinste, pacat ca scenele erau cam lungi si statice... Cred ca multi au preferat sa se uite pe TF, la metoda KUOE. Era de departe mult mai palpitant...
M-a impresionat mult profesoara aceea de franceza de 83 de ani care visa sa calatoreasca in Franta de cind avea 17 ani si a predat toata viata ei franceza fara sa fi pus piciorul in Franta... Visul i s-a implinit abia cind era la pensie, la 70 de ani! Of, m-a intristat... Ea si multi altii care au suferit ca ea...

Oana draga ma bucur ca ajungi usurel la termen! Ai grija in continuare de tine si de bebe!

Elena, mult succes in noile cursuri! Daca ai nevoie de noi, suntem aici!

Va si va invit la partea a 21-a.

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput