La France (20)
Raspunsuri - Pagina 14
emoison spune:
Oana sa vezi tu numa' ce-o sa se joace baiatu si cu una si cu cealalta, mai ales daca ii inviti si prietenii...
Syb, poti sa-mi zici si mie ce-i cu faimoasa ta semnatura, pe privat of course? Imi pare rau, dar am pierdut faza...
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
Corina spune:
Sybille,mie mi-a placut semnatura ta,zau!!!Dar cica nu dadea bine!Lasa ,ca noi am inteles oricum.
Elena,ce ai mai facut cu stagiul?
Pupici la frantuzoaice!
Corina si Anna nazdravana!!
Aurelia spune:
Elena nu stiu daca o sa te consoleze cu ceva sa-ti spun ca am trecut si eu prin "cautatul de stage" prin minune eu l-am gasit o data joi inainte de lunea de inceput ......acum insa de exemplu trebuie sa incepem peste o saptamina si sintem trei care nu-l avem inca ,e drept eu n-am trimis decit 20 de scrisori si am dat vreo 30 de telefoane ,dar am colege frantuzoaice cu permis de ani de zile care au trimis si 80 de scrisori cum zicea Siby si tot nu au stage inca ....eu chiar am avut inainte colegi care n-au gasit deloc si noi am fost in stage iar ei .....au stat pur si simplu acasa s-au au venit cite o zi doua la scoala ........
Acum m-am mai obisnuit si resemnat cu stagiile daca nici miine nu-mi raspunde "ultima speranta" ma duc si eu luni la scoala (dupa vacanta ) si ......astept ,profa are ceva relatii pe undeva si de bine de rau trebuie sa ma ajute sa gasesc !
Ei bine eu trebe sa caut stage la fiecare trei saptamini (ha! ha! ,pe asta il caut din luna iunie!!!)
Daca acum te simti mai bine sa stii ca este situatie generala cu stagiile ,ma bucur sincer ..........
Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
Otilia spune:
Elena draga, vino sa faci stagiul la mine acasa!
Uite aici ca au mai facut-o si altii:
http://www.forums.assistante-maternelle.org/viewtopic_17490.htm
http://www.forums.assistante-maternelle.org/viewtopic_11206.htm
Depinde ce fel de stagiu cauti... Uite ce zice cineva aici: "Il s'agit d'une jeune qui est dans une Maison Familiale et Rurale et qui est dans la filičre "aide aux personnes". Elle doit m'accompagner dans mes taches quotidiennes." Eh, ce zici?
Fetelor, nu uitati, intr-o jumatate de ora incepe emisiunea pe France 2 (double-je). Comentariile dupa...
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Chuny spune:
Mai, ati auzit voi ca mâine la Star Academy va fi O-Zone???! Daca e asa, abea astept. Azi m-am întâlnit în oras cu multi români si mâine seara vin toti la mine ca sa facem galerie!!!
Oana, am ajuns prea târziu, nu te mai sun.
Elena, urmeaza sa primesc un mail de la cineva care a lucrat mult ca assistante de vie. Din pacate cred ca ajunge cam târziu raspunsul.
emoison spune:
Otilia, Sybille , sinteto niste dragutze! Ideea e ca ieri, pur si simplu din intimplare, am gasit un al curs, care n-are nici o legatura cu assistante de vie, insa are legatura cu constructiile (cu specializarea mea), asa ca azi o sa vad in ce conditii si cum/daca il pot face.
Ideea cu stagiile era ca ANPE nu mai deconteaza transportul, cel putin pina la sfirsitul anului; daca nu, mi-as fi putut gasi stagii mai apropare de mine, dar depindeam de orarele de car (de exemplu, la 20 km de mine era o maison de retraite, dar m-ar fi chemat de la 6 dimineata, iar eu aveam primul tren sa ma duc acolo la 6 si 20...de aia ziceam ca ma handicapeaza serios faptul ca n-am permis, ca daca as fi avut, mi-as fi largit "raza de actiune", si tot as fi gasit ceva pe linga mine... Va mai tin la curent deseara!
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
lu.more spune:
Oh, Elena,pai daca e sa fie in constructii, vino aici!
Patronul meu cauta de mama focului un stagiar si nu a dat inca peste unul care sa corespunda. Ca sa nu mai zic ca daca-i bun, vrea sa-l angajeze de adevaratelea! Hai, zau, nu vrei sa te muti mai la sud-est ??? Sau incercam prin corespondenta ... :)
Aseara am adormit, bineinteles si tot bineinteles am uitat sa inregistrez reportajul di Ro. Cum a fost ?
O zi buna.
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
oana cretu spune:
Buna dimineata! Va scriu cateva randuri pe fuga, ca trebuie sa ma duc la dr.
Eu am ramas placut impresionata de reportaj, mai ales de discutiile cu studentii romani. De fapt cu toti cu care reporterul a tinut discutii. Au aratat ca francofonia in Romania nu e de acum, ci de ani de zile...Ca majoritatea vorbesc limba franceza, si o vorbeau bine, mai putin accentul, dar se intelegea. Sunt mai multe de zis, dar trebuie sa plec. Initialul este ca au aratat ca suntem un popor inteligent, cultivat. Pacat ca a fost la o asa ora tarzie, si au ratat multi francezi asta.
Sibylle, trebuia sa ma suni, ca m-am culcat la ora 2 sa vad Star Academy in reluare ca azi nu ajung sa o vad. Eu inregistrez emisiunea vinerea mereu, asa ca o sa fac si eu galerie trupei O-Zone. Daca vrei, suna-ma pe la ora 12:30, ca poate plec iar dupa aceea.
Va pup!
oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor.
Am vazut aseara o parte din emisiune, destul de ciudat filmata, mai ales la scenele de exterior. Pacat mare caci cartierul si mai ales bulevardul sunt foarte frumoase.
Azi e ultima zi inainte de vacanta !
Va pup pe toate.
Mik.