La France (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Tonia, poate ai bafta: pe forumul romanilor din Frantza a aparut ieri urmatorul anuntz:

Salut !

Cautam chiriasa nefumatoare pentru colocatie in apartament de cinci camere (4 dormitoare + sufragerie), in prezent locuit de trei romani (2 baieti si o fata, tineri salariati).
Complet mobilat si echipat (frigider, aragaz, masina de spalat, microunde, pian, chitara, TV + DVD, calculator + Internet ADSL), 300 euro /luna.

Adresa : Antony (RER Les Baconnets, linia B)
Tel : 01 46 74 55 89
Alexandra : 0611 53 06 75, alexandra_rosian@yahoo.com
Adi : 0663 91 33 50, aditoma@yahoo.com

Scrieti-ne sau sunati-ne daca va putem fi de folos.

Poate nu s-a dat inca!!!

Pupi, si cand vii in Frantza, punem de-o intalnire :D

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Multumesc,oLo! Le scriu acum! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Fetelor, cursul meu cred ca o sa ia un sfirsit prematur, fiindca nu mi-am gasit stagiile de care aveam nevoie...

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si nu te ajuta nimeni? Despre ce stagiu e vorba? Daca tin bine minte despre ce curs era vorba...stiu ca e de lucru în domeniul asta. Nu te da batuta asa usor, chiar în seara asta vorbeam cu cineva care a trimis O SUTA (o suta) de scrisori pt a-si gasi un stagiu, iar primele 80 au fost raspunsuri NEGATIVE. Ïntr-un final si-a gasit. Te rog mult sa nu renunti!

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Syb, sintem 5 din 10 doar la noi in grupa care sintem "calare" pe aceeasi zona, si stagiul incepe luni...am sunat peste tot pe unde as fi putut sa gasesc un stagiu, asa cum sint eu "per pedes", da' se si uita cis la CV-ul meu doar la faptul ca scrie "permis B en cours", pur si simplu nu mai am unde sa caut!!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Elena, imi pare tare rau ca nu gasesti stagiu... Iti tin pumnii sa gasesti ceva pina luni!

Fetelor, nu uitati ca miine seara pe France 2 este o emisiune Spéciale Roumanie: "Double-Je"

"FICHE PROGRAMME

DOUBLE JE - Culturel ©

Date : 21/10/2004
Horaire : 22H45 - 00H15
Durée : 90 mn
Showview : 7548905.

Invités: Alexandra Calinescu, professeur de littérature française; Lidia Cioccoiu, directrice éditoriale de Polirom; Alex Leo Serban, critique cinématograpique; Maria Luiza Zan, chanteuse. Partant à la découverte des pays francophiles de l'Europe de l'Est, Bernard Pivot commence son périple par la Roumanie. Il se rend à Iasi, ville universitaire située au Nord-Est du pays, non loin de la frontière avec la Moldavie, qui possède une très longue tradition de francophonie et de francophilie. En Roumanie, l'apprentissage du français a longtemps servi les desseins de feu Ceausescu, qui désirait ainsi se démarquer de Moscou, qui voulait imposer le russe à ses pays satellites. "

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Elena nu renunta asa usor!da-le telefon ,insista ,ce nevoia ca doar cind esti in stagiu muncesti pentru ei pe gratis!!Ai incercat si la crese ? Sau numai la case de batrini?
Iti tin pumnii!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu iti tin pumnii, Elena, in continuare! Pana reusesti! Si vezi, sa nu ma lasi prea mult cu pumnii stransi, ca mai trebuie sa il mangai si pe Seb sa se mai potoleasca din cand in cand.:))

Merci, Otilia pentru informatia cu emisiunea din seara asta, nu stiam.

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Fetelor, sinteti niste dragutze, multumiri speciale Corinei si lui Sybille
Conform principiului, "un shut in c... = un pas inainte", o sa ies eu cumva din impas, poate ca o sa aleg un alt curs mai interesant, dar mai departe de casa (si lansez un apel pe aceasta cale: e cineva din/linga Le Mans?)
Scriu de la scoala (azi "navigam"), m-am grabit ca sa-l poti mîngîia oe Seb, Oana, si mingîie-l si din partea mea!

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare fetelor.

Elena, imi pare rau ca nu-ti gasesti stagiu, nici macar unul mic. Curaj, ca va veni si vremea ta.

Mersi Otilia ca ne-ai spus de emisiune, ma voi uita sigur ca sa-mi vad orasul.

Acum iar dau fuga ca tot in treaba o tin.

Mik.

Mergi la inceput