La France (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fac scoala cu monitor si cursuri de cod.

Da, Lu, acum nu mai am probleme cu pedalele. Doar ca ma concentrez prea mult asupra masinii, decât la ceea ce e în afara ei. Sper si eu sa mearga mai bine, ca altfel nu stiu.

:-) Deja mi-am propus pt miercuri sa nu mai stau pe volan, cu nasu-n parbriz, ci sa încerc sa ma las pe spatarul scaunului, ca sa ma pot uita si la oglinzi din când în când...ca sa vad daca mai am ruj pe buze, evident! la ce v-ati gândit voi???

Lasând gluma la o parte, miercuri voi încerca sa conduc stând mai relaxata pe scaunul...masinii...nu al meu! Haideti, ca fac glume cam fara perdea. O seara buna!

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nadine Casa de piatra !!!
Mare surpriza mi-ai facut caci uitasem data.....sa-mi fie rusine !
Esti asa cum te stiam eu ,doar mai frumoasa un pic ,i-mi place cum ti-ai coafat parul si cum i-ti sta .......mi-e drag de tine si pot sa-ti spun ca si meseria ti-ai ales-o bine caci .......sigur copii te adora!!
Sa fiti fericiti pina la .........nesfirsit chiar !
Sibylle ......eu si acum mai am emotii cind sint la volan si sint singura .......astazi chiar am exagerat am depasit doua masini care mergeau prea lent si am vazut apoi ca un pic mai inaintea lor sint si doua tiruri incarcate asa ca am ramas pe stinga la 130 pe ora cam vreo 6-7 km si pot sa-ti spun ca-mi dirdiiau si mie minile pe volan,si-mi batea inima ca la o hoata!!!!!
Iar tu vrei sa te simti bine dupa 3 lectii de condus?!
pai ar fi o nedreptate pentru noi astea care ne mai tremura chi.....ii inca!!!
sper ca intelegi ce vreau sa spun si nu iei "mot ŕ mot"!!!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Of ,mai fetelor ,da mult ati mai scris!!!Trebuie sa recuperez Ca eu de ieri dupa masa am avut treaba cu jandarmeria!!!Nu va ginditi ca am facut prostii!Am facut pe interpretul pentru trei romani!!Sper sa nu ma mai sune in curind,deocamdata mi-a ajuns!

Nadine,casa de piatra!!!Frumoase pozici!!Mariage plouvieux,mariage heureux!!!

Elena,nu te descuraja,lasa ca gasesti tu si stagiu si de lucru!

Sybille ,cind povestesti despre condus,imi inchipui cum o sa fiu eu peste vreo luna cind incep orele de condus!!!

Va pup pe toate

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet! Este superb sa-ti ureze asa frumos romani de-ai tai! Multumesc mult, mult!

Corina, da multi romani mai ai tu pe acolo prin zona!
Ma bucur ca te apuci si tu de condus!

Aura, nu-i nimic ca ai uitat, te inteleg ca esti ocupata si e normal!De meserie.., nu am simtit ca am fost facuta pt asa ceva sau poate sunt eu perfectionista..Intr-adevar, copiii ma iubeau! Dovada ca am primit mesaje in ziua nuntii de la cativa, ceea ce m-a uns pe suflet!

Sibylle, tu esti o tipa tare, nu pot sa cred ca ti-e tie teama de asa ceva! Putintica rabdare, e normal la inceput! Lulu le-a zis bine!
Si, cum ti-am mai spus, sunt mai tari frantuzoaicele astea decat tine? Nu vezi cate stau la volan! Hai, curaj, ca dupa ce iei permisul te astept la mine!

Elena, merci mult pt informatii! Chiar azi am fost la primarie si, desi nu aveam pasaportul sotului(mmmmmmm...ce frumos sa spui "sotului", ca ma saturasem de "prietenul" meu)si nici factura de Edf, mi-au dat acea récépissé! Urmeaza sa primesc o convocare pt analizele medicale obligatorii care se fac la Rennes, dar asta cam in doua luni!Nu stiam excat cu Assedicul cum e, de fapt nu prea stiu cu ce se ocupa! Eu am crezut ca pot sa ma inscriu deja la anpe!
Sincer, si eu sunt tare speriata cand ma gandesc ce ma asteapta de acum incolo, ca m-am saturat de stat acasa dar nici nu stiu spre ce domeniu profesional sa ma indrept!
Ce mi se pare ciudat ca, daca nu v-as avea pe voi care ati trecut prin asa ceva sau daca nu mai aflu ceva pe la cursul de franceza, as fi foarte dezorientata!Unde oare poti sa aflii toate lucrurile astea? La primarie?

Inca o data va multumesc din suflet! Si voua multa fericire si multa sanatate!
Va pup!Noapte buna!

Mergi la inceput

Apropo de tradus, la mine e al doilea an când fac voluntariat pt o asociatie. Chiar saptamâna trecuta vorbeam cu un tip din Moldova care înghitise niste lingurite ca sa nu-l trimita în tara. Si eu trebuia sa îi explic sa nu mai faca asta, ca n-o sa-l ajute cu nimic, însa nu mi-am dat seama în ce hal era de disperat.

Iar duminica seara mi-a povestit Sasha, un Moldovean chirurg la urgente la Nantes, ca l-au adus pe un compatriot de-al lui, care se spânzurase. Era vorba de acelasi tip. Mi-a parut asa de rau de el, mai ales ca vorbisesem cu el, si nu am pus suflet mai deloc, îmi facusem doar datoria. Siu ca în Ro aveam rata cea mai mare de sinucideri din Europa la persoanele în vârsta, oamenii o duc greu, dar în Moldova e si mai greu. Ce trist!

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Merci les filles! Sunteti comori la casa omului. Sa vedem ce zice sotul iar eu va datorez date despre sejurul la Paris!
Bisous!

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Buna seara Franta! Ce mai faceti, dormiti deja? Oana, sper ca esti bine, ca nu te-am auzit azi. Eu iar am ora de condus, mâine de la 18h. V-am pupat.

Nu mai stiu nimic de Samsara7, mai stiti voi ceva de ea? Cred ca e o femeie deosebita, mi-a scris o data un mail foarte frumos, sper sa fie ok.
Noapte buna!

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Servus,
Am repostat subiectul aici!
Sunt de mult pe forum dar acum am si eu o mare problema. Sunt medic rezident si am trimis in vara ceva CV-uri in Franta in vederea obtinerii unui post.Pana acum am primit doar cateva refuzuri si majoritatea m-au tratat cu indiferenta. Pana luni cand am primit un telefon de la o secretara a unui profesor care ma intreba daca mai sunt disponibila pentru inceperea unui stagiu in spitalul lor de la 01.11.2004 ! Mare surpriza ! Si placuta ! Problema e ca am nevoie de ajutorul cuiva care este deja la Paris pentru ca eu acolo trebuie sa ajung la inceputul lui noiembrie (Salpętričre). Daca stie cineva un loc unde pot sa ma cazez… Asta este ceea ce ma roade acum cel mai tare. Eventual sa imi inchirieze cineva o camera mai avantajos pe undeva… Habar n-am cum o sa fac, efectiv nu am nici o idee si am zis sa incerc si cu voi. Poate ca cineva care locuieste in Paris poate sa ma ajute sa ajung si eu undeva sa dorm si apoi sa ma prezint la job pe 2 nov.Sper ca voi primi un raspuns de la voi si pentru asta va multumesc.

Mergi la inceput

Bonjour Tonia! In primul rând felicitari pt stagiu, stiu de la prieteni medici care au facut stagiul pe aici ca le-a fost cu adevarat util.

Sper sa te ajute fetele din Paris cu idei despre cazare, sa vedem cine are o idee. E cam greu sa gasesti pt o perioada mai scurta, deci în primul rânt trebuie sa spui durata stagiului. Daca nu ma însel e pt 6 luni, nu? In zona Pariziana e cam scump, oricum, bine ar fi sa ceri informatii chiar de la spitalul la care vei lucra. Poate îti vor gasi o camera chiar la spital. Revino, te rog, cu detalii.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sunt bine, stati linistite, dar ieri am avut o stare proasta, am citit tot ce ati scris, si imi pierise cheful sa scriu. Samsara7 e bine, a avut niste probleme cu telefonul si netul, dar am vorbit cu ea si va reveni in curand printre noi. Si ei ii este dor de discutiile de aici, de voi. E o scumpa, intr-adevar, are un suflet extraordinar.

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput