menstruatie intarziata fara a fi sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Andra, eu nu inteleg o chestie: de ce a zis doctorul ca nu ai ovulatie din cauza progesteronului mic? Nivelul lui creste dupa ovulatie deci nu inteleg de ce ar declansa ovulatia, nu?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

e invers, oana beu.. daca ovulatia nu se produce, progesteronu' nu creste.. mi-a explicat si mie un endo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pai si io zisei acelasi lucru cu alte cuvinte, e firesc sa nu creasca daca nu e ovulatie, da' dom' doctor al Andrei i-a zis ca ea n-are ovulatie din cauza lui(?!) Sau a vrut sa spuna ca isi da seama din valoarea mica a progesteronului ca de fapt n-are ovulatie? Adica un rezultat asa mai dupa colt:)) Eram confuza si de aia intrebam::)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Fetelor, doctorul a ajuns la concluzia ca am progesteronul mic dupa analizele de singe pe care mi le-a facut,mi-a zis ca se prezinta ca la o femeie care ar fi la menopauza...nu am inteles eu asa de bine explicatiile lui stiintifice....oricum ovulatie eu nu am de multi ani chiar daca cu ciclul pina acum nu am avut nici o problema.Daca am facut stimulare am ovulat 3 luni din 5 luna asta se pare ca a fost aia fara ovulatie dar deocamdata nici ciclul nu mi-a venit asa ca .....ce sa fac astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

eu acum chiar ca nu mai inteleg nimic...

pai eu am ramas gravida...deci ovulatia produsa...apoi pierdut bb...ca progesteron mic... endo zicea ca progesteron mic, inseamna corp galben prost...

acum m-am zapacit de tot, mai explicati, pleaseeeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Eu ce sa mai zic!!!!
N-am mai avut ciclu de pe 13 august, ma dor sanii de mor de vreo 3 saptamani si totusi nu sunt insarcinata. Am facut pana acum 2 teste si ...negative! Nici nu stiu ce sa mai cred! E adevarat ca in ultimul am , cam jumatate din el a fost un ciclu haotic, fara a fi insarcinata, adica venea ba la 39, la 41 de zile, chiar la 46!
Am citit aici pe site despre sarcina fantoma, nu inteleg cum se poate intampla asta!
Oricum cat de curand merg sa fac o ecografie sa vad ce se intampla pe acolo!

iulia

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

S-ar putea ca testele sa se insele. Exista un procent de 1%. Iti doresc din tot sufletul sa devii.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Fetelor m-am hotarit si miine am sa mai fac un test asa de control si apoi ma gindesc ca e musai ca saptamina viitoare sa ajung la doctor sa vad ce se intimpla cu mine am aproape 50 de zile de la ultima menstruatie.
Daca nu e sarcina exista oare medicamente care sa declanseze ciclul?Voi stiti ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu luam trei file de progesteron atunci cind ciclul meu uita sa ma vina.Si uneori uita cite 6 luni!Probabil ca mai exista si alte medicamente....
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Andra, ai facut testul? Cum a iesit?Hai spune-ne ca suntem curioase si nerabdatoare sa aflam vestea cea buna!

Mergi la inceput