Mamici din Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Scuze de intarziere. Nu e Sofi de vina pentru pauza luata. Nu am fost acasa, am fost pe la mama.
Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit si pentru atatea complimente - ce mai, in seara asta sarbatorim, de bucurie!
Cristina, eu pe forum am mai intrat, dar nu stiu daca am mai postat aici, la mamici de Constanta pana acum, dar nu cred. In schimb va citeam, dar necunoscandu-va, nu mi-am permis sa ma bag in vorba. Azi insa mi-am luat inima in dinti, mai ales ca te-am gasit pe tine aici...Am mai intrat pe Mamici de iulie-august 2004, dar acolo majoritatea fetelor sunt din Bucuresti, asa ca mai greu cu intalnitul...Apropos, eu am nascut in Bucuresti, prin cezariana. Povestea pe scurt a evolutiei dramatice si a sfarsitului fericit al acestei sarcini se gasesc la Mamici de iulie-august2004, dar poate ma adun si o povestesc mai pe larg aici.
Alte poze cu Sofi nu am acasa , sunt la birou in calculatorul sotului, trebuie sa mi le aduca si le voi posta atunci.
Cris, daca nu ma insel si locuim pe aproape - eu stau la Poarta 6, langa Liceul Navrom.Poate ne intalnim zilele urmatoare, dar pana vom reusi, mai comunicam pe forum. Acum fug, ca trebuie sa-mi culc fata. Noapte buna, vise placute...puricii sa (nu) va sarute!

Mada si Sofi, maine 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neata mamicutelor!

As fi vrut sa spun ca Alexia a dormit toata noaptea, pentru ca nu a plans deloc, s-a trezit totusi, s-a dat jos din patut, fara sa planga si am crezut ca o ia prin toata casa prin bezna, dar nu a facut asa, s-a sprijinit de patul nostru si lasa capul pe saltea, motaia pe pat. Apoi se tinea de pijamaua mea ca sa se urce in pat. Am luat-o si se facea ca se culca pe perna lui tati. Ceva o deranja, am dat-o cu gel, ca nu a vrut ceai( nici rece, nici cald), si s-a mai foit ceva vreme in tot patul nostru si a adormit la picioarele noastre.
Cum sa inteleg intamplarea asta, o toana de dinti sau ca-si dorea sa fie cu noi in pat???
Azi vine buni sa stea cu Alexia cateva ore ca eu sa mai alerg pentru permis si alte mici probleme, asa ca am sa intru dupa-amiaza sa va mai "vad".
Vremea vad ca-i urata, dar nu scapam de iesit afara, ne infofolim bine, cu toate ca nu prea-i convine, simte ca are mai multe haine pe ea, de fapt geaca o deranjeaza, parca-i robotel.
O zi buna, va doresc!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Crix, eu cred ca Alexia si-a dorit sa va simta langa ea pt. ca avea un disconfort la dintzishori.

Mie mi-ar conveni mai mult sa mergem la Marlen si Andreas dupa 15 cand termin eu serviciul, dar daca stabiliti ceva , imi fac timp si trag o fuga sa ma intalnesc cu voi din timpul orelor de birou ca sunt f. aproape de spital.

Mey, fetelor, atata sunt de idioata si de inculta ca va spusei ca plec sa vad Amsterdamul care-i capitala Olandei si cand colo e Haga, unde eu deocamdata n-o sa ajung.
Liris, mama, unde esti sa ma pui la punct ?
Pana la urma ai mai venit vara asta prin Constanta ? Tu pe unde ti-ai petrecut concediul / vacanta ?

Pupici tuturor !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza.
Crix, si eu zic ca piticutza vroia sa fie cu voi si din cauza de dintisori. hihi, abia astept sa se ridice si al meu pitik, macar in fund.
totusi, se pare ca a devenit la el un obicei sa se intoarca invers in timpul noptii (ieri a fost a treia oara) - piticii vostri au facut asa ceva? oare s-o simti mai bine invers? am sa fac experimentul asta....sa vad daca se mai intoarce!
Laura....wow ce misto!!!!! o sa iti placa la nebunie dar ia-ti haine groase si mai ales impermeabile!!! ca nu cred ca o sa ai timp sa stai cu deschide umbrela-inchide umbrela. sa faci poze cum stii tu, da?
Crix, bafta la alergat la acte azi!
Tania, ce mai zici?
Gabi, imi pare bine ca ti-ai schimbat job-ul, erai cam stresata in ultimul timp! conteaza enorm sa iti placa ce faci!
azi ne incapatinam si noi sa iesim cu toate ca iar bate vintul asta rau....o sa apelam la hanorac!
pupicei si o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata!
Azi am fost fericita: bebica mea m-a lasat sa dorm pana la 9! Mai nou, da drumul la tzatzica si rade la mine, da din gurita de parca ar vrea si ea sa vorbeasca!
Aseara ma speriasem putin, cand i-am facut baita am vazut ca avea buricutul inrosit inauntru, intre pliuri, nu si de jur-imprejur. Azi dimineata am vazut insa ca nu mai e rosu, slava Domnului!Cred ca sunt cam panicoasa, dar cand e vorba de iubirea mea...Ce sa mai spun ca am cam racit la restaurant duminica - la botez - si se pare ca i-am dat si ei.
Cristina, fata ta e scumpica tare. Am vazut-o in poze si mi-o imaginez tinandu-se de pijamaua ta, prin casa...probabil o suparau dintisorii si a simtit nevoia sa fie langa voi.
Roxanaz, a mea nu se misca in somn, dar de fapt nu are cum, ca eu o infas noaptea, ca altfel nu doarme, isi da cu mainile peste fata si se sperie. Dar cred ca o sa incerc o noapte sa nu o infas, sa vad ce face.
Revin putin mai tarziu, am putinica treaba!

Mada si Sofi, 8 saptamani azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

LAURA, POZA CU NR. 69 SUNT FLORI DE GENTIANE!!!!!!
mey, asta-i numele meu si n-am ajuns sa le vaz in realitate. tre'sa-mi dai itinerariul.

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:


Buna ziua la toate mamicile din Constanta!

Ati fost sa o vedeti pe Marlen?

Pe 29 sept a nascut si Iulyp (Aura) o fetita Nicoleta (am anuntat pe forumul mamici de sept-oct 2004).Am fost sa le vad si totul era OK. Printesa era o lungana de 51 cm. Auras a nascut doar cu moasa...dar mai bine povesteste ea cand intra pe forum.

Nu prea pot intra des pe forum DC...de' serviciul ne omoara.

Am o intrebare la voi: cunoasteti pe cineva de la casa de pensii Constanta?
Am "lupte" cu resursele umane de la mine de la servici cu privire la stabilirea cuantumului indemnizatiei de maternitate... de parca nu ar fi aceeasi lege 19/2000.

Pupici la mamici!
Georgeta & bb 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Georgeta, eu sunt angajata Casei de Pensii! Vrei sa te trimit la cineva sa te lamureasca cu speta ta sau sa trimiti omul de la resurse umane de la voi?

De un an sunt in cresterea copilului, cu noutatile nu stau prea bine, dar daca vrei ma interesez sau iti fac legatura cu cineva sa te lamureasca.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tatiana, in jurul virstei de 3 luni se produce o scadere normala in productia de lapte. daca incepi sa bei din nou ceai de fenicul/anason/chimen si o pui pe Bianca des la san se va restabili la cotele normale. dar de ce ii dai si lapte praf, nu ii mai ajungea al tau?
iar in ceeace priveste ridicatul, eu cred ca vrea sa se ridice in fundulet. ati incercat sa o sustineti citeva minute asa? doar citeva minute pe zi nuii dauneaza, se plictiseste si ea, vrea sa vada lumea altfel...eu vad si pe al meu care da din picioare in scaunel, zici ca vrea sa o ia la fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana, bia vrea sa stea in fundulet! Nu o ridica in picioare, sprijin-o de perne, dar putin aplecata pe spate, ca daca sta prea dreapta va cadea in nas.

Lapticul! Asta-i riscul biberonului! Treptat sanul nu va produce la fel daca-i suplimentezi cu lapte praf. Eu te-as sfatui sa-i dai treptat cat mai putin lapte praf, de fiecare data in completarea sanului. Pune-o cat mai des la san si las-o sa traga ea cat mai mult, doar asa se formeaza alt laptic, deci se adapteaza sanul.
Ai obesrvat vreo modificare la somnul ei din timpul noptii? Eu pana aproape de 1 an nu am dormit deloc o noapte intreaga.
Noi tot Milumil i-am dat Alexiei, pe la 5 luni, la inceput doar la masa de seara, iar cand se trezea in cursul noptii san de cate ori dorea ea. Deci somnul de baza era intre biberon si primul supt. Aveam tendinta sa cred ca nu mai e sufucient lapticul sau ca nu-i consistent, dar nu era deloc asa. Sunt doar grijile de mamica incepatoare.
Am vazut pozele cu Bia, e tare frumoasa! Dar are cu cine semana! Cu s-a comportat la botez? Dar voi ati avut emotii?

July, eu credeam ca incepi serviciul dupa 15, dar vad ca ai luat-o de la inceputul lunii!
Cum e cand revii la servici? Dar Teodora simte schimbarea asta? Buni vine la voi sau invers?

Fetelor nu v-am explicat de ce eu si Figuelle(Madalina) suntem asa de incantate de regasire! Am fost colege de liceu si prietene totodata! Dar si la inceperea liceului tot o regasire a fost, pentru ca am copilarit impreuna( ea venea pe strada mea la bunici). Vorba ei, asa-i destinul, se despart si se unesc cararile omului cand nici nu gandesti!

Alexia nu este in apele ei! July, sa stii ca i-am facut si urocultura si coprocultura si analizele sunt bune! In cursul zilei doarme putin, cat sa-si incarce bateriile, iar apoi e maraita, ma chinuie pana seara. Adoarme la 10 si se trezeste la 8, ea care dormea mai mult dimineata, plus trezirile gen surpriza de aseara. Cred ca am fost norocosi noaptea trecuta! Dinti avem 7, adica 4 sus si 3 jos, iar ce urmeaza sa apara nu stiu, ca toate gingiile sunt inflamate. Daca-i dau ceva sa manance mai mult roade si da pe jos, nu inghite ca omu', efectiv toaca cu dintii( biscuiti, coaja de paine, covrigi, chestii tari).
Chiar asa comportamnet special din cauza dintilor! Eu m-am obisnuit cu trezitul, maraitul, dar alte mamici din parc daca le povestesc ce a facut in ultimele zile cred ca are ceva copila, ca nu-s dintii. Ma baga la dubii! Pediatra mi-a spus ca dintii nu cresc constant si ca sunt normale manifestarile astea neregulate ale ei, ca durerea este ca un impuls neregulat. Poate sa o doara azi o ora, peste trei zile 5 ore, si tot asa.

Tania, sa stii ca nu am rezolvat acolo unde m-ai trimis tu! Cica nu au un specialist din lista celor trecuti in fisa si sa merg sa caut unul si ei vor face restul. Am apelat in alta parte, daca nu rezolv facem cum ai zis tu.
Nu mi-ai spus despre alocatie, ca ai mai facut? Ai depus cererea? Daca nu, eu inca te astept sa mi-o aduci! Niciodata nu-i tarziu, doar ca mai amani tu inca o luna. Eu am fost azi la servici si a trebuit sa le promit colegelor ca pana la salariul urmator trec cu Alexia pe acolo, deci imi dai si hartia ta.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput