Mamici de nov-dec 2004(65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor imi tremura mainile si picioarele de numai pot de frica
Adineauri a fost cutremur, de nea zgaltait de-abinelea
Bits ai simtit cutremurul;cum ai reactionat;eu tocmai scriam mesaj, si eram pe la jumate cand a inceput mai tare, l-am lasat asa jumate mesajul si i-am dat drumul si vroiam sa inchid calculatorul si sa-mi fata si sa fug afara; al meu sot se impacientase si se uita sa vada daca nu cade ceva, lustre, si altele;dar a fost OK., doar frigiderul ni s-a deschis, dar m-am speriat ca niciodata

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

IONELE-ROXANA azi nu stiu ce am avut dar am fost gand la gand cu toata lumea: MICHE, o colega de servici si cand am deschis sa intreb unde esti ca nu te-am mai vazut pe aici, ai aparut. Mai e mult la poveste...

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Laura,noi la capitolul sex….mai rar.Acum cred ca sunt 3 saptamani de cand n-am mai prestat.Nu cred ca m-ar durea ceva dar a inceput sa-mi fie cam frica sa nu declansam cine stie ce.Lunile trecute a fost OK,dar pe masura ce sarcina a inaintat….am inceput sa am rezerve la capitolul asta.

Mai fetelor,de cand v-ati colorat numele,abia se mai vede scrisul,ati remarcat?Mai ales la cele care ati ales culoarea albastra.Sau verdele ala inchis.Please nu va suparati pe mine ca va spun asta,dar inainte,necolorate,numele erau mult mai clare si mai lizibile.

Eu n-am probleme cu patatul pe fata sau cu cosurile.Nici macar cu vergeturile,desi n-am folosit pana acum nici un fel de crema.Ce ma omoara pe mine nu sunt chestiile estetice,ci arsurile la stomac.

Bits,dupa cum arata burtica ta in poze….si eu zic ca bebe e baiat.Dar… nu se stie niciodata.

Ela,eu azi I-am cumparat lui bebe cadita din aia simpla,adica dreapta,nu ondulata pe margine.

Si pe mine ma cam doare burta si se cam intareste cand stau mai mult timp pe scaun,la 90 de grade.Ori eu asta fac zi de zi la birou.De la ora 9 la ora 18.Ma mai ridic,ma mai misc,dar cea mai mare parte a timpului asa stau si cica nu e bine.Incerc sa stau mai pe spate,dar e o pozitie cam nefireasca pt a lucra la un PC.

Care e treaba cu ceaiul ala de anason?La ce ne trebuie?

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Ionela-roxana stai putzin linistita... cred ca te-ai speriat rau...

AD_RIANNA mie imi placea tare mult de tine cu roz de ce te-ai schimbat in verde... Nu zic ca e urat cu verde (MONICA iti sta bine) dar era super cu roz.
M-am uitat la pozele tale... esti o slabuta care nu stiu cum are putere sa duca o asa burta maricica... Mai poti?... Si cred ca mai creste... Sa-ti dea Doamna-Doamne putere sa duci cu bine sarcina pana la termen... Ca iti trebuie putere la o asemenea burtica...

Mergi la inceput

Feliss astept cu mare placere continuarea ei, bineanteles daca se poate
Mai fetelor este bine ca pute-ti dormi; eu cu atata treaba....;
la noi in ultimul timp a plouat ffff. mult, asa ca daca nici azi nu o scoteam pe Arisa afara nu mai aveam trai; ne-am plimbat impreuna, ue pe jos, ea cu bicicleta, am adunat ghinde, am fost in parc, dar nu era nimeni, am facut cumparaturi(i-am cumparat alte creioane colorate, si ce bucuroasa era), am venit acasa, si desena la masa, iar eu am bagat repede la masina cateva rufe, si cand m-am intors ea adormise cu creionul in mana, pictand
Ma doare in partea drapta, sub coaste de numai pot, dar incerc sa ma tin tare, dar parca nu mai pot face fata la viata de zi cu zi

roxana

Mergi la inceput

MONICA acum ne-ai parasit tu pe noi? Abia astept sa vii in tzara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

roxana, ce m-am speriat cand am citit de cutremur! intai am citit mesajul si pe urma am vazut cine l-a scris... si locatia!
ca eu n-am simtit nici celelalte cutremure din ro, de saptamana trecuta... am zis: domne, sunt culmea!
sper ca sunteti bine cu totii, da?

cadita: eu zic ca e mult mai buna cadita dreapta, din 2 motive:
1. o folosesti si dupa ce creste bebe
2. e mult mai ieftina!

cea "ondulata" e buna primele luni, si ii mai trebuie o chestie care se lipeste de ea cu ventuze, ca sa fie sustinut bebeul... acuma, pentru cele care nu veti avea ajutor la baie (pe sot sau pe mama) e utila, ca trebuie 4 maini la baita lui bebemic...

Mergi la inceput

Gandacelule sa stii ca nu trebui neaparat sa faci fata ca sa ai pofta de somn;eu la Arisa nu dormeam mai deloc, dar de data asta as dormi dar numa o aud pe Arisa "mama nu ai voie sa dormi", "scoalate!!!!", si numa' incepe sa traga de mine;sau chestia cu burta, iar nu este o lege ca daca faci fata sa ai burta labartata(asa se spune, ca daca esti lata in spate ai face fata, iar daca burta este tuguiata faci baiat); la Arisa nu am fost lata, nu m-am patat si am nascut fata; da data asta burta are o alta constructie; chiar adineauri m-am uitat la ea sa vad cum este, si parca bebe in interiorul ei er juca x si 0

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna fetelor, vreau sa va intreb de ce nu intrati in CO Medical ptr ca o mare parte din voi aveti nr. de sap. corespunzatoare si poate va prinde bine sa va odihniti mai mult si sa nu mai stati pe scaun atatea ore..daca puteti sa-o faceti eu zic ca merita 'odihan dinaintea furtunii' :)))
..eu am terminat cu munca sap asta si tare bine este, intr-adevar tb sa-mi gasesc ocupatie ca nu sunt obisnuita sa stau degeaba dar, este bine..dorm cand imi este somn, citesc, ma uit la TV...
..apropo de suportul de cadita, eu il am si este ca un fotoliu de plastic si se lipeste de cadita cu niste ventuze, e haios..este ptr varsta de 0-07 luni..
..am observat ca in magazinul Titan sunt lucruri de bb f bune si ieftine fata de alte magazine

pupici
laura, 34 sap,DPN 14-18 NOI,Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

in sfarsit s-a terminat fimuletzul si a adormit si alex al meu...problema e ca daca a adormit la ora 17 de pranz cand s-o trezi? iar cand se trezeste are chef de toate alea si eu o sa fiu terminata... si buba mare si urata e cand o sa adoarma la noapte...om vedea...trecem noi si peste asta...
deci eu sunt verde si urata si ma papa vaca
roxana, linisteste-te, stiu ca e nasol la cutremur...nici eu nu prea le simt gandcacico...dupa aia cand vad lumea panicata ma sperii si eu.
felis, ce bine ca ai reusit sa dormi la pranz...asa ar trebui sa facem toate...dar eu daca mai dorm si la pranz nu mai pot sa dorm noaptea deloc.
va pup, ma duc sa mai bag cate ceva in bagaje...am uitat sa va zic ca deja am facut o valiza...sunt betoooonnn.

monica

Mergi la inceput