Mamici de nov-dec 2004(65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

v-am vazut pozele la toate...
bits, nu te-ai mai ingrasat deloc doar burtica ti-a mai crescut, esti o mamica sexy nu stiu ce vrei sa mai slabesti ca daca-l dai pe bb afara din burtica ramai snur...
fulguletz si tie ti-a crescut burtica iti sta super bine ca mamica, ma dar ce peisaje frumoase gasiti voi pe-acolo pe la voi...pe cele din ultm de fiecare data le mai admir ca si eu am fost pe-acolo si-mi aduc aminte...de tineretze
andreap, pai nu se vad deloc cele 24 de kg, eu am pus 14 dar mi se pare ca sunt cat casa...ce-i drept eu am plecat de la 61,5.
olga...ai fost frumusica foc la nunta si rochita e misto de tot.
oare numai atatea poze am vazut? sau m-am damblagit? daca am uitat pe vreuna dintre voi nu ma bateti dar sa stiti ca de uitat m-am uitat la toate.

monica

Mergi la inceput

adriana ha ha cum sa ma supar si eu ma facusem portocalie si eram la fel ca bits si gandacelu...vrei sa-ti donez eu niste pucte sa te faci alta culoare?...asta numai daca nu-ti place tie ca eu nu ma supar ca doar nu m-a tampit foamea hi hi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mama...ce v-ati colorat cu toatele ca beculetzele din pomul de Craciun...

Olga, Andreea, Adriana v-am vazut in poze si sunteti cu toatele niste frumoase

Monica, sufleul de conopida se coace chiar acuma in cuptor..

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

adriana ti-am trimis 400 de puncte ia vezi au ajuns?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Astazi mi-am propus sa-mi fac o ciorba asa ca mi-am schimbat si titulatura in consecinta .
Apropos de slabit, asistenta care a tinut cursul a zis ca ea personal a revenit la greutatea dinainte de sarcina in 3 luni (si a alaptat!). Deci nu trebuie sa ramanem grasute ca sa fie laptele bun! In nici un caz.. Ideea e ca trebuie sa mananci cam ce mancai cand erai insarcinata (adica nu pentru 2!!). Asistenta ne-a spus ca de fapt chiar faptul ca alaptam ne ajuta la slabit..

Bubulina...pai acu depinde si cate kile a pus asistenta in timpul sarcinii...daca a apus 6 kile, e si normal ca le-a dat jos asa repede...

cu David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

fulguletz...iti urez pofta buna, dar sa nu faci ca mine...eu aproape ca l-am mancat pe tot si deja azi dimineata ma vaitam ca am pus jumate de kg si sotzul meu mi-a zis...mai du-te si mai mananc niste sufleu hi hi

monica

Mergi la inceput

fetelor azi am fost sa-mi cumpar parfum ca nu mai aveam si nu am gasit, eu de ani de zile ma dau numai cu alchimie de la rochas si de cand am venit aici chiar nu mi-a trebuit ca am tot avut dar azi am bantuit cu alex dupa mine de saracul copil incepuse sa intrebe si el vanzatoarele hi hi...sper sa gasesc cand ajung acasa in rom ca cehii astia parca-s batuti in cap...acum pe ultima suta de m au inceput sa ma enerveze.

monica

Mergi la inceput

alex nu vrea sa se culce de pranz se uita la regele leu pe dvd....si vad ca voi m-ati lasat singurica pe-aici?
felis, pe unde umblii? am vazut ca ai fost activa rau de dimineata si acum ma lasi singura

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Hop si euMai fetelor dar harnicute mai sunte-ti;vai dar ce colorate ati devenit;abia acum am terminat de citit tot ce-ati scris;mult am mai ras, de barbate-miu se uita la mine si se intreba daca ma simnt bine;Arisa acum doarme, iar in timp ce radeam in hohote s-a trezit mititca si-mi spunea "de ce razi mami?"
Feliss iti multumesc ptr. partea a doua a povestii;nu s-a terminat nutu esti cu ciocolata, eu de la o vreme mananc intr-una bonboane de cafea, ca pe cele de lapte le-am terminat

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA aici sunt dar mi-a venit sotzu acasa si am pregatit masa, pana am citit ce a-ti mia scris... Asa cum am spus de la 14-16 am dormit...

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput