jocul cu filmele(partea a 12-a)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_noemi spune:
regele pescar?
dau si eu cu presupusul, mai da indicii!
Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
ticka spune:
Nu gandacelu nu oana_noemi.
Tipul e savant si pleaca departe-departe dupa ce primeste un mesaj disperat de la prietenul lui.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
ticka spune:
ar fi prea simplu liris .
ok alt indiciu, la un moment dat dupa regasire el vede ca ea are calcaile cu piele moale ca de bebelush.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
liris spune:
n-am vazut nici un film cu calciie moi de bebelush . mi-as fi adus aminte acest detaliu...
ticka spune:
un alt indiciu, in una dintre scene el incearca sa-i desfaca rochia si-si da seama ca e ceva in neregula cu sistemul de inchidere a rochiei si taie rochia.
Cristina & Sandica
ticka spune:
Alte indicii: filmul e un SF si aparitia ei acolo departe-departe este legata de 'ocean'.
Cristina & Sandica