jocul cu filmele(partea a 12-a)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

na, in ideea ca e randul oanei, am plecat si eu linistita la treburile mele. acum eu zic sa asteptam o juma de ora sa apara oana si daca nu, postez eu, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Oana fiind in USA cred ca va apare mai tarziu, nu? peste vre-o 3 ore cu putin noroc, cred...Nu stiu ce diferenta de fus orar e.

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

ok, atunci hai sa vedem:

se reunesc pt o cauza nobila, politia e pe urmele lor, muuuulte masini facute acordeon, aretha franklin, ray charles....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Blues Brothers

Cu stima

Mergi la inceput

sigur, sfarsitoarea

ce film super

Mergi la inceput

E super,da. Mai ales cantecul Arethei Franklin R E S P E C T.
Ai vazut si partea a doua?

Acum ghicitoarea mea: o profesoara de arte si multe domnite imbufnate.

Cu stima

Mergi la inceput

Mona Lisa smile? Cu Julia Roberts?

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Asta e.

Cu stima

Mergi la inceput

deci asa:

El (un savant) a iubit-o foarte mult pe sotia lui dar a pierdut-o pentru totdeauna. A ramas marcat si plin de sentimente de vinovatie. Nu ar mai putea fi impreuna niciodata si totusi dupa cativa ani si foarte-foarte departe de casa pe malul unui "ocean" intr-o dimineata o regaseste. E ea si nu e ea…....

Cristina & Sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

stiu stiu e ala cu robin williams in iad, nu?

Mergi la inceput